Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
paidia to dwrean gia kapoion pou den exei ka8olou sundesh einai asumforo apo to In a box ths forthnet na h apodei3h (oso kai an akougete apisteuto) :

Adsl in a box 149E xwris fpa ---> 178E me fpa gia 4 mhnes----> 44.5e ana mhna

As pame twra sthn dwrean prosfora gia 3 mhnes

Energopoihsh grammhs adsl apo to ote 34' date='99 ?

3 mhnes net apo ton ote 59.7e

ADSL MODEM/ROUTER TELINDUS 1130 35e

---------------------------------------------------

sunolo me fpa 154e gia treis mhnes ---> 51,44e ana mhna

Opws blepete h prosfora tou RAM gia neous xrhstes den a3izei ...gia palious a3izei opote mhn 3egelieste ... o Ote sucks opws panta allwste auto sumbainei giati o k ote exei kai kostos energopoihshs grammhs pou pou8ena allou sthn Eurwph den uparxei pia apo toulaxiston oso 3erw . Ta sugxarhthria mou ston Ote pou gia mia akomh fora katafere na 3eperasei ton eauto tou 8a elega ...[/quote']

Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ ως νέος χρήστης είχα στον νου μου να βάλω αρχικά ADSL in a Box και ύστερα Vivodi. Κάθησα και σκέφτηκα την προσφορά του RAM και είδα οτι δεν με συμφέρει . Λέω να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα μπας και βγάλει καμια καλή προσφορα κάποιος ISP .

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε maverickanos τί δε σε συμφέρει ρε φίλε?!...

Τζάμπα συνδρομή? Τί νομίζεις ότι καθε μήνα αυτό θα γίνεται? Ή ήθελες να σου πληρώσουν και το πάγιο του ΟΤΕ?

ANyway κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Εκτός αν σε συμφέρει το ΕΠΑΚ που είσαι τώρα.

Παιδιά τέτοιες προσφορές ΔΕ χάνονται. Άμα συνδυαστεί και με καμια μείωση του παγιου του ΟΤΕ από Οκτώβρη θα είναι πάμφθηνο το dsl μέχρι τον Φεβρουάριο!

Δημοσ.

ρε maverickanos τί δε σε συμφέρει ρε φίλε?!...

Τζάμπα συνδρομή? Τί νομίζεις ότι καθε μήνα αυτό θα γίνεται? Ή ήθελες να σου πληρώσουν και το πάγιο του ΟΤΕ?

ANyway κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Εκτός αν σε συμφέρει το ΕΠΑΚ που είσαι τώρα.

Παιδιά τέτοιες προσφορές ΔΕ χάνονται. Άμα συνδυαστεί και με καμια μείωση του παγιου του ΟΤΕ από Οκτώβρη θα είναι πάμφθηνο το dsl μέχρι τον Φεβρουάριο!

Δημοσ.

αν καποιος έχει dsl με πάγιο οτετον καρασυμφέρει για νέους χρηστες ΙΣΩΣ οχι αυτο ανέφερα ... Ήθελα να τονίσω οτι το χαράτσι δεν ειναι τοσο απο την μερια των ISP αλλά απο τοπάγιο του οτε . Πιο πολύ μας ενδιαφέρει μια μείωση των παγιων απο 20e σε 10e (και φυσικά να κοπούν οι ενεργοποιήσεις και οι ανοησιες!) παρά να πάρω 3 μηνες τζαμπα απο isp και να πληρώνω κερατιάτικα στον οτε ... μονοπόλειο βλέπεις...

Eδω που μαι αλλάξα διεύθυνση και μου μεταφέρουν την dsl τζαμπα και φυσικά ουδεποτε ειχα ενεργοποιήσεις τησ χαλιμάς ... Δηλ αν κάποιος αλλαζει κατοικία εν ελλάδι θα πρέπει να φεσόνουν τον κόσμο? Α ρε ξύλο που θέλουν ....

Πάντως με αυτά και μ αυτά ισως δεήσει και ο οτε να ρίξει το πάγιο και τότε θα δούμε πραγματικές μειώσεις ... !

Δημοσ.

αν καποιος έχει dsl με πάγιο οτετον καρασυμφέρει για νέους χρηστες ΙΣΩΣ οχι αυτο ανέφερα ... Ήθελα να τονίσω οτι το χαράτσι δεν ειναι τοσο απο την μερια των ISP αλλά απο τοπάγιο του οτε . Πιο πολύ μας ενδιαφέρει μια μείωση των παγιων απο 20e σε 10e (και φυσικά να κοπούν οι ενεργοποιήσεις και οι ανοησιες!) παρά να πάρω 3 μηνες τζαμπα απο isp και να πληρώνω κερατιάτικα στον οτε ... μονοπόλειο βλέπεις...

Eδω που μαι αλλάξα διεύθυνση και μου μεταφέρουν την dsl τζαμπα και φυσικά ουδεποτε ειχα ενεργοποιήσεις τησ χαλιμάς ... Δηλ αν κάποιος αλλαζει κατοικία εν ελλάδι θα πρέπει να φεσόνουν τον κόσμο? Α ρε ξύλο που θέλουν ....

Πάντως με αυτά και μ αυτά ισως δεήσει και ο οτε να ρίξει το πάγιο και τότε θα δούμε πραγματικές μειώσεις ... !

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ οφείλει να κόψει ΕΝΤΕΛΩΣ το τέλος ενεργοποίησης και το χαράτσι για τη γραμμή.Αυτό στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται ώς Ντ@β@τζιλίκι και παρά τις όποιες εξηγήσεις του δεν πείθει και ούτε πρόκειται να πείσει κανέναν.

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ οφείλει να κόψει ΕΝΤΕΛΩΣ το τέλος ενεργοποίησης και το χαράτσι για τη γραμμή.Αυτό στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται ώς Ντ@β@τζιλίκι και παρά τις όποιες εξηγήσεις του δεν πείθει και ούτε πρόκειται να πείσει κανέναν.

Δημοσ.
μολις το πληρώσετε' date=' ανοίξτε το μπροστά στον περιπτερά και δείτε σελίδα 35, για να μην έχετε εκπλήξεις.

προχτες πηρα το pcw, και παρότι σφραγισμένο, έλοιπαν τα 2 cdάκια. ευτυχως ο περις μου το αλλαξε αμεσως.[/quote']

Έχεις δίκιο και σε εμένα έλλειπαν, αλλά όταν το είδα, είχα φτάσει στο γραφείο.

Προφανώς, κάποιο σφάλμα στη συσκευασία.

Δημοσ.
μολις το πληρώσετε' date=' ανοίξτε το μπροστά στον περιπτερά και δείτε σελίδα 35, για να μην έχετε εκπλήξεις.

προχτες πηρα το pcw, και παρότι σφραγισμένο, έλοιπαν τα 2 cdάκια. ευτυχως ο περις μου το αλλαξε αμεσως.[/quote']

Έχεις δίκιο και σε εμένα έλλειπαν, αλλά όταν το είδα, είχα φτάσει στο γραφείο.

Προφανώς, κάποιο σφάλμα στη συσκευασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...