Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@HuskerDu

Δε μου λες, τώρα που ξαναδιάβασα το προηγούμενο post σου, λες ότι ενεργοποιήθηκε η dsl στην ουσία σε μια μέρα (αφού Δευτέρα πρωί σε πήραν για επιβεβαίωση απο τον ΟΤΕ και Τριτη πρωί ήταν ΟΚ). Μου έκανε εντύπωση αυτό, εγώ διάβαζα ότι χρειάζονται αρκετές εργάσιμες μέρες (τουλάχιστον 3-4, ενώ άλλοι περίμεναν ακόμα και κανα 10ήμερο). Σε ποια περιοχή είσαι? ή αυτό δεν έχει σχέση με την περιοχή??

Ζητάς από τον ΟΤΕ να γίνει η ενεργοποίηση της adsl γραμμής και περιμένεις να σε ειδοποιήσουν.Θα πληρώσεις στον δίμηνο λογαριασμό ΟΤΕ ' date=' 35.99 ευρώ για ενεργοποίηση και 19.99 χ 2 τα πάγια της γραμμής adsl.

Στην pstn δεν θα αλλάξεις τίποτα, όλα είναι μια χαρά :P[/quote']

Υποθέτω όμως αν βάλεις DSL στο 2ο μήνα του διμήνου, θα πληρώσεις πάγιο DSL μόνο για τον ένα μήνα, έτσι?? Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς απο ποια μέρα του μήνα αρχίζει να μετράει για να χρεωθεί πάγιο για ΟΛΟ το μήνα?? Για να είμαι πιο σαφής, ήθελα να αποφύγω την πιθανότητα να βάλω DSL και για 2-3 μέρες να πληρώσω πάγιο για ολόκληρο εκείνο το μήνα. Γιατί δεν πιστεύω να λειτουργεί κάτι τέτοιο αναλογικά (δηλ. 15μέρες DSL=36/2=18ευρώ)

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιήσω τη σύνδεση σαν ISDN

Οπότε εγώ που έχω ISDN, να μπορώ με αυτό το κουπόνι να έχω 3 μήνες συνδρομή ISDN..

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Οπότε εγώ που έχω ISDN' date=' να μπορώ με αυτό το κουπόνι να έχω 3 μήνες συνδρομή ISDN..

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.[/quote']

nai to leei ksekathara stous orous xrisis

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Οπότε εγώ που έχω ISDN' date=' να μπορώ με αυτό το κουπόνι να έχω 3 μήνες συνδρομή ISDN..

Ναί μπορείς....

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Ναι αλλα ως μονο ISDN 64k

Λεει οδηγιες στο περιοδικο

Δημοσ.
@HuskerDu

Δε μου λες' date=' τώρα που ξαναδιάβασα το προηγούμενο post σου, λες ότι ενεργοποιήθηκε η dsl στην ουσία σε μια μέρα (αφού Δευτέρα πρωί σε πήραν για επιβεβαίωση απο τον ΟΤΕ και Τριτη πρωί ήταν ΟΚ). Μου έκανε εντύπωση αυτό, εγώ διάβαζα ότι χρειάζονται αρκετές εργάσιμες μέρες (τουλάχιστον 3-4, ενώ άλλοι περίμεναν ακόμα και κανα 10ήμερο). Σε ποια περιοχή είσαι? ή αυτό δεν έχει σχέση με την περιοχή??

Υποθέτω όμως αν βάλεις DSL στο 2ο μήνα του διμήνου, θα πληρώσεις πάγιο DSL μόνο για τον ένα μήνα, έτσι?? Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς απο ποια μέρα του μήνα αρχίζει να μετράει για να χρεωθεί πάγιο για ΟΛΟ το μήνα?? Για να είμαι πιο σαφής, ήθελα να αποφύγω την πιθανότητα να βάλω DSL και για 2-3 μέρες να πληρώσω πάγιο για ολόκληρο εκείνο το μήνα. Γιατί δεν πιστεύω να λειτουργεί κάτι τέτοιο αναλογικά (δηλ. 15μέρες DSL=36/2=18ευρώ)[/quote']

Kai emena mou ekane entyposi, ousiastika i energopiooithike se mia ergasimeri mera!! :) Meno Evosmo-Ano Ilioupoli, mallon pefto sto kentro tou OTE tis Stavroupolis.

Δημοσ.

Na thesw 2 erwthmata:

1)Exw dsl plirwnw thn kalwdiwsh sto ote 23 eyrw,se aythn exw kapoio symvolaio h ti kovw opote thelw?

2)An tin kopsw logw eleipsis xrhmatwn kai meta apo 3 mhnes thelw na thn ksanavalw tha plirwsw ksana telos energopoihshs?Genikws ti th plirwsw?

Eyxaristw ek twn proterwn,mhn moy ormisete gnwrizw oti sigoyra tha exoyn apantithei kai kapoy alloy...

Δημοσ.
1)thn koveis opote 8es' date=' kalytera omws na synennoei8eis me to 134, mhpws xreiazete na tous enhmerwseis nwritera wste na sou epistrafei h diafora

2)8a plhrwseis kanonika telos energopoihshs[/quote']

Νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι η επαναφορα απο dsl σε pst , isdn παλι χρεωνεται...Για ρωτησε το καλυτερα!!! :-) :-) :-)

Δημοσ.
@HuskerDu

Δε μου λες' date=' τώρα που ξαναδιάβασα το προηγούμενο post σου, λες ότι ενεργοποιήθηκε η dsl στην ουσία σε μια μέρα (αφού Δευτέρα πρωί σε πήραν για επιβεβαίωση απο τον ΟΤΕ και Τριτη πρωί ήταν ΟΚ). Μου έκανε εντύπωση αυτό, εγώ διάβαζα ότι χρειάζονται αρκετές εργάσιμες μέρες (τουλάχιστον 3-4, ενώ άλλοι περίμεναν ακόμα και κανα 10ήμερο). Σε ποια περιοχή είσαι? ή αυτό δεν έχει σχέση με την περιοχή??

Υποθέτω όμως αν βάλεις DSL στο 2ο μήνα του διμήνου, θα πληρώσεις πάγιο DSL μόνο για τον ένα μήνα, έτσι?? Αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς απο ποια μέρα του μήνα αρχίζει να μετράει για να χρεωθεί πάγιο για ΟΛΟ το μήνα?? Για να είμαι πιο σαφής, ήθελα να αποφύγω την πιθανότητα να βάλω DSL και για 2-3 μέρες να πληρώσω πάγιο για ολόκληρο εκείνο το μήνα. Γιατί δεν πιστεύω να λειτουργεί κάτι τέτοιο αναλογικά (δηλ. 15μέρες DSL=36/2=18ευρώ)[/quote']

Φίλος έκανε on-line αίτηση για ADSL το Σάββατο που μας πέρασε. Δευτέρα πρωί τον πήραν τηλ για επιβεβαίωση και Τρίτη πρωί τον ξαναπήραν για να του πουν οτι ενεργοποιήθηκε η γραμμή και να πάει να πάρει τα φίλτρα. Εχει απλοποιηθεί πλέον η διαδικασία, πάνω απο 3 μέρες δεν κάνει. Εγώ θυμάμαι οταν είχα κάνει αίτηση (πριν κανα χρόνο) περίμενα 3 βδομάδες και μετα απο πολλά τηλέφωνα και πιέσεις τελικά μου την ενεργοποίησαν. Μπράβο στον ΟΤΕ λοιπόν για την βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Καλό είναι να λέμε και τα θετικά μερικές φορές και να μην γκρινιάζουμε συνέχεια.

Δημοσ.

Φιλαρακια μιας και μια ζωη γκαντεμης αφου ενεργοποιησα οτενετ μια μερα μολις πριν παρω τα Ram στα χερια μου εχω ενα free κωδικο οποιος τον θελει ας μου κανει pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...