Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε παλιό σύστημα

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pantos gia gaming thes athlon 64 allios ola tha eine imimetra..

oso kai kali nane i karta vga ama o CPU eine argos ..mamata,,

exo athlon xp 2000+ kai pao gia athlon 64 3000 giati to exo arketa xronia

kai efage ta psomia tou,

gia games toulaxiston de kanei pia.

Δημοσ.

Ανάλογα και τι games θέλει ο καθένας βέβαια.. εμένα στο πατρικό, μου αρκεί να παίζω κανένα manager, strategies και rpgs.. την τελευταία φορά που πήγα έβαλα τα stronghold 2, empire earth2 και επειδή γονάτισε το μηχάνημα μου μπήκε η ιδέα μήπως βελτιωθεί η κατάσταση με αυτές τις αλλαγές. Από την άλλη, αν κάποιος έχει τρια άχαστα με απόδοση 10, ας τα πεί να βάλω και adsl επιτέλους!

ευχαριστώ για τις προτάσεις, συμβουλές σας..

Δημοσ.
Αν βάλω 512 μνήμη είναι καλύτερο να βγάλω τα 256? μπορώ να τα κρατήσω για σύνολο 768 η θα υπάρχει πρόβλημα?

Φυσικά και θα κρατήσεις ΚΑΙ τα 256....

Καλύτερα να βάλεις τα 512 στο πρώτο slot και το 256 στο επόμενο...(το δεύτερο δηλαδή η μεσαίο)

Δημοσ.
Αν βάλω 512 μνήμη είναι καλύτερο να βγάλω τα 256? μπορώ να τα κρατήσω για σύνολο 768 η θα υπάρχει πρόβλημα?

Θα πρέπει να το δοκιμάσεις στη πράξη.

Γιατί τα 256 που έχεις τώρα είναι 266Mhz ενώ η μητρική σου παίρνει μέχρι 333ΜΗz

Αν τις βάλεις μαζί, θα δουλεύουν σε συχνότητα 266. Δε ξέρω τι θα είναι καλύτερο στη πράξη (όσον αφορά τα παιχνίδια)

768 στα 266MHz ή 512 στα 333MHz;

Πάντως λόγω παλαιότητας του συστήματος, μη περιμένεις να παίξεις FPS σαν το battlefield.

Μη δώσεις πάνω από 100 ευρώ για την αναβάθμιση. Και πολλά είπα. Δε θα πιάσουν τόπο. Γι' αυτό ψάξε πολύ τα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.
Καλά και να μην τρέξει το battlefield .. δεν πειράζει. Μεταχειρισμένα τι να πάρεις..

Καμιά 9700pro και μια 512άρα καινούρια.

Ίσα ίσα βγαίνει

Δημοσ.
Παίξε Τουρκία άσσο το Σάββατο και άλλαξε τα όλα...

[offtopic]

Τουρκία' date='Βέλγιο,Τσεχία

[/offtopic']

Μας στειλατε στον κουβα ρε παιδια με αυτην την Τουρκια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...