Silok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Και ας πουμε οτι τα καταφεραμε... Ο παραληπτης ενος μυνηματος που δεν εχει τετοια γραμματοσειρα στο pc του πως θα διαβασει το κειμενο ??? Πρεπει να του στελνουμε και την γραμματοσειρα μαζι ???? :-? :-? :-? E δε νομίζω ρε Γιάννη να γράψεις mail ή να στείλεις word σε κάποιον.Αυτές οι γραμματοσειρές είναι για εξώφυλλα,υπογραφές σε κείμενα και περισσότερο χρησιμοποιούνται σε κείμενα που θα πάνε για εκτύπωση.Τώρα αν ντε και καλά θέλεις να στείλεις το κείμενο πρέπει να γίνεται και με embeded font
SnipeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Silok τι θα χρησιμοποιήσεις για να την φτιάξεις; Αυτό νομίζω μας ενδιαφέρει κυρίως σε αυτό το topic
accipio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Στο Word η γραμματοσειρά που λείπει αντικαθίσταται από το πρόγραμμα με άλλη, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ανάγνωσης. Το πρόγραμμα με το οποίο έφτιαξα κι εγώ γραμματοσειρά με το γραφικό μου χαρακτήρα είναι το Fontographer της Macromedia (τη σχεδίασα με το ποντίκι, χωρίς να τη σκανάρω - μου πήρε βέβαια πολλές -δεκάδες- ώρες). Ένα επίσης πολύ καλό (επαγγελματικό) είναι το Fontlab.
Silok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Silok τι θα χρησιμοποιήσεις για να την φτιάξεις; Αυτό νομίζω μας ενδιαφέρει κυρίως σε αυτό το topic Photoshop,Streamline,Corel,FontCreator με τη σειρά που τα έγραψα.
SnipeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Photoshop,Streamline,Corel,FontCreator με τη σειρά που τα έγραψα. Μήπως μπορείς να μας πεις και σε τι ακριβώς θα χρειαστεί το καθένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.