Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Shmera pou thn energopoihsa eida oti paizei peripou me tis taxythtes pou epiana me thn Tellas. Se speed test mou bgazei 380-390 kbps kai se download blepo 44aria.

Katholou asxhma!!! To mono pou prepei na prosexete einai oti prepei ektos apo grammata kai arithmo na periexei kai ena eidiko xarakthra! Den to eixa prosexei kai moy eixe spasei ta neyra mexri na katalabo ti eftaige.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια κατι ασχετο..μετα απο το τριμηνο κοβεται αυτοματα η γραμμη ή γινεται αυτοματα μετατροπη σε συμβολαιο?that's a good question:)

lol 3ο edit γραφει τελικα μεσα στην συνδεση οτι ληγει ταδε του μηνος και ωρα 23.59

Αφού κανείς δεν ελεγχει οτι βαζεις τα πραγματικά σου στοιχεία. ποιον θα χρέωναν;

ονομα συνδρομητή: Μακης Ψωμιάδης,

κι αμα θελουν ας παρουν για επιβεβαίωση... αγαπούλα.

Το νέο τεύχος του RAM το είδατε; Κάτι λέει για δωρεάν 512/1024 αλλά δεν κατάλαβα πολλά από το εξώφυλλο...

Το είδε κανένας άλλος να μας πει τί παίζει..?

τίποτα απλά δίνει 100 ? για 512 και 1024 αλλα αφού είναι hol τότε είναι << μουφιά >>.εγώ πάντως θέλω το τεύχος Σεπτεμβρίου :(

Δεν είναι HOL. Altecnet είναι και αφορά νέα σύνδεση για γραμμή και συνδρομη ταυτόχρονα.

σοβαρά? και γραμμή ? καλαααα και έλεγα να βάλω από τον οτε 512 για 3 μήνες που θα έχω τσάμπα από το ram ευτυχώς. netmaniac υπάρχουν ακόμα τα τεύχη του σεπτεμρίου του ram στη Στουρνάρη ? και πότε έχουν προθεσμία ενεργοποίησης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...