Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί έτσι??? :-|

Γιατι στον κυριο πΟΤΕ προπληρωνουμε παντα ολα τα παγια...Αρα θα εχεις χρησιμοποιησει δυο μηνες dsl και αλλα δυο θα σου παρουν για προπληρωμη του επομενου δυμηνου. :-x :-x :-x :-x :-x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μισό μισό μισό...

Δηλαδή εγώ που θα βάλω ISDN μάλλον κατα τις 26 του μηνός, θα πληρώσω για τις υπόλοιπες 4 μέρες του μήνα, ένα μήνα ακόμα και 2 μήνες προκαταβολή????????? Αλλά υποθέτω ότι στον επόμενο λογαριασμό δε θα έχει καθόλου πάγια DSL, έτσι??? Μην τρελαθούμε κιόλας..

Όσον αφορά το διπλό πάγιο... όταν με το καλό ζητήσεις για κάποιο λόγο να σου κόψουν τη dsl δε θα στη κόψουν αμέσως αλλά μετά από δυο μήνες κι ΕΚΕΙΝΟ το δίμηνο ΔΕ θα το πληρώσεις.

Na ta ksemperdepsoyme ligo:

Ara apo 20 septemvrioy an valeis dsl tha exeis eksoda:

1)Pagio pstn h dsl (oti krathseis)

d)Tha prepei na pareis modem/router + filtra

1)

To pagio ths pstn den einai standard? Kai panw s'auto pros8eteis to pagio gia dsl? Pws 8a krathseis to ena apo ta 2?

2)

H3era oti o ote me ka8e dsl grammh, edine (xwris extra lefta) ena modem/router. Auto einai la8os `h stamathse?

οχι ρε παιδια.

αμα εγω ας πουμε σημερα διακοψω την συνδεση μου (κοψω τελειος το τηλεφωνο ας πουμε) βγαινει εκαθαριστικος λογαριασμος και αν μου χρωσταει ο πΟΤΕ μου τα πληρωνει μεχρι την τελευταια δεκαρα.

μη τρελαθουμε και εντελως.

παντως οτι προπληρωνεις τα παγια ειναι αληθεια, ειναι οπως οταν νοικιαζεισ ενα σπιτι που πληρωνεις εγγυηση, εχει καποια λογικη.

κάτσε ρε φίλε predator.. Έχει λογική στο σπίτι, επειδή μπορεί εσύ να σηκωθείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις, ή να αφήσεις ζημιές στο σπίτι.. Στην γραμμή του ΟΤΕ ποια λογική έχει?? Υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσεις μόνο την DSL?? δε θα πληρώσεις καθόλου λογαρισμό, και θα σου κόψουν το τηλέφωνο..

ειναι ενα ειδους εγγυησης οπως και να εχει.

απο την στιγμη που νοικιαζεις την γραμμη μου φαινεται λογικο.

στην τελικη ειναι γνωστο αυτο, και σε PSTN γραμμη (απλο τηλεφωνο) προπληρωνεις τα παγια. ετσι ειναι η τακτικη του πΟΤΕ. σε οποιον δεν αρεσει δε βαζει γραμμη, so simple.

δε σου τα κλεβουνε! αν κανεις διακοπη της γραμμης τα παιρνεις πισω!

και στη τελικη κλαιν μαιν τι να τα δωσεις εφαπαξ τι σιγα σιγα, τα ιδια λεφτα δινεις!

ειπαμε να θαβουμε τον πΟΤΕ αλλα οχι και ετσι ρε παιδια...

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά.. Πες ότι εγω χρειάζεται ξαφνικά να φύγω εξωτερικό. Στο σπίτι κανείς άλλος δεν ασχολείται με internet.. Και θέλω να το κόψω. Αυτά που προπλήρωσα έρχονται σαν επιστροφή χρημάτων στον επόμενο λογαριασμό που θα έρθει (που λογικά έχει ηδη αρχίσει να "μετράει" και ήδη βρίσκομαι κάπου στο μέσο του λογαριασμού όταν εγώ κάνω την αίτηση διακοπής)?? Ή συνεχίζω να έχω και το επόμενο 2μηνο DSL μέχρι να έρθει ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ λογαριασμός που στην ουσία χάνω τα λεφτά μου γιατί δεν χρησιμοποιεί κανείς την DSL? Γιατί τα 2 έχουν κάποια διαφορά νομίζω..

Αν και έχουμε ξεφύγει απο το θέμα μας, τα πάγια στον ΟΤΕ Cosmote, ΤΙΜ και Vodafone τα πληρώνουμε προκαταβολικά.

Αν κάνεις την αίτηση για DSL πχ 15 Σεπτεμβρίου και ο λογαριασμός σου βγαίνει 25 Σεπτεμβρίου θα πληρώσεις ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ το πάγιο DSL για 10 μέρες και το πάγιο του ΕΠΟΜΕΝΟΥ 2μήνου.

Αν κάνεις αίτηση για διακοπή τηλεφώνου , μέσα σε 1 μήνα (αν θυμάμαι καλα) είναι υποχρωμένος ο ΟΤΕ να κάνει διακοπή και κάνει τελικό υπολογισμό χρημάτων. Αν βγεί οτι σου χρωστάει (απο τα πάγια) στα δίνει πίσω. Απίθανο γιατί όλο και κάπου θα έκανεσ τιλεφωνα..

Αν κάνεις διακοπή adsl τότε πάλι ισχύει το ίδιο. Σου αφαιρέι αναδρόμικά τα προπληρωμένα πάγια. Εγω που είχα κάνει παλιά στο ISDN έτσι έγινε.

Ας μήν συνεχίσουμε το θέμα αυτό όμως εδω μιας και το POST είναι για το RAM+DSL :-)

Na rwthsw kati.Eixa parei to Maio to paketo ths Otenet On-Dsl.

To trimhno exei teleiwsei alla egw synexizw kanonika.Exw parei to Ram kai thelw na stamathsw thn Otenet.

1.Ti energeies prepei na kanw?

2.Ti tha plhrwsw synolika gia na energopoihsw th syndesh ap'to RAM?

Eyxaristw poly

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...