Προς το περιεχόμενο

Turbo X Αξιζει;;

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μια σχετικη ερευνα αγορας βρηκα στο πλαισιο μια αρκετα συμφερουσα προταση..Αλλα αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι αξιοπιστα.. Θελω να μου κρατησει κανα 2-χρονο.. Εχουν παρουσιαστει προβληματα σε κανεναν;;

Δημοσ.

Μαζί με το φορητό πάρε και μια καρτέλα αυγά να έχεις να ψήνεις όταν τον ανοίγεις!!!

Μακριά απο τις μη επώνυμες λύσεις. Πάρε κάτι επώνυμο να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο..

Δημοσ.

Έχουν ΠΟΛΥ κακό πρόβλημα με τη θερμοκρασία και το πόσο καταπονεί αυτή το συστημα..Στο φορουμ εδώ ειχε αναφέρει καποιος ότι ζεστενόταν τόσο πολυ που απτη ζέστη αν το έκλεινε αμέσως (shutdown & δίπλωμα έννοω) η οθόνη τα έβλεπε όλα και είχε αλίωση στο χρώμα...

Εγω λέω μόνο επώνυμες λύσεις, τώρα απο κει και πέρα μπορει να βγει και καλό του Πλαισίου....

Δημοσ.

Αφού ρε παιδιά κυκλοφορούν πλέον επώνυμοι φορητοί με πολύ καλό εξοπλισμό και καλές τιμές γιατί να επενδύσετε σε κάτι συναρμολογημένο και να έχετε πάντα το φόβο αν κάτι δεν πάει καλά?!!

Εγώ θα έπαιρνα επώνυμο λάπτοπ πάντα...Και αν δεν θες να δώσεις πολλά, αγόρασε ACER που για τα χρήματά τους είναι τρομερά καλά μηχανήματα....

Δημοσ.

Οντως βρηκα ενα Acer τρομερο.. αλλα υπολογιζα κατω απο 900 και αυτο παει στα 1200..

Μπας και γνωριζετε ποιος ειναι ο μεσος ορος ζωης ενος Laptop ή εχει να κανει με την αξιοπηστια της εταιριας;

Δημοσ.

Μέσος όρος ζωής σε acer απο 1 ημέρα και ( αν δεν απογοητευτείς και το πετάξεις απο το παράθυρο ) μέχρι πολλά χρόνια αν σου κάτσει

Γιατι αν δε σου κάτσει.... :?

Δημοσ.

oxi.............makria apo mi epwnima Laptopia.den mporeis na fantasteis ti provlimata mporei na vgaloun. filou tou kaike i mobo epeidi exie ena vraxykykloma sto marafeti pou empaine o fortistis......

asto file mou

Δημοσ.

Είχα ένα hp, θυρίο! Αντιθέτως, πήρα στην αδελφή μου ένα build to order και απλά ανέβαζε θερμοκρασία, και έκαναν πολύ θόρυβο τα ανεμιστήρια. Επώνυμο να πάρεις.

Δημοσ.

ola einai sxetika . acer kako service alla ama sou katsei kalo mixanaki einai kala gia ta lefta pou zitane . To plaisio exei to thetiko nomizo oti mporeis tous to pas ekei kai lene oti sto ftiaxnoun se 48 ores ....

Δημοσ.

Τελικα κατεληξα στo Toshiba Satelite L10-193.. Ειδα συγκριτικα με καποια αλλα laptop που η οθονη τους ηταν πιο γιαλιστερη.. Εχει να κανει κατι, ή ειναι η ποιοτητα της οθονης;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...