Προς το περιεχόμενο

AGP και ήσυχη κάρτα γραφικών

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει τετοιο πράγμα?Δηλαδη να ειναι και αρκετα καλη και ήσυχη και τι τροφοδοτικο χρειζεται?Με το 210 W που εχω τωρα καθαριζω?(θελω να εχω και 2 σκληρους πανω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Με 210w τροφοδοτικο μαλλον θα ζοριστει οτι και να βαλεις. Βαλε πρωτα ενα τροφοδοτικο 350αρι που τα πουλανε με το κιλο.

Τι επεξεργαστη εχεις? Μνημη?

Οι καινούριες geforce και ati είναι σχετικά αθόρυβες. Μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό από κάρτα γραφικών γιατί είναι πεταμένα λεφτά. 150 ευρώ είναι καλά. Εγώ πήρα την Asus V9999 AGP(geforce 6800TD/LE) με καμιά 150άρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από θέμα θορύβου.

Όσο για τροφοδοτικό πάρε ένα ποιοτικό 350άρι. Αν είναι να σπαταλήσεις χρήματα πάρε ένα μικρό και καλό. Πολλά watt δεν σημαίνουν απαραίτητα και καλή ποιότητα. Μην πέσεις στην παγίδα του πωλητή που θα σου δώσει πολλά watt με τα ίδια λεφτά. Καλά τροφοδοτικά είναι τα Fortron, τα Enermax και τα Aopen. Θέλει ψάξιμο. Π.χ. το δικό μου pc αυτή τη στιγμή λειτουργεί με ένα 350άρι τροφοδοτικό που συντηρεί 3 δίσκους, dvd, dvd-rw, 5 ανεμιστήρες και την geforce που προανέφερα.

Προτείνω να επισκεφθείς αυτήν την τοποθεσία για να πάρεις μια ιδέα:

http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html

Οι τύποι έχουν κάνει τρελό stress test σε τροφοδοτικά.

Παιδια επειδη το pc το εχω διπλα μου ακριβως ο θορυβος παιζει αρκετα μεγαλο ρολο για μενα.Το dell που εχω τωρα ειναι πολυ ικανοποιητικο στον τομεα αυτο.

Μιας και ειπες για 5 ανεμιστηρες τι ανεμιστηρες εχεις και εισαι τοσο ικανοπιημενος απο τον θορυβο του συστηματος?

Εγω παντως εχω 2 12αρηδες και μια 6600GT και δεν εχω προβλημα απο θορυβο.

Τροφοδοτικο θα σου προτεινα κανα Herolchi. (Σκυλια.)

Έχω τα 80άρια της AKASA (AK-181BK-S). Τα πήρα από το e-shop και νομίζω ότι βρίσκονται στα 18 db από επίπεδα θορύβου. Είναι γενικά τα πιο silent που έχω δοκιμάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...