Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τα πληρώσεις όλα από την αρχή.

1.τέλος ενεργοποίησης ADSL

2.αγορά modem

και μετά κανονικά ανά μήνα το πάγιο της γραμλης DSL.

Αυτά είναι τα άσχημα των πακέτων. Δεν μπορείς να εκμεταλευτείς κάποια προσφορά όπως αυτή της HOL.

Άσε που μπορεί να μην υπάρχουν τίποτα "πόρτες" ελεύθερες.

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Na rwthsw kati.Eixa parei to Maio to paketo ths Otenet On-Dsl.

To trimhno exei teleiwsei alla egw synexizw kanonika.Exw parei to Ram kai thelw na stamathsw thn Otenet.

1.Ti energeies prepei na kanw?

2.Ti tha plhrwsw synolika gia na energopoihsw th syndesh ap'to RAM?

Eyxaristw poly

Συνεχίζεις γιατί άμα δεν τους ενημερώσεις η συνδρομή από τρίμηνη που ήταν αρχικά γίνεται αορίστου χρόνου και μετά σου έρχεται λογαριασμός από την otenet που περιλαμβάνει το πάγιο ΟΤΕ και την συνδρομή ανα μήνα της otenet.

(θυγατρική του ΟΤΕ δεν είναι, τι περιμένεις?) :mad:

Πρέπει να ειδοποιήσεις την οτενετ και να κάνεις μια αίτηση ώστε να σταματήσεις την σύμβαση και να κρατήσεις την γραμμή (αυτό γίνεται) έτσι ώστε να μην ξαναπληρώσεις ενεργοποίηση γραμμής.

Ύστερα τα παγία της γραμμής αντί να τα πληρώνεις με τον λογαριασμό του ΟΤΕ,

Θα σου έρχεται κάθε μήνα, ή κάθε δίμηνο λογαριασμός από την otenet

Και θα τα πληρώνεις μονο στην οτενετ και όχι στον ΟΤΕ.

Και μετά μπορείς να χρησιμοποίησης την προσφορά του RAM η οποία είναι εντελώς δωρεάν.

Δημοσ.
Συνεχίζεις γιατί άμα δεν τους ενημερώσεις η συνδρομή από τρίμηνη που ήταν αρχικά γίνεται αορίστου χρόνου και μετά σου έρχεται λογαριασμός από την otenet που περιλαμβάνει το πάγιο ΟΤΕ και την συνδρομή ανα μήνα της otenet.

(θυγατρική του ΟΤΕ δεν είναι' date=' τι περιμένεις?) :mad:

Πρέπει να ειδοποιήσεις την οτενετ και να κάνεις μια αίτηση ώστε να σταματήσεις την σύμβαση και να κρατήσεις την γραμμή (αυτό γίνεται) έτσι ώστε να μην ξαναπληρώσεις ενεργοποίηση γραμμής.

Ύστερα τα παγία της γραμμής αντί να τα πληρώνεις με τον λογαριασμό του ΟΤΕ,

Θα σου έρχεται κάθε μήνα, ή κάθε δίμηνο λογαριασμός από την otenet

Και θα τα πληρώνεις μονο στην οτενετ και όχι στον ΟΤΕ.

Και μετά μπορείς να χρησιμοποίησης την προσφορά του RAM η οποία είναι εντελώς δωρεάν.[/quote']

Εγώ πάντως που μίλησα με το help desk της otenet , επειδή η συνδρομή μου λήγει στις 7 του άλλου μήνα , μου είπαν ότι εάν δεν την ανανεώσω εγώ τότε αυτή θα λήξει αυτόματα και δεν πρόκειται να ανανεωθεί μονομερώς από την εταιρία .

Τελικά μπορεί να μας πει κανείς τι συμβαίνει ? :confused:

Υ.Γ: α ρε Κόκαλη και Λαμπράκη , τινάξατε την μπάνκα στον αέρα :grin:

Άντε Πρόεδρε , και άμα συγχωνευτεί η HOL με την FORTHNET περιμένω 1 χρονο δωρεάν 512 για να διαφημήσεις την καινούργια εταιρία που θα προκύψει :lol:

Δημοσ.

1ον. το bandwidth της HOL ειναι για κλαμματα.το χρησιμοποιω καμια 10μερες τωρα και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι χρειαζονται 100 χρονια να ανοιξει μια σελιδα.το καλυτερο test μου εβγαλε 252.36DL.

2oν. μετα το περας του 3μηνου(OnDslKit) κανεις δεν σου σταματαει την συνδεση.(το εμαθα σημερα και αφου την ειχα πατησει).πρεπει να στειλεις φαξ στην Ποτενετ για να γινει αυτο.Προσωπικα δεν με ειχανε ενημερωσει οταν επαιρνα το OnDslKit(οπως και σε πολλους αλλους,μ@μ@κες ειναι?????) με αποτελεσμα μετα την ληξη της και αφου εχει περασει 1,5 μηνας να πληρωνουν την προσβαση οι cyber-γονεις μου!!

Αισχος

Δημοσ.
1ον. το bandwidth της HOL ειναι για κλαμματα.το χρησιμοποιω καμια 10μερες τωρα και αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι χρειαζονται 100 χρονια να ανοιξει μια σελιδα.

Αν μπορεις να παρεις 252.36DL (κάπου 30 KB/S) με τιμη μηδέν,

ή πιθανά 35-38 με 10-20 ευρώ, άλλοι κλαινε. οχι οι Χολίτες :grin:

Δες τα τεστ που εκανα, με διαφορά λιγων λεπτών σε forthnet vs Hol τη μερα ενεργοποίησης (δεν μπορω να τα επαναλαβω καθως τελειωσε η φορθνετ).

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=890847&highlight=mpika#post890847

Αρα παιζει και το τοπικο σου dslam (πΟτέ αγάπη μου :-x ) για τα speeds.

Δημοσ.

ε ναι ρε man σαφως και παιζει ρολο σε ποιο dslam βρισκομαι αλλα με την ΗΟL νομιζω οτι δουλευω με isdn.Tο 252.36DL ητανε οτι καλυτερο.δεν ξεπερνω τα 160-180.(168.84 τωρα).

μεχρι στιγμη η forthnet με ειχε καλυψει στην περιοχη μου με τις ικανοποιητικες ταχυτητες της.

Ελα ομως που το "σχεδον" Τσαμπα δεν το μισησε κανεις!!!;-)

Δημοσ.

guys, gia ti mlkia, ekana to test me 64 isdn...

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 66.66Kb/s <---- afto TI einai afou exo 64kbps????

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 61.97kb/s

Your PC is connected to a Dial-up Modem

click START to re-test

Δημοσ.

re den einai aksiopisto....to ekana me forthnet adsl kai me hol xwris na kanei tipote allo i sundesi mou kai mou ebgale 5 diaforetikes times se ena 1 lepot...ara den mporoume na milame ek tou asfalous...ektos kai an milame gia meso oro apo polles prospa8ies pou kanoume...

Δημοσ.
re den einai aksiopisto....to ekana me forthnet adsl kai me hol xwris na kanei tipote allo i sundesi mou kai mou ebgale 5 diaforetikes times se ena 1 lepot...ara den mporoume na milame ek tou asfalous...ektos kai an milame gia meso oro apo polles prospa8ies pou kanoume...

Μιλάς πάντα για το traffic που θα έχει η γραμμή σου, το dslam σου, ο isp σου την εκάστοτε χρονική στιγμή.

Η απόσταση Ομόνοια-Κηφισιά είναι δεδομένη.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί όμως είναι πάντα ο ίδιος; ;)

/sc

Δημοσ.
egw tha balw twra dsl. prwta na mpw sto site tis hol me 56k gia na energopoihsw ti sindesi????? h bazw to router kai meta to kanw auto???

γινεται η ενεργοποιηση της γραμμης, ερχεται το router και μετα ενεργοποιεις την συνδεση ;)

Δημοσ.

nai alla pws tha mpw na thn energopoihsw???

afou den exw sindromi apo pouthena....

kai dsl na erthei sundromi den exw ara pws tha mpw???

Mono me pstn mporw na energopoihsw tin DSL wste na parw user kai pass kai meta na mpw me tin DSL. den uparxei problima e?

Δημοσ.

ναι δεν υπαρχει προβλημα...

θα σου δωσουν ενα default λογαριασμο, οποιος συνδεεται μονο στη σελιδα ενεργοποιησης του λογαρισμου και ετσι θα τον ενεργοποιησεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...