xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Γειά χαρά! Έχω αγοράσει ένα δισκάκι DVD, το οποίο δεν μου παίζει στο DVD player του σπιτιού. Δοκίμασα να το παίξω στον υπολογιστή με PowerDVD, και παίζει μια χαρά... Επόμενη σκέψη ήταν να το κάνω shrink με το DVD SHRINK και να φτιάξω ένα αντίτυπo. To πρόβλημα είναι οτι το DVD SHRINK μου βγάζει error "Invalid dvd navigation structure". Έψαξα λιγο στο ιντερνετ και είδα οτι αυτο οφείλεται σε ένα σύστημα κωδικοποίησης της Sony, το ArcoSS (ή κάπως έτσι). Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω τώρα για να το αντιγράψω...?
gerontas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Οι τελευταίες εκδόσεις του DVDdecypter (που δεν πρέπει να προσπαθήσεις να το κατεβάσεις από το επίσημο site) και του AnyDVD, ξεπερνούν την ArcOS. Ενας όχι τόσο γνωστός τρόπος, έχει συζητηθεί ΕΔΩ Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι αν ενας δίσκος δεν παίζει, τον επιστρέφουμε και ζητάμε τα χρήματα πίσω, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
zavlakas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Διαβασε αυτο... http://forum.digital-digest.com/showthread.php?s=&threadid=45459
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Χμ... Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει το anydvd και το dvd43(free) και κανένα δε μου'χει δουλέψει... Θα δοκιμάσω και τα άλλα και θα σας πω. Σχετικά με το dvd δυστυχώς δεν μπορώ να το επιστρέψω, γιατι το έχω αγοράσει από το εξωτερικό.
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Summary for drive D: (AnyDVD 5.4.1.1) Drive (Hardware) Region: 2 Media is a Data DVD. Booktype: dvd-r (version 5), Layers: 1 Video DVD (or CD) label: PPPPPPP Media is not CSS protected. Video Standard: PAL Media is locked to region(s): 1 2 3 4 5 6! RCE protection not found. Found & removed wrong DVD structure! ******* Structural copy protection not found. Autorun not found on Video DVD. Bad sector protection not found. Emulating RPC-2 drive with region 2! Αυτά από το anydvd. Βλέπει το wrong DVD structure αλλά δεν κάνει τίποτα παρόλο που λέει οτι το αφαιρεί. Το dvd43 απλά λέει 0 DVDs detected.
zavlakas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Το DVD δεν εχει κανενος ειδους προστασια... Μαλλον προκειται για προβληματικο authoring... Διαβασε προσεκτικα το link που σου εδωσα παραπανω και θα δεις πως μπορεις να το διορθωσεις...
xpapias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Τα κατάφερα τελικά με το dvddecrypter και μετά dvdshrink. Πάντως μετά απο ψάξιμο στο google με " Invalid dvd navigation structure" βρήκα κάποια άρθρα για το Arcoss της Sony. Μπορεί και να μην ήταν αυτό τελικά...
iwsplm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Οι τελευταίες εκδόσεις του DVDdecypter (που δεν πρέπει να προσπαθήσεις να το κατεβάσεις από το επίσημο site) και του AnyDVD' date=' ξεπερνούν την ArcOS.[/quote']Γιατι οχι απο εκει; Ρωταω γιατι το εχω κανει αυτο ακριβως. :???:
zavlakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μετα την διωξη κατα του developer του προγραμματος, απο γνωστη εταιρια του χωρου, κατασχεθηκε ολη η υποδομη του site, με σκοπο να "φακελωθουν" οι χρηστες του προγραμματος... Αυτο αφορα και τους επισκεπτες του site αλλα κυριως οσους χρησιμοποιουν την επιλογη "check for DVD Decrypter update"...
gerontas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Οι τελευταίες εκδόσεις του DVDdecypter (που δεν πρέπει να προσπαθήσεις να το κατεβάσεις από το επίσημο site) και του AnyDVD' date=' ξεπερνούν την ArcOS.[/quote'']Γιατι οχι απο εκει; Ρωταω γιατι το εχω κανει αυτο ακριβως. :???: Ακριβώς γι αυτό που απάντησε ο φίλος zavlakas.
kobi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Kserete allo site gia katebasma tou DVD decrypter?
zavlakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Kserete allo site gia katebasma tou DVD decrypter? http://dvd.stuff.gr/downloads/684-SetupDVDDecrypter_3.5.4.0.exe
iwsplm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μετα την διωξη κατα του developer του προγραμματος' date=' απο γνωστη εταιρια του χωρου, κατασχεθηκε ολη η υποδομη του site, με σκοπο να "φακελωθουν" οι χρηστες του προγραμματος...Αυτο αφορα και τους επισκεπτες του site αλλα κυριως οσους χρησιμοποιουν την επιλογη "check for DVD Decrypter update"...[/quote'] Μα και η απλη κατοχη του προγραμματος θεωρειται παρανομη; Νομιζα οτι η απαγορευση αφορα 1.την διανομη προγραμματος που μπορει να διατελεσει μια αξιοποινη πραξη και 2.η παρακαμψη νομων πνευματικης ιδιοκτησιας. Ειμαι αρκετα βεβαιος οτι ακομα η απλη κατοχη του προγραμματος δεν ειναι παρανομη,η διανομη και η χρηση ειναι παρανομη,κανω λαθος;;
zavlakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Ολα ειναι θεμα ερμηνειας.... Η ουσια ειναι οτι μια μεγαλη πολυεθνικη εταιρια εχει την δυνατοτητα να επιτυχει ερμηνειες, βασει των συμφεροντων της, αντιφατικες μεταξυ τους... π.χ. Στην Γερμανια θεωρειται νομιμη η δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας, νομιμα αποκτημενων τιτλων DVD, αλλα θεωρειται παρανομο το "σπασιμο" της προστασιας CSS που εχουν ολα ανεξαιρετως τα κινηματογραφικα DVDs... ...και χωρις σπασιμο της προστασιας, back-up δεν γινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.