CHRIS_MALL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Katarxhn steile ena email sto email sou apo allo email na deis an douleuei. An den douleuei tha laveis mhnyma Don't Delivered. Tote o logariasmos sou apla ekleise. H politikh auth yparxei se polla free web email opws to diko sou otan exei na xrhsimopoihthei meres. Akomh' date=' an akomh mporeis na mpeis apo to Messenger, tote den isxyei to parapanw. Kleise ola ta firewall kai antivirus pou exeis sto pc sou (+ kai to microsoft firewall pou einai sto dialup) kai prospathise na ksanampeis. An den mpaineis akomh, tote xrhsimopoihse to "Forgot your password". Ekei sou proteinei polles methodous gia thn anakthsh neou kwdikou. Den yparxei logos na agxonesai akomh... Yparxei lysh kai malista sxetika aplh!!! Kalh tyxh... PS: Enhmerwse mas ti egine telika![/quote'] File mou pragmatika se efxaristw apo to endiaferon! Ta pragmata einai perierga! Opws eipa xafnika ena apogevma den mporousa na mpw sto e-mail xwris na exw kanei setup kanena programma antivirus ktl. Mou elege lathos password!Apo to messenger msn empaina kanonika! Dokimasa na mpw kai apo alla pc (internet cafe ktl ) alla tipota!
blackwar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα Παλιότερα το είχα πάθει και εγώ αυτό στο mail.gr καθώς και εγώ διατηρώ free λογαριασμό στο συγκεκριμένο sait για περισσότερα από 3 χρόνια. Και δεν ποτέ δεν κατάφερα να βρω τι τελικά φταίει άπλα αν άλλαζα browser αμέσως λυνόταν το πρόβλημα .άλλα τον τελευταίο ένα μίση χρόνο δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον IE(μονό ελαχίστων εξαιρέσεων) χρησιμοποιώ opera και firefox και έτσι δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασες να αλλάξεις browser;;;
blackwar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα Παλιότερα το είχα πάθει και εγώ αυτό στο mail.gr καθώς και εγώ διατηρώ free λογαριασμό στο συγκεκριμένο sait για περισσότερα από 3 χρόνια. Και δεν ποτέ δεν κατάφερα να βρω τι τελικά φταίει άπλα αν άλλαζα browser αμέσως λυνόταν το πρόβλημα .άλλα τον τελευταίο ένα μίση χρόνο δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον IE(μονό ελαχίστων εξαιρέσεων) χρησιμοποιώ opera και firefox και έτσι δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασες να αλλάξεις browser;;;
CHRIS_MALL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 ΚαλησπέραΠαλιότερα το είχα πάθει και εγώ αυτό στο mail.gr καθώς και εγώ διατηρώ free λογαριασμό στο συγκεκριμένο sait για περισσότερα από 3 χρόνια. Και δεν ποτέ δεν κατάφερα να βρω τι τελικά φταίει άπλα αν άλλαζα browser αμέσως λυνόταν το πρόβλημα .άλλα τον τελευταίο ένα μίση χρόνο δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον IE(μονό ελαχίστων εξαιρέσεων) χρησιμοποιώ opera και firefox και έτσι δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασες να αλλάξεις browser;;; Xrhsimopoihsa kai opera alla tipota...ti synevh re paidia?? Mipws telika mpike kapoios sto pc mou me trojan kai mou eklepse ton kwdiko me kapoio programma kai meta mou ton allaxe?
jerry7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι μάλλον υπερβολικό να μπήκε κάποιος με trojan και να σου έκλεψε κ άλλαξε τον κωδικό σου. Το πιο πιθανό είναι να μη χρησιμοποιήσες το λογαριασμό σου και να σβήστηκε. Το support του mail.gr τι σου είπε;
CHRIS_MALL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι μάλλον υπερβολικό να μπήκε κάποιος με trojan και να σου έκλεψε κ άλλαξε τον κωδικό σου. Το πιο πιθανό είναι να μη χρησιμοποιήσες το λογαριασμό σου και να σβήστηκε. Το support του mail.gr τι σου είπε; Den mou apantisan kan...sto e-mail mou empaina kathe mera kai dexomoun e-mail sxedon kathe mera...Ti egine re paidia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.