johnbond Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Όλα δουλεύουνε κανονικά μέχρι που είχα την καταραμένη ιδέα να εγκαταστήσω οτι υπήρχε στο windows update... Απο εκεί και μετά όλα χαλάσανε. Το Internet βγάζει συνέχεια μηνύματα όπως"A runtime error has occured.Do you wish to debug? Line 350Error in loading dll", τα πιο πολλά προγράμματα δε φορτώνουν και επίσης δεν μπορώ να πάω στην προσθαφαίρεση μπας και έβγαζα τα updates.. Υπάρχει τίποτα που μπορω να κάνω εκτός απο format;
s0st0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 epeidi mou mirizei format(sorry ) tha ithela na se simvoulefso apo do kai sto eksis na vazeis ta updates mono san paketo anavathmisis(ta gnosta service packs) ta opoia etsi ki allios einai mia sillogi apta pio xrisima kai kirios leitourgika updates pou vgazei i microsoft sto internet...to teleftaio gia win2k prepei na einai to service pack 2...mporeis na mpeis kai na to katevaseis prin to format sou....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Όλα δουλεύουνε κανονικά μέχρι που είχα την καταραμένη ιδέα να εγκαταστήσω οτι υπήρχε στο windows update...Απο εκεί και μετά όλα χαλάσανε. Το Internet βγάζει συνέχεια μηνύματα όπως"A runtime error has occured.Do you wish to debug? Line 350Error in loading dll"' date=' τα πιο πολλά προγράμματα δε φορτώνουν και επίσης δεν μπορώ να πάω στην προσθαφαίρεση μπας και έβγαζα τα updates.. Υπάρχει τίποτα που μπορω να κάνω εκτός απο format;[/quote'] Επειδή βλέπω ότι το format το'χουμε ψωμοτύρι, αν έψαχνες λίγο για "runtime error" σε αυτό το forum θα έβρισκες λύση. Δοκίμασε το εξής: 1. Ανοίγεις τον Internet Explorer (γιατί είναι προφανές ότι αυτόν έχεις). 2. Tools > Internet Options > Advanced 3. Ενεργοποίησε τις επιλογές Disable Script Debugging (Internet Explorer) και Disable Script Debugging (Other). 4. ΑΠενεργοποίησε την επιλογή Display a notification about every script error. 5. Πάτα ΟΚ. 6. Άσε τα updates εκεί που είναι, μια χαρά είναι.
PlaStiK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ συμφωνώ οτι το format πρέπει να αντιμετωπίζεται ως λύση "αποτυχίας" αντιμετώπισης του όποιου προβλήματος, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε format όποτε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που δεν λύνεται σε 5 λεπτά. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το τελευταίο "πακέτο" updates της Microsoft για τα 2000, το οποίο θα βρείς σε αυτό το link . Αν και αυτό δεν βοηθήσει, τότε μπορούμε να το ψάξουμε περισσότερο.
johnbond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγώ δεν έχω όρεξη για format αλλά φαίνεται να έχουν πάθει τα windows γενικότερο πρόβλημα αφού όπως είπα οι πιο πολλές εφαρμογές δεν τρέχουν. Έχω βάλει ήδη το Service pack 4 χωρίς αποτέλεσμα.Θα δοκιμάσω(τη δευτέρα γιατί είναι σε άλλο pc) και αυτό που είπε ο Paredwse και θα σας ενημερώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.