Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporei kaneis na mas pei ligo ti akribws prepei na kanei kaneis afou paei sto periptero kai parei to Ram?

Thelei na exeis diko sou adsl modem/router?

Sou dinoune apo tin Hol to modem/router?(logika den tha to dinoune me to periodiko apla lew mipws afou energopoihseis tin sindesi sou to stelnoune taxudromikws)

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kai enas pou menei se mia spilia kai ehei akoma tin 56k ti poso tha tou kostisei na valei mia grammi dsl ????

me tin prosfora auti ........

Παιδιά επειδή κι εγώ μένω στην δίπλα σπηλιά και είμαι άσχετος με το τι χρειάζεται για adsl (μετατροπή γραμμής' date=' πάγια, κτλ) μπορεί κάποιος να πεί αναλυτικά [b']τι επιπλέον πρέπει να κάνει κάποιος[/b] που έχει 56κ για να εκμεταλευθεί την προσφορά? Και πόσο κοστίζει αυτή η επιπλόν διαδικασία??? Ευχαριστώ! :wink:
Δημοσ.

την κατασταση του δικτύου μπορείτε να την δείτε απο εδώ:

http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=2636

Τώρα εγώ που έχω HOL πάνω απο τέσσερα χρόνια ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα (ISDN & aDSL).

Μακράν καλύτερη από Otenet που έχει ο ξάδερφος μου στο διπλανό διαμέρισμα.

Δημοσ.
Παιδιά επειδή κι εγώ μένω στην δίπλα σπηλιά και είμαι άσχετος με το τι χρειάζεται για adsl (μετατροπή γραμμής, πάγια, κτλ) μπορεί κάποιος να πεί αναλυτικά τι επιπλέον πρέπει να κάνει κάποιος που έχει 56κ για να εκμεταλευθεί την προσφορά? Και πόσο κοστίζει[/b'] αυτή η επιπλόν διαδικασία??? Ευχαριστώ! :wink:

Πρωτα θα απς στη σελιδα του ΟΤΕ στο eshop να δεις αν η περιοχη σου εχει εγκατεστημενη τεχνολογια για dsl.Μετα αν εχει θα κανεις αιτηση ή on line ή στο 134 για τετοια αναβαθμιση της γραμμης σου που μπορει να γινει μετα απο 5 μερες ή 5 τερμηνα....Γουστα του ΟΤΕ ειναι αυτα...

Αφου γινει θα αγοραεις ενα dsl modem αναλογο της γραμμης σου (pstn) και θα εισαι ετοιμος.

Κοστος ενεργοποιησης γραμμης νομιζω 30 ευρω εφ απας και παγιο ανα μηνα για τον ΟΤΕ 19 ευρω.Κοστος modem απο 50 ευρω και πανω...

Αφου ληξει το τριμηνο αν θελεις να συνεχισεις θα πρεπει να διαλεξεις provider με κοστος γυρω στα 20-25 ευρω τον μηνα ...

:) :) :) :)

Δημοσ.

Τρεχωωωωωωωωωωωωωωω να το παρωωωωωωωω...

Ας μην εχω adsl...

Kαι μονο το περιοδικο να παρεις αξιζει....

Το αγοραζω ξαθε μηνα απο το τευχος..1...

ετσι που πατε θα μου το εξαντλησετε και δε θα προλαβω..

Τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωω....

Δημοσ.

Εχω το ram αλλα δε θα χρησιμοποιησω την συνδρομη στη HOL.Οποιος τη θελει pm me.(Για να δουμε ποσα δευτερολεπτα θα κανετε μεχρι να μου ερθει το pm!)

Δημοσ.

Το σωστο θα ηταν και το λεω γενικα , οποις θελει κατι εκτος το pm ,να ποσταρει κι εδω πρωτα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις για το ποιος προλαβε τον αλλον...Γνωμη μου... :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
paidia sorry alla h ayth h prosfora einai gia 3 mhnes (xronikh diarkeia)alla mono gia 10 wres.

Τι εννοείς? Δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε χρονοχρέωση ούτε ογκοχρέωση. 3 μήνες την χρησιμοποείς full-time. Επίσης αν πάρεις 2 περιοδικά έχεις συνολικά 5 μήνες, ενεργοποιείς την μια τώρα και την άλλη τέλος Οκτωβρίου ;)

Πάντως πιστεύω η προσφορά αυτή θα ευνοήσει και τον ΟΤΕ έμμεσα. Εχω 3 φίλους οι οποίοι δεν είχαν DSL σπίτι τους αλλα με το που τους είπα για την προσφορά του RAM πήγαν πήραν κατευθείαν το περιοδικό και έκαναν αίτηση για ADSL στον ΟΤΕ :)

Δημοσ.

Φίλτατοι, που έχει κυκλοφορήσει το RAM?!

Εγω στην Ηλιούπολη οι περιπτεράδες λένε πως δεν έχει έρθει ακόμα... :(

JIMBREED>Που διάβασες για 10 (!!! αν είναι ποτέ δυνατόν !!!) ώρες; Μη διαδίδεις φήμες...

Δημοσ.
Φίλτατοι' date=' [b']που[/b] έχει κυκλοφορήσει το RAM?!

Εγω στην Ηλιούπολη οι περιπτεράδες λένε πως δεν έχει έρθει ακόμα... :(

JIMBREED>Που διάβασες για 10 (!!! αν είναι ποτέ δυνατόν !!!) ώρες; Μη διαδίδεις φήμες...

Περνωντας απο Μαρουσι το ειδα παντως σε ενα περιπτερο τουλαχιστον...Μηπως οι περιπτεραδες εκει ειναι... παλαιοημερολογιτες ????? :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...