Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

prota energopoieis paroxi dsl apo ote (134) kai otan ginei afto, energopoieis ton ISP (stin periptoso sou HOL)

to pos energopoieis tin HOL, partous til i rota kapoion kai tha sou pei

(vazeis gia til klisis tou modem ena sigekrimeno arithmo me user name kai pass kati san :demo , demo or sth like that, mpaineis hol, energopoieis kai eisai ntax

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ginetai kai me 56k no problem.tha mpeis sto http://www.ramonline.gr kai tha pas ekei pou leei energopoihsi sindemis.vazeis ola ta stoixeia sou klp...kai meta mpaineis kanonika me to dsl modem pou exeis kai username kai password auta pou exeis epilexei...

Αν η dsl γραμμή είναι στο όνομά σου και από ACN έχεις μόνο συνδρομή και όχι κα΄ποιο πακέτο "όλα σε 1", τότε κάνεις αυτό που λες. Αλλιώς πας για ενεργοποίηση γραμμής στον ΟΤΕ.

Ήρθε επομένως η μέρα να βάλω κι εγώ την προσφορά του ram για τη DSL.. Πήρα και το USR 9105 μου, και ετοιμάζομαι.. Επειδή βαριέμαι να διαβάσω ΠΑΛΙ 18 σελίδες, θυμάμαι αναφέρθηκε για ένα bug στο 9105 με το username/password και ειδικούς χαρακτήρες, ενώ παράλληλα η σύνδεση του RAM "απαιτεί" να υπάρχει και κάποιος ειδικός χαρακτήρας μέσα. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει τι ακριβώς συμβαίνει??

ΥΓ. Επειδή έχω ISDN, θα φλασάρω το 2.1 firmware του 9105 για annex b

Μολις την ενεργοποιησα και ειδα απο τα τεστ και κατεβασμα απο nvidia οτι το dl ειναι στα 16 και λιγοτερα κβ/sec :( και την ιδια στιγμη κανω συνδεση στην φορθνετ και κατεβαζω 41-42, τους πηρα τηλεφωνο αλλα με αλλα λογια μου ειπε οτι αυτη ειναι η ταχυτητα οποτε μαλλον θα πεσει συνδεση παλι με φορθνετ. πανω που χαρηκα ρε γμτο

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της σύνδεσης πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο modem; Πήγα στο σελίδα της HOL που δίνει το RAM αλλά το modem μου (Crypto F200) δεν το είχε.Τι να κάνω;

παιδια κατι ασχετο..μετα απο το τριμηνο κοβεται αυτοματα η γραμμη ή γινεται αυτοματα μετατροπη σε συμβολαιο?that's a good question:)

lol 3ο edit γραφει τελικα μεσα στην συνδεση οτι ληγει ταδε του μηνος και ωρα 23.59

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...