skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει τετοιο πράγμα?Δηλαδη να ειναι και αρκετα καλη και ήσυχη και τι τροφοδοτικο χρειζεται?Με το 210 W που εχω τωρα καθαριζω?(θελω να εχω και 2 σκληρους πανω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 exo tin poli kali asus 5700 fx kai eine poli poli isixi ...afou kamia fora me pianei ypnilia.. den akougete katholou. tora 210 watt ama eine kalis piotitas (germaniko as poume isa isa pou tha se bgazei) protino 350watt . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 αυτη πως σας φενεται ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814125142 μονο μειονεκτημα που βλεπω ειναι τα 128MB.θα ηθελα 256MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Με 210w τροφοδοτικο μαλλον θα ζοριστει οτι και να βαλεις. Βαλε πρωτα ενα τροφοδοτικο 350αρι που τα πουλανε με το κιλο. Τι επεξεργαστη εχεις? Μνημη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 pentium 2.8,1 giga mnimi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μια χαρα εισαι ακομα και με 128. Το τροφοδοτικο καντο 450W για να εισαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Οι καινούριες geforce και ati είναι σχετικά αθόρυβες. Μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό από κάρτα γραφικών γιατί είναι πεταμένα λεφτά. 150 ευρώ είναι καλά. Εγώ πήρα την Asus V9999 AGP(geforce 6800TD/LE) με καμιά 150άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από θέμα θορύβου. Όσο για τροφοδοτικό πάρε ένα ποιοτικό 350άρι. Αν είναι να σπαταλήσεις χρήματα πάρε ένα μικρό και καλό. Πολλά watt δεν σημαίνουν απαραίτητα και καλή ποιότητα. Μην πέσεις στην παγίδα του πωλητή που θα σου δώσει πολλά watt με τα ίδια λεφτά. Καλά τροφοδοτικά είναι τα Fortron, τα Enermax και τα Aopen. Θέλει ψάξιμο. Π.χ. το δικό μου pc αυτή τη στιγμή λειτουργεί με ένα 350άρι τροφοδοτικό που συντηρεί 3 δίσκους, dvd, dvd-rw, 5 ανεμιστήρες και την geforce που προανέφερα. Προτείνω να επισκεφθείς αυτήν την τοποθεσία για να πάρεις μια ιδέα: http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html Οι τύποι έχουν κάνει τρελό stress test σε τροφοδοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια επειδη το pc το εχω διπλα μου ακριβως ο θορυβος παιζει αρκετα μεγαλο ρολο για μενα.Το dell που εχω τωρα ειναι πολυ ικανοποιητικο στον τομεα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Απο οτι ειδα η Asus V9999 AGP εχει και ανεμιστιρακι ομως.Σε passive cooling δεν παιζει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μιας και ειπες για 5 ανεμιστηρες τι ανεμιστηρες εχεις και εισαι τοσο ικανοπιημενος απο τον θορυβο του συστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω παντως εχω 2 12αρηδες και μια 6600GT και δεν εχω προβλημα απο θορυβο. Τροφοδοτικο θα σου προτεινα κανα Herolchi. (Σκυλια.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αληθεια γιατι θελεις τοσο δυνατη καρτα? Π.χ καποια 6600 απλη με passive cooler δε θα σε ικανοποιουσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω τα 80άρια της AKASA (AK-181BK-S). Τα πήρα από το e-shop και νομίζω ότι βρίσκονται στα 18 db από επίπεδα θορύβου. Είναι γενικά τα πιο silent που έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 rixse mia matia kai edo > http://www.arctic-cooling.com/vga1.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 to e-shop ixe ferei kati gigabyte xoris anemistira (seira siletpipe) koita an breis tipota giati prepei na ginan afantes.(posa lefta diatheteis?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.