Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω ανάμεσα σε μοντέλα HP, ACER και ΙΒΜ με τα ίδια χαρακτηριστηκά ποιά μάρκα προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

ibm>hp>acer

Συμφωνώ. αν βρεις ΙΒΜ με χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν χτύπα τον.....Τώρα μεταξύ ΙΒΜ κ SONY, ο ΙΒΜ πιστεύω είναι πιο αξιόπιστος, ο SONY με καλύτερο μόνιτορ κ πιο όμορφος (οκ υποκειμενικό αυτό)......

Δημοσ.

ibm>hp>acer

ta acer me diafora ligotero poiotika.

pantws exw ena filo pou gia tin ergasia tou stous olimpiakous tou dwsane ena acer centrino sigekrimena i etairia pariggile 10. ta 9 douleuane to allo to antikatastisane dwrean mesa se 5 ergasimes , kai parolo pou xtipouse polles wres ergasies kai mesa se ergotaxia (gia tis anages olimpiakwn agwnwn) den tou parousiase provlimata kai o gnwstos einai H/Y ptixiouxos apo emp ... opote mipws ta exete adikisei ligo ???

Δημοσ.

Για μένα τα ACER μια χαρά μηχανήματα είναι με κορυφαία σχέση κόστους/απόδοσης....Και ο δικός μου δουλεύει καθημερινά 14-18 ώρες και δεν έχει πει κουβέντα........Απλά τα υπόλοιπα έχουν πιο ποιοτικά πλαστικά κ κατασκευή.....Τώρα από θέμα αξιοπιστίας είναι και τι θα σου βγεί....Πολλοί με ΗΡ(Compaq) κ SONY είχαν προβλήματα σε καινούργια μηχανήματα....

Δημοσ.

@Sharris έγραψες...¨ολα τα λάπτοπ μάπα...Μόλις αποκτήσεις ένα και εσύ θα αλλάξεις γνώμη...

Τα IBM αν τα δουλέψεις, με εξαίρεση την σειρά R50 είναι κορυφαία.

Τα Dell είναι πολύ καλά αλλά τα χρώματα στην οθόνη τους τραγικά.

Τα toshiba η χρυσή τομή αλλά ακριβούτσικά...

Τα Vaio με κορυφαίες οθονάρες και design αλλά με μ@λακι#$%νη αντιπροσωπεία και πανάκριβα

Τα siemens πολύ καλά και φθηνά

Τα hp χωρίς να υστερούν αρκετά δεν προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο

Τα asus αρκετά καλά αλλά χωρίς αντιπροσωπεία

Τα acer απλά καλό value for money αλλά βράστα κι άστα για τα μπάζα...

Δημοσ.

exo ena siemens...h mpataria pefti meta kamia ora, paixnidia kainourgia den pezi,(h karta grafikon mallon thelei allagi) to exo kana dio xronia.to eixa pari 1300euro nomizo....kalo einai gia efe ...kai gia na blepo kanena dvd.

Δημοσ.

Αν ΄πήρες λάπτοπ για να αντικαταστήσεις το desktop τότε έκανες λάθος κίνηση.

Το λάπτοπ έχει συγκεκριμένο στόχο που σίγουρα δεν είναι τα παιχνίδια.

Δημοσ.
IBM-Dell-Toshiba-Vaio-Siemens-Asus-HP-Acer με τη σειρά που τα έγραψα...

Μου επιτρέπεις να αναθεωρήσω τη σειρά που τα έβαλες.:razz:

IBM-Vaio-Dell-Toshiba-Siemens-Asus-HP-Acer

Δημοσ.
IBM-Dell-Toshiba-Vaio-Siemens-Asus-HP-Acer με τη σειρά που τα έγραψα...

Μου επιτρέπεις να αναθεωρήσω τη σειρά που τα έβαλες.:razz:

IBM-Vaio-Dell-Toshiba-Siemens-Asus-HP-Acer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...