Christos19 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά το L10-193 δεν το βρήκα στο κατάστημα από το οποίο θέλω να το αγοράσω (γνωστός) όπου έχει το επόμενο το L10-194 για το οποίο μπορείτε να δειτε εδώ τα χαρακτηριστικά του http://www.megamarket.gr/product_info.php?products_id=5308 Μετά checkara και το Acer..5022WLMi http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907617 Διαφορές: 1.Centrino vs Turion 2. 15" vs 15,4" 3. "κανονική" vs "γυαλιστερή" οθόνη 4. toshiba vs acer 5. Shared card vs X700 64mb 6. 1 χρόνος εγγύηση vs 1 + (2 επέκταση) Τα είδα και τα δύο στο πλαίσιο και δεν έβγαλα συμπέρασμα Ίσως μου άρεσε περισσότερο η οθόνη του toshiba, ήταν πιο φυσική..ενώ ή άλλη γυάλιζε πολύ.. Aυτά...βοηθήστε μεεε
Daredevil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 lol basika o acer ws gnwsto sta idia lefta kalyteros ws components einai to 8ema einai poiothta kataskeyhs klp klp an ton 8es pantws gia na paizeis paixnidia tote pare ton acer giati me shared den pas pou8ena
Christos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Χεχ τελικά μόνο εσύ ασχολείσαι πλέον με τα threads μου Για τις άλλες 5 διαφορές τι έχεις να πεις..?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 το Acer..5022WLMi καλή επένδυση... Απο service όμως η acer , άστα....
Christos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Η επέκταση σε 3 έτη είναι καλή λύση..?
Daredevil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 ta alla panw katw ok ta idia, centrino me turion panw katw ta idia, h 15 einai pio kalh se 8ema forhtothtas h 15,4 se dvd, paixnidia klp klp, h eggyhsh ok kalh
Sinnay Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε μου όντως αν το θέλεις για παιχνίδια η Acer είναι καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα στοιχεία αλλά αν καταλήξεις σε Acer τελικά κάνε και κανένα τάμα στον άγιο Aceridi να μην σου εμφανίσει καμιά ρωγμή όπως στους περισσότερους τώρα τελευταία...Αν καταλήξεις σε ACER οπωσδήποτε να πάρεις την extra εγγύηση 3 ετών και μάλιστα την "ενισχυμένη" που καλύπτει και ζημίες από πτώση...
ALR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Σου αρέσει να κάνεις πειράματα ; Αν ναι ,Acer οπωςδήποτε γιατί είναι πιο ολοκληρωμένο και δυνατό μηχάνημα.. Θέλεις κάτι σίγουρο για να κάνεις τη δουλειά σου ; Τοshiba. Χωρίς πολλά πολλά, σπάνια βγάζουνε προβλήματα και όταν βγάζουν δεν έχεις προβλήματα με το service , είναι πιο αξιόπιστα και πιο στιβαρά. Στην ποιότητα η Acer με την Toshiba είναι μέρα με την νύχτα.
Christos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Να...προσθέσουμε και τον VGN-B3VP της Sony? Μειονέκτημα ότι έχει 14,1", αλλά πολύ μεγαλύτερη φορητότητα..Θα έχω πρόβλημα λέτε με το μέγεθος της οθόνης..?http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=46891&iTab=1
Christos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Να...προσθέσουμε και τον VGN-B3VP της Sony? Μειονέκτημα ότι έχει 14,1", αλλά πολύ μεγαλύτερη φορητότητα..Θα έχω πρόβλημα λέτε με το μέγεθος της οθόνης..?http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=46891&iTab=1
ALR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ανάλογα φίλε μου γιατί θέλεις να αγοράσεις λάπτοπ.Ποιές είναι οι προτεραιότητες σου. Αν η φορητότητα παίζει κύριο λόγο για σένα, τότε αντιθέτως η 14.1 θα σου φανεί υπερ-βολική. Αν όμως γουστάρεις το λάπτοπ σου και για φορητότητα και για ταινίες, στο σπίτι χαλαρά να δουλεύεις κτλ , η μέση λύση είναι η 15' .
ALR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ανάλογα φίλε μου γιατί θέλεις να αγοράσεις λάπτοπ.Ποιές είναι οι προτεραιότητες σου. Αν η φορητότητα παίζει κύριο λόγο για σένα, τότε αντιθέτως η 14.1 θα σου φανεί υπερ-βολική. Αν όμως γουστάρεις το λάπτοπ σου και για φορητότητα και για ταινίες, στο σπίτι χαλαρά να δουλεύεις κτλ , η μέση λύση είναι η 15' .
Christos19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Και τελικά παρήγγειλα τον VGN-B3VP της Sony Έχει και 3 χρόνια εγγύηση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.