polaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εδώ και 1 χρόνο προσπαθούσα να μεταφέρω κάποιες παλιές βιντεοκασσέτες στο PC για να τις γράψω σε DVD. Επρόκειτω για κασέτες με στιγμές από Πανηγύρια στο σχολείο, 5ήμερη, Converse 3on3, διακοπές στο εξοχικό και γενικά στιγμές απτό 1995 και μετά, οπότε ήθελα να ειχε όσο το δυνατόν πιο άψογη ποιότητα. Πηρα το Pinnacle Moviebox Deluxe και έσκασα 350 ή 399 ? και πίστευα ότι πήρα το τέλειο (μη επαγγελματικό). Οι προσπάθειες μου αποτύγχαναν όχι επειδή εγώ ήμουν μπούνταλος,αλλά επειδή πραγματικά το μηχάνημα δεν φαινόταν να έχει ορέξεις να με εξυπηρετήσει, οπότε και το παράτησα. Η Pinnacle δεν ασχολούνταν με το πρόβλημα μου και κατάφερα να κάνω μόνο capture από videocamera (από VCR ή TV δεν μπόρεσα ποτέ), και αυτό με άπειρα προβλήματα (dropped frames συνήθως). Πήρα τωρα ενα standalone DVD Recorder της Pioneer (DVR-220-S) και πραγματικά τόσο καιρό παιδευόμουν άδικα... Συνδέω το βίντεο (VCR) στο Pioneer είτε με scart είτε με RCA καλώδια, επιλέγεις ποιότητα (μικρότερη= μεγαλύτερη η διάρκεια ενός DVD-R) και απλα πατάω rec... Περιμένω, βγάζω το DVD και έτοιμο....... Αν τώρα θέλω να κόψω και να ράψω (δεν με απασχολεί, απλή μεταφορά ήθελα να κάνω έτσι και αλλιώς) ripparo το DVD στο PC,και κάνω παιχνίδι... Συνηστώ σε όσους παιδεύονται με παρόμοιο τρόπο να κάνουν το ίδιο, ακόμα και ένα φτηνό DVDRecorder θα σας γλιτώσει απο ΠΟΛΛΑ βάσανα, που να επιλέγεις τώρα quality, bit rate, ασυγρονισμένος ήχος, dropped frames, και ένα σωρό αλλα προβλήματα... Και εννοείται ότι σας μένει και το Recorder για εγγραφές από τηλεόραση, πχ συλλογές ΑΜΑΝ, ανασκόπιση γεγονότων κλπ.. (πχ εμένα μ'αρεσει η εκπομπή εμπόλεμη ζώνη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.