deathlok Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 nai paizei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokopis83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Πάνω σε σύνδεση 512, μπορει να παιξει συνδρομή 384? pos den paizei... mia xara einai... ..... petaei.. douleui san 512 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μόλις ενεργοποίησα και γώ την σύνδεση του RAM και κατεβάζω με 39-41 από dc++ και site ταυτόχρονα. Δεν έχω μέχρι στιγμής upload και οι σελίδες πάνε σφαίρα. Κανένα πρόβλημα απολύτως και όλα λειτουργούν μια χαρά Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 έτσι κι αλλιώς απο τα dslam εξαρτάται η ταχύτητα. οι providers δεν έχουν προβλήματα bandwidth και σου δίνουν όσο σου λένε. με τον οτε ειναι το πρόβλημα. :evil: εγώ πχ αρχικά είχα 350-420 kbps με την 384 του ram και 512 γραμμή, τώρα ούτε 300 kbps δεν πιανω! έλεος! μαλλον όλοι βάλανε 512 τώρα που πέσαν οι τιμές οπότε κλάφτα χαράλαμπε... :sad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Σήμερα και χτες κάτι έπαθαν τα torrents και έπεσαν κάπου στο 25-20 (συνήθως κατεβάζω με 30 μ.ο), την ίδια στιγμή βάζω να κατεβάσω τώρα απο στεθερό server, και μάλιστα όχι και τον καλύτερο, αφού 2-3 φορές μου έβγαλε ping timeout, και δεν κατεβαίνει κάτω απο το 40.. Άντε βγάλε άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Loipon epidi den mou ine xrisimi i sindromi afti tora molis thimithika oti pira to periodiko kai mou emine to kouponi sto xeri: Serial Number: DOL30018433 Pin Code: HCPQHHKC Energopioisi mexri 30/10/2005 etsi leei Opoios prolavei prolave. P.S:An telika kapios tin energopiisi as me enimerosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.