predator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 ο τυπος μαλιστα ειχε το θρασος να μου την μπει οταν του εστειλα πμ (νομιζοντας πως χαριζει την συνδεση γιατι ισως πηρε το Ram επειδη του αρεσει σα περιοδικο και εχει ηδη συνδεση) επισης τολμησε να πει πως δινει και ΦΤΗΝΑ την συνδεση (εχει 80 ευρω λεει καινουργια) !!! τι να πει κανεις... κλασικος ελληναρας που παει να βγαλει απο την μυγα ξυγκη! αισχος και ντροπη! ΥΓ: υπαρχουν ακομα μπολικα Ram στα περιπτερα!
nk_surfer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Πιστεύω πως το λιγότερο που πρέπει να υποστεί είναι ένα ban...... Το λιγότερο !!!!!
crach13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ρε πειτε του να παει να γ@@@@@ει!!!!!!!
madsc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Απαγορεύτηκε προσωρινά το προνόμιο της πρόσβασης στο Insomnia forum για τον χρήστη ghortman, για νομικά αξιόποινη πράξη. Η μεταπώληση έντυπου τεύχους περιοδικού που είναι ήδη σε κυκλοφορία ιδίως σε τιμή μεγαλύτερη της ονομαστικής του αποτελεί φαινόμενο "μαύρης αγοράς". Σε παρόμοια συμπεριφορά του ίδιου ή άλλου μέλους η απαγόρευση πρόσβασης θα είναι μόνιμη. Οι κανόνες ίσχυαν & θα ισχύουν για όλα τα μέλη. Το έντυπο περιοδικό RAM βρίσκεται ακόμα σε κυκλοφορία. Για όσους δεν μπορούν να το βρούν μπορούν να επικοινωνήσουν στα κεντρικά γραφεία σύνταξης Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα, στο τηλ. 211-3658700, για περαιτέρω οδηγίες. /sc
sotirisl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν συμφωνώ με τις τακτικές του εν λόγω χρήστη αλλά εδω μέσα υπάρχουν άτομα που στο θέμα των αγοροπωλησιών κάνουν πολύ χειρότερα και οι υπόλοιποι χρήστες τους υποστηρίζουν. (off topic)
marios1957 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν συμφωνώ με τις τακτικές του εν λόγω χρήστη αλλά εδω μέσα υπάρχουν άτομα που στο θέμα των αγοροπωλησιών κάνουν πολύ χειρότερα και οι υπόλοιποι χρήστες τους υποστηρίζουν. (off topic) Έχεις δίκιο Κε Σωτήρη Λ.,είναι βασισμένο (το δίκαιό σου) στην παροιμία που λέει "τόνα χέλι πνίγει τ' άλλο και τα δυό τον πρόσκοπο",αλλά θα σε παρακαλούσαμε να βοηθήσεις την εύρυθμη λειτουργία του forum και να αναφέρεις (όταν πέσει στην αντίληψή σου κάτι) στους υπεύθυνους... Υ.Γ.Α ρε H9k,τι μας έκανες με τις αγγελίες...
NickTheGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Να ρωτήσω κάτι?Η προσφορά ισχύει και για 56k ή μόνο για DSL?
sotirisl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξέρω για "νομικά αξιόποινες πράξεις" άλλα το θεωρώ εξίσου άσχημο άτομα να παίρνουν κινητά από επιδότηση σύνδεσης σχεδόν τσάμπα και να τα πουλάνε 30 ή 40 ευρώ πιο φθηνά απο την τιμή που υπάρχουν στα μαγαζιά. Και υπάρχουν χρήστες που τα αγοράζουν χωρίς να διαμαρτυρηθούν καθόλου. @NickTheGreek: ναι ισχύει και για 56k και για ISDN 64KBps
deathlok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξέρω για "νομικά αξιόποινες πράξεις" άλλα το θεωρώ εξίσου άσχημο άτομα να παίρνουν κινητά από επιδότηση σύνδεσης σχεδόν τσάμπα και να τα πουλάνε 30 ή 40 ευρώ πιο φθηνά απο την τιμή που υπάρχουν στα μαγαζιά. Και υπάρχουν χρήστες που τα αγοράζουν χωρίς να διαμαρτυρηθούν καθόλου. @NickTheGreek: ναι ισχύει και για 56k και για ISDN 64KBps profanos den to enois afto pou les.i epidotisi einai kati pou stin ousia exeis plirosei afou exartatai apo logariasmous tis kinitis + se desmevoun gia ena xrono. kamia sxesi.
netmaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το RAM σε σημερινη βολτα στην στουρναρη υπαρχει σχεδον σε ολα τα περιπτερα σε ποσοτητες. Προσοχη ομως γιατι σε μερικα τευχη ειδα κομμενη την ζελατινα.
sotirisl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 profanos den to enois afto pou les.i epidotisi einai kati pou stin ousia exeis plirosei afou exartatai apo logariasmous tis kinitis + se desmevoun gia ena xrono.kamia sxesi. μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει... πολλοί δεν έχουν πρόβλημα να δεσμευτούν καθώς επιθυμούν να κρατήσουν το ίδιο νούμερο και όλους αυτούς που πήραν δωρεάν κινητό επειδή ήταν εθελοντές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήρθαν εδώ να το μοσχοπουλήσουν που τους βάζεις; και επειδή ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα οτι θες στείλε pm ή άνοιξε topic
StavrosD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προς το παρόν έχω ISDN το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ. Απ'ότι ξέρω τεχνικά είναι δυνατόν να το καταργήσω και να έχω μόνο DSL. Στην πράξη γίνεται να έχω μόνο DLS ή θα με πρήξουν στον ΟΤΕ; Από τις 20 του μήνα το πάγιο για ADSL θα πέσει στην τιμή του παγίου του DSL, οπότε θα πληρώνω ουσιαστικά τα ίδια για την γράμμή (και πληρώνω περίπου 20€ τον μήνα σε μονάδες ΕΠΑΚ, περισσότερο από την συνδρομή DSL του ΤΕΕ).
REDBOUL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προς το παρόν έχω ISDN το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ. Απ'ότι ξέρω τεχνικά είναι δυνατόν να το καταργήσω και να έχω μόνο DSL. Στην πράξη γίνεται να έχω μόνο DLS ή θα με πρήξουν στον ΟΤΕ; Από τις 20 του μήνα το πάγιο για ADSL θα πέσει στην τιμή του παγίου του DSL' date=' οπότε θα πληρώνω ουσιαστικά τα ίδια για την γράμμή (και πληρώνω περίπου 20? τον μήνα σε μονάδες ΕΠΑΚ, περισσότερο από την συνδρομή DSL του ΤΕΕ).[/quote'] Na ta ksemperdepsoyme ligo: Am katarghseis thn isdn aytomatws tha giriseis se pstn poy exoyn ta perissotera spitia.Se aythn thn periptwsh tha meiwthei to pageiwsoy merika eyrw ton mhna.Tha soy erxetai kanonika to pagio ths pstn. San extra yphresia panw sthn pstn mporeis na valeis to dsl Ara apo 20 septemvrioy an valeis dsl tha exeis eksoda: 1)Pagio pstn h dsl (oti krathseis) 2)Pagio ths dsl,an poyme ths 384/128 (15,9+fpa) 3)Provider(exsartate ti pareis,an einai toy ram,perneis 2 teyxh gia 5 mhnes) Mhn ksexaseis na ypologiseis an den kanw lathos oti: a)To prwto pagio ths dsl tha erthei diplo b)Kathe mhnas gia ta pagia ksekina apo ths 1 toy mhnos opote an grafteis argotera tha xrewtheis mikrotero analogika pagio gia ton mhna c)Tha plirwseis energopoihsh ths dsl 30kati eyrw d)Tha prepei na pareis modem/router + filtra Ayta
hugelacky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Mhn ksexaseis na ypologiseis an den kanw lathos oti:a)To prwto pagio ths dsl tha erthei diplo Γιατί έτσι??? :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.