infini Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα πρίν λίγο στην τηλεόραση μια διαφήμιση του RAM που ανέφερε ότι δίνει 3 μήνες δωρεάν ADSL. To έχει αγοράσει κάποιος να μας πει περισσότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackwar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 πριν που κοιταξα στο http://www.in.gr/ram/ δεν εγραφε τιποτα για δωρεαν απλα νομιζω θα εχει κανενα αρθρο για το adsl μεσα στο περιοδικο, εκτος το βιβλιαρακι!!! παντως αν δεν με ξεγελανε τα ματια μου τετοια ωρα που ειναι, στο εξωφυλλο πανω δεξια εχει ενα κιτρινο κυκλο που λεει κατι μεσα με μαυρα γραμματα για δωρεαν.... τα υπολοιπα στο περιπτερο της γειτονιας.......!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackwar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν φίλε τελικά είχες δίκιο κάλα το είδες Δίνει τρίμηνη συνδρομή 384/128 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την HOL Σε όσους η συνδρομή λήγει αυτό τον καιρό ή είναι με κάρτα είναι τρελή προσφορά Για αυτό τρέξτε όλοι στο πιο κοντινό περίπτερο!!!!! Μονό εγώ στάθηκα άτυχος που έκανα ανανέωση στην forthnet πριν λιγες μερες, άλλα όπως και να το κάνουμε εγώ προσωπικά την forthnet δεν την αλλάζω με κανένα άλλο isp. Γούστα είναι αυτά…..!!! Λεπτομέρειες και εδώ : http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20274&page=1&pp=15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια μολις εκοψα την forthnet και ειμαι με την προσφορα της HOL.... Ισχυει κανονικα :!: :!: :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 το αγορασα και εγω! ευτυχως η ενεργοποιηση ειναι μεχρι τις 30/10/2005! οποτε μπορω να περιμενω να μου ληξει πρωτα η 4net και μετα να βαλω την HOL! μιλαμε για την υπερτατη καφριλα! μακαρι να ακολουθησουν κι αλλα περιοδικα! ειναι free ετσι,οχι ογκοχρεωσεις και τετοια (δεν αναφερετε κατι μεσα στο περιοδικο)?:roll: να ευχαριστησουμε τον infini για την ειδηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εδώ τρομάξαμε μέχρι να δούμε να δίνουν 56κ δωρεάν , και αυτοί μας δίνουν DSL 3μηνη ??!!!! Καλά είναι !!!! Υποψιάζομαι πως το RAM θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων από τότε που βγήκε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrAd3MaN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 dhladh ego to pou den exo tipota to mono pou xreiazomai gia na exo 3mhnes DSL einai to RAM tou Septembriou kai ena connex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 η HOL έχει αρχίσει μεγάλη καμπάνια... κάρτα tel. των 5 ευρώ στο Computer Active... συνδρομή ADSL στο RAM... δεν κοίταξα τα άλλα magazines...όλο και κάτι θα δίνει και σε άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Καλη κινηση απο τη ΗΟL ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος να δουμε τι θα κανουν και αλλοι ISPs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_Grego Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Vasika h Hol mono auto kanei polla xronia twra. Thymisou CHIP prin 4-5 xronia pou edine kathe mhna 1 mhna dwrean 56K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 dhladh ego to pou den exo tipota to mono pou xreiazomai gia na exo 3mhnes DSL einai to RAM tou Septembriou kai ena connex Kαι μια γραμμή aDSL φυσικά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό είναι ατυχία..να ανανεώνεις 29 του μηνός netkey για να προλάβεις την προσφορά 2 μήνες με 20 ευρώ, και να βγάινει η hol και με 7 ευρώ(τιμή ΡΑΜ) να δίνει 3 μήνες 384!! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 έλα μην στεναχωριέσαι, 7,5 ευρώ έχει το ραμ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 έλα μην στεναχωριέσαι, 7,5 ευρώ έχει το ραμ :D Μάλλον με χτύπησε η προσφορά στο κεφάλι! Έχω ενεργοποιήσει την κάρτα στις 30 / 8 , άρα η προσφορά λήγει στις 30 / 10, άρα πετυχαίνω την προσφορά τou RAM Γιούπι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 έτσι έτσι, τέτοια θέλω να ακούω isp με 2,5 ευρώ το μήνα και δώρο ένα περιοδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.