Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

@madsc

Μήπως κατά τύχη ρώτησες τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος έχει παραπάνω απο ένα περιοδικά/κουπόνια?? Μπορείς να ανανεώσεις δηλ για άλλους 3 μήνες κ.ο.κ?? Γιατί οι απόψεις διίστανται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@madsc

Μήπως κατά τύχη ρώτησες τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος έχει παραπάνω απο ένα περιοδικά/κουπόνια?? Μπορείς να ανανεώσεις δηλ για άλλους 3 μήνες κ.ο.κ?? Γιατί οι απόψεις διίστανται..

Mπορεις να ενεργοποιησεις τωρα,να το κρατησεις μεχρι τις 30 Οκτωβριου και τοτε (στις 30) ενεργοποιεις το δευτερο κουπονι που εχεις...

Αρα,5 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ DSL...

*Κραταω καποια επιφυλαξη...

Mπορεις να ενεργοποιησεις τωρα,να το κρατησεις μεχρι τις 30 Οκτωβριου και τοτε (στις 30) ενεργοποιεις το δευτερο κουπονι που εχεις...

Αρα,5 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ DSL...

*Κραταω καποια επιφυλαξη...

den eixa mirisei ta nixia mou gia na ksero oti tha vgaloune tsampa dsl!!!

Ναι, αλλά θα έπρεπε να ξέρεις (και όλοι οι υπόλοιποι) ότι τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς! Φαντάσου κάποιον που έχει κάνει 24μηνη σύνδεση με Tellas σε αυτό το πρόγραμμα που στον ένα χρόνο σου αναβαθμίζουν την ταχύτητα τι μπορεί να πληρώνει αφού σε 2 χρόνια οι τιμές για τα 384 μπορεί να έχουν φτάσει στα 10 ευρώ και εκείνος μπορεί να πληρώνει ακόμα 25 επειδή είναι δεσμευμένος από το συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να "σπάσει".

den eixa mirisei ta nixia mou gia na ksero oti tha vgaloune tsampa dsl!!!

Ναι, αλλά θα έπρεπε να ξέρεις (και όλοι οι υπόλοιποι) ότι τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς! Φαντάσου κάποιον που έχει κάνει 24μηνη σύνδεση με Tellas σε αυτό το πρόγραμμα που στον ένα χρόνο σου αναβαθμίζουν την ταχύτητα τι μπορεί να πληρώνει αφού σε 2 χρόνια οι τιμές για τα 384 μπορεί να έχουν φτάσει στα 10 ευρώ και εκείνος μπορεί να πληρώνει ακόμα 25 επειδή είναι δεσμευμένος από το συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να "σπάσει".

Δε μου λέτε;

Οι κωδικοί της σύνδεσης είναι σε κάποιο ένθετο ή φυλάδιο του ραμ ή βρίσκονται μέσα στο περιοδικό;

βρίσκονται σε ένα τετράγωνο χαρτί 10x10 περασμένο σαν σελίδα στο περιοδικό.

Δε μου λέτε;

Οι κωδικοί της σύνδεσης είναι σε κάποιο ένθετο ή φυλάδιο του ραμ ή βρίσκονται μέσα στο περιοδικό;

βρίσκονται σε ένα τετράγωνο χαρτί 10x10 περασμένο σαν σελίδα στο περιοδικό.

Παιδιά καμιά πρόταση (μάρκα/μοντέλο) για adsl modem/router για pstn???

thanks και sorry για το offtopic! :wink:

Εγω έχω το Zyxel 650R-31 εδω και κανα χρόνο περιπου και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Και τα router της US Robotics ειναι παρα πολυ καλά.

Παιδιά καμιά πρόταση (μάρκα/μοντέλο) για adsl modem/router για pstn???

thanks και sorry για το offtopic! :wink:

Εγω έχω το Zyxel 650R-31 εδω και κανα χρόνο περιπου και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Και τα router της US Robotics ειναι παρα πολυ καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...