Προς το περιεχόμενο

ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ 1000Ε

teopont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πραγματικα τι να αγορασω εχω καταμπερδευτει.καθε μερα αλλαζω και γνωμη.

ελεγα να παρω πεντιουμ μ αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω κατι.

λοιπον θελω να εχει 512 μνημη 60 σκληρο wirelles lan οθονη 14 και πανω .

απο επεξεργαστη ποιον να διαλεξω pentium m, celeron m, sempron, turion.

μεταξυ seleron και sempron τι να διαλεξω.

θελω μονο branded μαρκα.

εχω δει τον acer aspire 3023 που δινει παρα πολλα για τα λεφτα του αλλα εχει επεξαργαστη σεμπρον 3 και απο τι εχω δει ζεσταινεται πολυ.

αν προτιμησω σελερον θα χασω σε επιδοσεις. το λαπτοπ θα ειναι πιο πολυ στην μπριζα αρα δεν με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση αλλα ενδιαφερομαι για την παραγομενη εξωτερικη θερμοτητα. λαπτοπ θελω οχι σομπα.

και μετα ειναι και το θεμα των οθονων να προτιμησω acer λογω της crystal brite τεχνολογιας η και οι αλλες των αλλων εταιριων ειναι εξισου καλες.

μετα ακουω και το θεμα service μακρια απο acer και αλλα τετοια ελεος εχω πελαγωσει .

προτινεται μου καποια μοντελα που θα ικανοποιουμε γιατι δεν ξερω(το budget μην υπερβει τα 1000 τελικη τιμη) μαλλον ζηταω πολλα!

Δημοσ.

ειδα πριν λιγο τον φουτζιτσου σιεμενς αμιλο μ 1425 με απιστευτα χαρακτηριστικα αλλα γυρω στα 200 ευρω παραπανω. κατι που ειμαι προθυμος να τα δωσω γιατι ειδα οτι εχει εγγυηση για 2 χρονια αρα σαν να πληρωνω επεκταση.

δειτε τον λιγο και πειτε μου την γνωμη σας σχετικα με αυτον και τον ασπαιρ 3023.

οσο για acer η fujitsu siemens τι προτεινετε.(και για service)

ξερετε και στα ποσα ρπμ ειναι ο δισκος των fujitsu

Δημοσ.

Το 1425 είναι ένα πολύ καλό μοντέλο με την διαφορά ότι είναι ήδη παλιό...

Έχει ήδη βγει ο αντικαταστάτης του με τον κωδικό 1437, με ακόμα πιο καλά χαρακτηριστικά αλλά και πιο υψηλή τιμή...

Οι δίσκοι στα 1425 είναι στις 4200 στροφές.

Αν διαθέτεις κάτι παραπάνω τότε ρίξε μια ματιά και εδώ είναι πάρα πολύ καλό φορητό και με 5400 δίσκο και με PCI Express κάρτα γραφικών...και Toshiba με γ@@@το service και άριστη ποιότητα και αυτό με 2 χρόνια εγγύηση.

Το service στα siemens το έχει η Άλμαν Ελλάς που έχει και την Acer με την διαφορά ότι στα siemens έχεις διαφορετική αντιμετώπιση λόγω της Siemens Ηellas... :wink:

Δημοσ.

οι 4200 στροφες δεν ειναι λιγες γιατι βλεπω απο το ντεσκτοπ οτι απο τοτε που εβαλα τον ραπτορ στα 10000 σε σχεσει με τον 7200 που ειχα εχω δει τεραστια διαφορα

Δημοσ.

θελω να πω οτι ειναι τεραστια διαφορα σε ενα λαπτοπ ενας σκληρος με 4200 και ενας με 5200 ειναι αισθητη η διαφορα ταχυτητας

Δημοσ.
θελω να πω οτι ειναι τεραστια διαφορα σε ενα λαπτοπ ενας σκληρος με 4200 και ενας με 5200 ειναι αισθητη η διαφορα ταχυτητας

Αν βάλεις όμως έναν στις 7200; Έχει κάτι τέτοιους Hitachi το Πλαίσιο.

Δημοσ.

mhn koitas mono thn cpu koita kai to chipset pou exei to laptop.exw alaksei 2 sto perel8on gia na doulepsei auta pou 8elw mhn anaferw kai thn diafora leitourgeias enos cpu mono kai mono apo to chipset.diafase psakse sto net.to kako me ta laptop einai pos den mporeis na alakseis tpt meta.den sou lew gia marka giati egw eimai fun acer kai poloi den ta 8eloun alla mipos einai kai na sou bgei kati kalo h oxi.gl sthn agora sou.

Δημοσ.

τι λετε για τον αμιλο m 1437g εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα . ξεφευγει για τα οικονομικα μου δεδομενα αλλα εχει και κατι καινουριες καινοτομιες που τις θεωρω χρησιμες. δειτε σαιτ fujitsu - siemenes.

κατι αλλο θελω να ρωτησω ξερει κανεις αν στην infosystems θα βρω καμια καλη προσφορα αν ειναι να περιμενω μεχρι τοτε. ενας μηνας ειναι τον διαθετο!

Δημοσ.

τι λετε για τον αμιλο m 1437g εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα . ξεφευγει για τα οικονομικα μου δεδομενα αλλα εχει και κατι καινουριες καινοτομιες που τις θεωρω χρησιμες. δειτε σαιτ fujitsu - siemenes.

κατι αλλο θελω να ρωτησω ξερει κανεις αν στην infosystems θα βρω καμια καλη προσφορα αν ειναι να περιμενω μεχρι τοτε. ενας μηνας ειναι τον διαθετο!

Δημοσ.

Και όμως η διαφορά 4200 με 5200 είναι αισθητή. Το διαπίστωσα στο λάπτοπ του συγκατοίκου μου, όταν άλλαξε τον δίσκο και από 4200 πήγε στα 5200 και το μηχανάκι πήγαινει σαφώς γρηγορότερα. Συμφωνώ με deathlok για επεξεργαστές: στο δικό μου Acer ο P4 3.2 μου αδειάζει την μπαταρία σε 1 ώρα! Βέβαια το μηχάνακι είναι 1 χρόνου, αλλά το μέγιστο που πήγαινε καινούριο ήταν 1ώρα 25 λεπτά!

laptopmaniac: αφού το έχουμε ξαναπεί, τα Acer είναι κατώτερης ποιότητας, με χειρότερο σέρβις, αλλά όχι και του σκοτωμού :) !

Δημοσ.

Και όμως η διαφορά 4200 με 5200 είναι αισθητή. Το διαπίστωσα στο λάπτοπ του συγκατοίκου μου, όταν άλλαξε τον δίσκο και από 4200 πήγε στα 5200 και το μηχανάκι πήγαινει σαφώς γρηγορότερα. Συμφωνώ με deathlok για επεξεργαστές: στο δικό μου Acer ο P4 3.2 μου αδειάζει την μπαταρία σε 1 ώρα! Βέβαια το μηχάνακι είναι 1 χρόνου, αλλά το μέγιστο που πήγαινε καινούριο ήταν 1ώρα 25 λεπτά!

laptopmaniac: αφού το έχουμε ξαναπεί, τα Acer είναι κατώτερης ποιότητας, με χειρότερο σέρβις, αλλά όχι και του σκοτωμού :) !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...