Sadako Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Καλή μαγκιά αυτό.. Εγώ που θέλω να την ενεργοποιήσω με το που τελειώσει η εξεταστική, και ήθελα να ξέρω στο περίπου πόσες μέρες να έκανα αίτηση (καταλαβαίνεις, να μη χάσω ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ :grin: :grin: :grin: ) Οπότε κάνω αίτηση μια μέρα πριν πάω να γράψω το τελευταίο, και φροντίζω να έχω πάρει το modem, οπότε θα είμαι σφαίρα..
stefan123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 kai gia opoion thelei ena usb modem crypto f200 sto kouti tou gia grammi pstn mou perisevei ena.. To dino 20 eyra.Apla pira ena modem/router kai ayto mou emeine..opoios endiafertai as steilei pm
dim_b Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Υποθέτω όμως αν βάλεις DSL στο 2ο μήνα του διμήνου, θα πληρώσεις πάγιο DSL μόνο για τον ένα μήνα, έτσι?? Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς απο ποια μέρα του μήνα αρχίζει να μετράει για να χρεωθεί πάγιο για ΟΛΟ το μήνα?? Για να είμαι πιο σαφής, ήθελα να αποφύγω την πιθανότητα να βάλω DSL και για 2-3 μέρες να πληρώσω πάγιο για ολόκληρο εκείνο το μήνα. Γιατί δεν πιστεύω να λειτουργεί κάτι τέτοιο αναλογικά (δηλ. 15μέρες DSL=36/2=18ευρώ)Μη σε απασχολεί αυτό. Το πάγιο που θα πληρώσεις θα είναι μόνο γιά τις μέρες που θα λειτουργεί το DSL και όχι γιά όλο το μήνα (ακόμα και στις 2 του μήνα να ενεργοποιηθεί, θα πληρώσεις τα 29/30 και όχι ολόκληρο πάγιο). Νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι η επαναφορα απο dsl σε pst , isdn παλι χρεωνεται...Για ρωτησε το καλυτερα!!! Δεν πρόκειται γιά επαναφορά, αλλά γιά κατάργηση μιάς πρόσθετης υπηρεσίας και δεν χρεώνεται.
Sadako Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μη σε απασχολεί αυτό. Το πάγιο που θα πληρώσεις θα είναι μόνο γιά τις μέρες που θα λειτουργεί το DSL και όχι γιά όλο το μήνα (ακόμα και στις 2 του μήνα να ενεργοποιηθεί, θα πληρώσεις τα 29/30 και όχι ολόκληρο πάγιο). Αυτό καλό είναι.. Κάτι τέτοιο όμως ισχύει απαραίτητα και για τους ISP providers? Γιατί νομίζω είχα ακούσει κάτι παράπονα για κάποιον provider, δεν θυμάμαι τώρα για ποιον :???:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω ενεργοποιησα σημερα την συνδρομη και μπαινοντας στο σαιτ της HOL εβαλα τα στοιχεια μου και μου γραφει οτι ενεργοποιησα την συνδεση 07/09/2005 η οποια ληγει... 31/01/2006... μπραβο HOL Εσας τι διαρκεια σας δειχνει?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 φυσαει η HOL στον Πειραια... ειμαι ετοιμος για switch απο οτενετ!
kafeneio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 to logiko mias tetoias kinisis tis HOL den tha odigisi sto pittarisma twn DSLam tis etairias ?ennoeite oti tha pesi to mesw speed tou katoxou tis dsl , swsta ? An kanw kapou lathos plz diorthoste me..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Κατι δεν παει καλα με τα συστηματα της ΧΟΛ , ξαναμπηκα πριν λιγα λεπτα στο management tools > my account και λεει... HOL dialCONNECT DYNAMIC 300 Ημερ/νία Έναρξης: 07-Σεπ-2005 Ημερ/νία Λήξης: Αορίστου χρόνου να τους παρω τηλεφωνο? Δεν πιστευω να μου χρεωσουν τιποτα!
BLISS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Egw den eixa skopo na balw dsl. (exw 8mbit ekei pou pernaw panw apo to miso xrono, kai suntoma paw sta 16Mbit) Me thn prosfora ths hol allazoun elafrws ta pragmata omws. Me dedomeno oti molis lh3ei h prosfora, to dsl telos, kai me bash mono to kostos, exw 2 erwthsoules. 1 Ti ginetai me th xrewsh tou ote otan 8a lh3ei h prosfora?: Tous lew ana pasa wra kai stigmh oti 8elw na epistrepsw se pstn kai automatws stamataei h xrewsh dsl? `h me xrewnoun gia kana 2mhno pagio prokatabolika? 2 An upo8etika argotera 8elhsw na energopoihsw 3ana dsl, 8a plhrwsw kai pali pagio telos energopoihshs? (milame gia to idio thlefwno, sto idio onoma). Gia na 3erei sigoura kapoios na apanthsei, 8a prepei na exei perasei to louki, pstn 2 dsl 2 pstn 2 dsl... Kai kati mou leei oti den prepei na einai polloi autoi.
nipsy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 ...elpizo na min einai arga tha ithela poli na ftiakso ena Gmail ... kamia idea? Thanks
Angeldust Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Egw den eixa skopo na balw dsl.(exw 8mbit ekei pou pernaw panw apo to miso xrono' date=' kai suntoma paw sta 16Mbit) Me thn prosfora ths hol allazoun elafrws ta pragmata omws. Me dedomeno oti molis lh3ei h prosfora, to dsl telos, kai me bash mono to kostos, exw 2 erwthsoules. 1 Ti ginetai me th xrewsh tou ote otan 8a lh3ei h prosfora?: Tous lew ana pasa wra kai stigmh oti 8elw na epistrepsw se pstn kai automatws stamataei h xrewsh dsl? `h me xrewnoun gia kana 2mhno pagio prokatabolika? 2 An upo8etika argotera 8elhsw na energopoihsw 3ana dsl, 8a plhrwsw kai pali pagio telos energopoihshs? (milame gia to idio thlefwno, sto idio onoma). Gia na 3erei sigoura kapoios na apanthsei, 8a prepei na exei perasei to louki, pstn 2 dsl 2 pstn 2 dsl... Kai kati mou leei oti den prepei na einai polloi autoi.[/quote'] 1) Οταν τους πεις οτι επιθυμείς διακοπή της ADSL, σε 2-3 μέρες διακόπτεται και δεν πληρώνεις πάγιο στο επόμενο 2μηνο. 2) Ναι, ξαναπληρώνεις τέλος ενεργοποίησης.
Sadako Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά, σε ένα άλλο φόρουμ κάποιος είπε ότι για κάποιος που δεν έχει καθόλου γραμμή DSL, πιο φτηνα απο αυτη τη περίπτωση με την ενεργοποίση με HOL, έρχεται το OnDslKit με 129 ευρώ.. Συγκεκριμένα έγραψε: Μια λογικη σκεψη: Για να δουμε τι γινεται με καποιον που δεν εχει γραμμη: Εχουμε 41,κατι ευρω η ενεργοποιηση 7,5 το περιοδικο 23,8*3=71,4 ευρω τα παγια των 3 μηνων Συνολο 120 ευρώ περιπου. Και δεν εχουμε εξοπλισμο. Modem, Spliter, filter??? Αρα δεν συμφερει σε αυτην την περιπτωση. Καθως το DSL kit του ΟΤΕ για τριμηνο εχει 129+Matrix OnLine στο Πλαισιο ευρώ. Να πω την αλήθεια με έβαλε σε σκέψεις. Να υποθέσω ότι τα αρνητικά του OnDSL είναι ότι (ίσως) δε μπορείς μετά να αλλάξεις provider χωρίς να κόψεις τη γραμμή, ή το modem/router που δίνει και που πιθανόν να μην αξίζει μία?? Ή μου ξεφεύγει τίποτα??
GP Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 to logiko mias tetoias kinisis tis HOL den tha odigisi sto pittarisma twn DSLam tis etairias ?ennoeite oti tha pesi to mesw speed tou katoxou tis dsl , swsta ? An kanw kapou lathos plz diorthoste me.. H HOL den exei dika ths DSLAM. Alla nai, oti tha gemisei einai pithano. Eidika sth B.Ellada... :?
filipoOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 ...elpizo na min einai arga tha ithela poli na ftiakso ena Gmail ... kamia idea? Thanks στείλε pm με το Ονοματεπώνυμο την περιοχή σου το email σου και 2 Giga δικά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.