Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε παλιό σύστημα

damiano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό PC με m/b P4S5A/DX+, Celeron 1.8, 256 DDR 266Mhz, geforce 2 Mx400 64MB

Τι να αλλάξω για να έχει καλύτερες επιδόσεις γενικά και ίσως να καταφέρει να τρέξει κανένα BF2? Αλλά δεν θέλω να ξοδέψω πάνω από 100-150 γι' αυτό το σύστημα... ή μήπως καλύτερα να τα παίξω στο στοίχημα και αν μου κάτσει να τα αλλάξω όλα??

Δημοσ.

μαλλον ονειροπολεις φιλε μου.

εδω στο συστημα της υπογραφης μου οταν παιζω bf2 με ολα medium ψιλοσερνεται.

χρειαζεσαι οπως και διποτε κι αλλη μνημη (το λιγοτερο 512 συνολο,καλυτερα γιγα) και αλλη καρτα γραφικων γιατι η geforce 2 μαλλον εχει πλεον μονο μουσιακη αξια!:razz:

το λιγοτερο μια 9600 XT/6800

και βεβαια η CPU ειναι κακια, οποτε προτεινω να κανεις οικονομια για μια μελλοντικη αγορα νεου συστηματος.

Δημοσ.

Καλά δε με ενδιαφέρει και πολύ ο συγκεκριμένος υπολογιστής αλλά τι είναι καλύτερο να βάλω πρώτα, μνήμη ή κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

πεταμενα λεφτα ειναι μωρε αυτο το συστημα.

καλυτερα κανε οικονομια να παρεις μια και καλη καινουργιο!

αν σε τρωνε και θες σονι και καλα να τα σκασεις σε αυτο το συστημα αναγκαστικα θα χρειαστεις και καρτα και μνημη για να παιξεις "αξιοπρεπως" καινουργια παιχνιδια...

Δημοσ.

κάρτα και μνήμη μαζι και τα δύο .Μνήμη τουλάχιστον άλλα 512 .Κοίτα μήπως και βρείς και τίποτα μεταχειρισμένα που θα σου ρίξουν το κόστος.

Δημοσ.
Καλά δε με ενδιαφέρει και πολύ ο συγκεκριμένος υπολογιστής αλλά τι είναι καλύτερο να βάλω πρώτα, μνήμη ή κάρτα γραφικών?

Αφού δεν σε ενδιαφέρει ο συγκέκριμένος υπολογιστής μην κάνεις καμία αναβάθμιση και αγόρασε καινούριο, το ίδιο θα σου κοστίσει! :-)

Δημοσ.

Mε ένα καλό ψάξιμο σε μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες σε κάρτες γραφικών ή ακόμα και μνήμες για να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

Γενικά ειναι λίγο χαλια μηχανημα για gaming rig αλλά με 1GB μνημη και μια καλή καρτα γραφικών μπορεις να το συμαζεψεις λίγο...Εστω προσωρινά μεχρι να παρεις AMD :D:D

Εννοείται όλα μεταχειρισμένα!!!Κοιτα στις αγγελίες του insomnia και απο άλλα forums για parts.

Δημοσ.

MariaTs είναι ο υπολογιστής στο πατρικό μου σπίτι και έλεγα όταν πηγαίνω να υπάρχει η δυνατότητα να τον χρησιμοποιώ (μέχρι να πάρω laptop)

Για κάρτα γραφικών τι προτείνετε? ATI 9600pro, 9800pro, ή καμιά geforce?

Δημοσ.

gia karta ego protino 9700pro apo to ebay me 70 euro(toso tin pira ego prin kana dio mines metaxirismeni)(iparxoun kai kaliteres alla kai 70 euro polla einai giati o celeron den einai gia polla)

kai oposdipote ena 512 mnimi (metaxirismena ta xarizoun)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...