madsc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 HOL VS FORTHNETHOL download max value : 38-39kb/sec Forthnet download max value : 44-45kb/sec Το αρχείο ήταν ένα τεράστιο iso και χρησιμοποίησα το ίδιο mirror. Συμπεράσματα δικά σας. Να συμπληρώσω πως τα όποια test που κάνετε ισχύουν για το dslam που είσαστε συνδεδεμένοι, όπερ για την περιοχή σας. Επίσης διαφορά υπάρχει κ από router σε router. Κ αυτό αν δεν λάβουμε υπόψη την ποιότητα κ την απόσταση των καλωδίων τηλεφώνου, από το dslam μέχρι το router σας. Μεγάλο ρόλο παίζει κ η κίνηση στον provider/dslam σας ( traffic ). Με λίγα λόγια μην περιμένε να δείτε τις ίδιες τιμές όσοι δοκιμάσετε τα ίδια test σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή. Μπορεί να είναι καλύτερες μπορεί να είναι χειρότερες ακόμα & με τον ίδιο provider. /sc
Gabriel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Φυσικά και ισχύει. Παίρνεις 2 περιοδικά, ενεργοποιείς το ενα τώρα και το άλλο 31/10. Ετσι έχεις συνολικά 5 μήνες με 15 ευρώ Αυτό έχω υπόψην μου και εγώ...
gherudos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 paidia molis milhsa me HOL kai mou eipan oti h energopoihsh tou kouponiou mporei na ginei mexri 30/12 ki oxi mexri 30/10,exei ginei tupografiko lathos,etsi loipon tou lew dhladh mporw na parw 2 periodika ram kai na energopoihsw th mia twra kai tha exw 3 mhnes kai thn allh to dekemvrio kai tha exw allous 3 mhnes?Kai mou apantaei NAI.Mou eipe oti mporw na to kanw kai malista na treksw na prolavw allo ena ram
Antonisk2003 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 paidia molis milhsa me HOL kai mou eipan oti h energopoihsh tou kouponiou mporei na ginei mexri 30/12 ki oxi mexri 30/10,exei ginei tupografiko lathos,etsi loipon tou lew dhladh mporw na parw 2 periodika ram kai na energopoihsw th mia twra kai tha exw 3 mhnes kai thn allh to dekemvrio kai tha exw allous 3 mhnes?Kai mou apantaei NAI.Mou eipe oti mporw na to kanw kai malista na treksw na prolavw allo ena ram Άκαλο! Το έχει τσεκάρει κανένας άλλος αυτό; Είναι σίγουρο;
Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 @gherudos Μήπως σε δούλευε ο τύπος?? Πρώτη φορά ακούγεται αυτό, και έχουν επικοινωνήσει άπειρα άτομα με την HOL. Βρωμάει.. Ή αυτό, ή σε κάθε τηλέφωνο απαντάει διαφορετικός και απαντάει ό,τι του καπνίσει..
ALR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ την ενεργοποίησα 5/9 και μου λέει ότι λήγει στις 1/12... Γι αυτό και φοβάμαι να πάρω 2ο περιοδικό μήπως και γίνει καμια στραβή και μου μείνει άχρηστο το 2ο κουπόνι... :-? Νομίζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά η τακτική της HOL που μετράει τις μέρες του μήνα ώς 30 και του χρόνου ως 360. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται γιατί έχει αναφερθεί και σε κανονικές πληρωμένες συνδέσεις.
Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμμ.. ενδιαφέρον αυτό, και ήθελα να το ρωτήσω γενικά. Δηλαδή ποια μέρα του μήνα συμφέρει να ενεργοποιήσεις τη σύνδεση??
REDBOUL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 paidia molis milhsa me HOL kai mou eipan oti h energopoihsh tou kouponiou mporei na ginei mexri 30/12 ki oxi mexri 30/10,exei ginei tupografiko lathos,etsi loipon tou lew dhladh mporw na parw 2 periodika ram kai na energopoihsw th mia twra kai tha exw 3 mhnes kai thn allh to dekemvrio kai tha exw allous 3 mhnes?Kai mou apantaei NAI.Mou eipe oti mporw na to kanw kai malista na treksw na prolavw allo ena ram Den nomizw na isxyei kati tetoio mallon mparoyfes soy lege... Kai ayto giati: 1)To 31/10 to grafei kai to ram alla kai h istoselida(ramonline) sthn forma energopoihshs 2)To poio pithanon dld na thn kateyasoyn thn selida energopoihshs 1/11 3)Mhn viastite na moy peite yparxei to site ths hol giati dokimasmena ta pin kai serial den ta dexete para mono to ramonline... Ayta Synepws pali agorazzzzzzoyme 2 teyxh,energpoioyme thn mia twra kai thn deyterh 31 oktwmvrioy gia na exoyme synolo konta 5 mhnes
sotirisl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 pados stin xanthi oi taxites tis hol se download exoun miothei arketa
crach13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 emena oi taxitites einai poli kalyteres apo tellas pou exo.sinexos pano apo 40 eimai.
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μιλησα μολις τωρα και μου ειπαν οτι μπορουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ να ενεργοποιήσουμε 2 στο ιδιο username οταν πάει να ληξει η συνδρομή..... Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα νόημα αφου δεν θα χρησιμοποιήσω το email, οπότε και εγω προσωπικά θα κάνω διαφορετικό username για καλό και για κακό! (αν σου ακυρώσουν το 2ο κουπόνι να δω μετά πως θα τους πείσω ότι αυτοί μου είπαν οτι γίνεται!)
hugelacky Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Loipon otan energopoiw mia grammh apo ton OTE dinw 35eurw telos energopoihshs kai meta ka8e mhna gurw sta 23eurw.Ta 23 eurw 8a ta dinw mono oso xrhsimopoiw thn grammh h isxuei kapoio sumbolaio tupou gia 12 mhnes 8a plhrwnw auto to poso? Μπορείς να την κόψεις όποτε εσύ επιθυμείς.Δεν έχεις κάνει κανένα συμβόλαιο με τον ΟΤΕ εκτός και αν έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο που σε δεσμεύει' date=' που από όσο ξέρω κάτι τέτοιο παρέχει μόνο η ΤΕΛΛΑΣ.[/quote']Κι εγώ την ίδια απορία με τον Geo_2576 έχω. 1) Μετά τους 3 μήνες από την δωρεάν σύνδεση του RΑΜ μπορω αν τελικά διαλέξω να μην συνεχίσω μέ κάποιον άλλο ISP provider να κόψω αυτά τα 23 ευρώ τον μήνα που πάνε στον ΟΤΕ και να κάνω την γραμμή πάλι απλή pstn??? Ρωτάω γιατί είμαι στα τελειώματα και μάλλον τον Φλεβάρη ξενοικιάζω. 2) Επίσης μια άλλη ερώτηση: επειδή το τηλέφωνο δεν είναι στο όνομά μου αλλά στο όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού μπορώ να κάνω εγώ την ενεργοποίηση της adsl γραμμής ή χρειάζεται συγκατάθεση του ιδιοκτήτη???
ALR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ την ίδια απορία με τον Geo_2576 έχω. 1) Μετά τους 3 μήνες από την δωρεάν σύνδεση του RΑΜ μπορω αν τελικά διαλέξω να μην συνεχίσω μέ κάποιον άλλο ISP provider να κόψω αυτά τα 23 ευρώ τον μήνα που πάνε στον ΟΤΕ και να κάνω την γραμμή πάλι απλή pstn??? Ρωτάω γιατί είμαι στα τελειώματα και μάλλον τον Φλεβάρη ξενοικιάζω. 2) Επίσης μια άλλη ερώτηση: επειδή το τηλέφωνο δεν είναι στο όνομά μου αλλά στο όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού μπορώ να κάνω εγώ την ενεργοποίηση της adsl γραμμής ή χρειάζεται συγκατάθεση του ιδιοκτήτη??? Εφόσον η γραμμή είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη , εννοείται πως μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να ενεργοποιήσει την γραμμή.Δεν χρειάζεται η συγκατάθεση του , χρειάζεται ο ίδιος!! Μετά τους 3 μήνες και αφού έχεις κάνει ενεργοποίηση στον οτέ adsl γραμμής, έχεις αγοράσει modem μπορείς να κόψεις την γραμμή ναι και να πληρώνεις ξανά το πάγιο της απλής pstn. Αν σε συμφέρει οικονομικά κάντο, γιατί όχι.
Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά, εγώ ήθελα να κάνω μια πιο γενική ερώτηση, που αφορά όλες αυτές τις προσφορές/συνδέσεις περιορισμένου χρόνου. Πόσο απαραίτητο είναι να βάλείς τα πραγματικά σου στοιχεία? Και μιλάω όχι μόνο για το όνομα, αλλά και για τηλέφωνα και τέτοια. Εγώ να πω την αλήθεια συνήθως βάζω μούφα στοιχεία, για να αποφύγω τυχόν "διαφημιστικά" πρηξίματα μετά. Μόνο στο mail βάζω κάποιο πραγματικό.. Πειράζει αυτό?? EDIT: Κάτι σχετικό με το μπέρδεμα με τις ημερομηνίες που βγάζει στα site. Πριν λίγο έκανα ενεργοποίηση τις 10 δωρεάν ώρες ptsn/isdn που δίνουν τα ΝΕΑ, και στο λογαριασμό, ενώ βέβαια λέει κανονικά ότι το όριο είναι 10 ώρες και έχω ξοδέψει τάδε, στο πινακάκι απο πάνω, λέει " Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2005, 00:00:00 και διαρκεί ως την Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2005, 23:59:59"..άρα αυτό με τη 1/12 είναι γενικό, και όχι μόνο για τη DSL
Tetix Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Κάτι που μπορεί να φανεί αστείο αλλά δεν το σκεφτήκατε (μάλλον) είναι το εξής: Παίρνει π.χ. κάποιος το ΡΑΜ 1/9 και γράφει 3 μήνες Adsl ΆΡΑ μέχρι 1/12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... Άρα ισχύει πέραν των 31/10 και προφανώς δεν παίζει κάτι για τερματισμό όλων των συνδέσεων στις 31/10... Συνεχίζοντας παρακάτω αυτή τη σκέψη, μπορεί κάλλιστα κάποιος να ενεργοποιήσει τη σύνδεση 31/10 για 3 μήνες δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα! Και κάτι ακόμα: Η ενεργοποίηση δίνεται μέχρι τις 31/10 προφανώς ώστε να προλάβουν όσοι δεν έχουν ήδη Adsl να βάλουν και όχι για να μας χαρίσουν 5 μήνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.