Speed Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Είμαι κάτοχος Dsl γραμμής και μου παρουσιάζει το εξής κουλό κάποια στιγμή και ενώ στην αρχή ανοίγει κανονικά τα sites αργότερα αδυνατεί βγάζοντας τηνγνωστή λευκή σελίδα. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις οι οποίες δείχνουν σωστές ,προσπάθησα λίγο και με τις ρυθμίσεις DNS αλλά συνεχίζει τα ιδια... Παράλληλα αν δοκιμάσω οποιαδήποτε άλλη εργασία πχ να κατεβάσω κάτι λειτουργεί κανονικα Αν ξέρει και μπορεί κάποιος να βοηθήσει ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Κατά την ταπεινή μου άποψη μάλλον οι διακομιστές των σελίδων θα παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα και γι'αυτό δεν ανοίγουν δεν νομίζω ότι είναι θέμα σύνδεσης απ'την στιγμή που μπαίνεις σε άλλες σελίδες και μπορείς να κατεβάσεις αρχεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speed Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Κατά την ταπεινή μου άποψη μάλλον οι διακομιστές των σελίδων θα παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα και γι'αυτό δεν ανοίγουν δεν νομίζω ότι είναι θέμα σύνδεσης απ'την στιγμή που μπαίνεις σε άλλες σελίδες και μπορείς να κατεβάσεις αρχεία! Δεν ισχύει αυτο που λές γιατί όταν το κάνει δεν ανοίγει καμμία σελίδα .... Προσωπικά πιστεύω οτι ίσως να φταίει το firewall η το Norton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν νομίζω πως είναι θέμα firewall. Σε μένα καμιά φορά -και σήμερα το έκανε- ενώ δείχνει ότι συνδέεται δεν ανήγει σελίδες. Τότε κάνω ξανά ενεργοποίηση του μόντεμ στο 192.168.1.1 και επανέρχεται! Δεν έχω αναρωτηθεί γιατί το κάνει αυτό, γιατί δεν συμβαίνει συχνά και έχω μόλις 2 μήνες dsl! Άλλη μια φορά που δεν έλεγε να ανοίξει σελίδες είχε πρόβλημα όντως ο server και μετά από κάνα τεταρτάκι επανήλθε! Κάποια άλλα μέλη ελπίζω να γνωρίζουν περισσότερα και να δώσουν μια εξήγηση... Εγώ απλά σημείωσα αυτό που συνέβη σε μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Exeis Dynamic i static IP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speed Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Exeis Dynamic i static IP? Dynamic θεώρησα πως η Static δεν μου ηταν χρησιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.