Προς το περιεχόμενο

games k750i pos?

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρώτα απο όλα τα αρχεία πρέπει να έχουν οποσδήποτε κατάληξη ~~.jar , εάν έχεις αρχεία τα οποία έχουν κατάληξη .zip απλά άλλαξε την κατάληξη σε ~~.jar ή αποσυμπίεσε το αρχείο και μέσα του μπορεί να έχει το ~~.jar .

Τώρα για να τα περάσεις στο κινητό ο εύκολος τρόπος είναι ή με υπέρυθρες ή με bluetooth .

Μόλις στείλεις το αρχείο θα σε ρωτήσει που θα κάνεις την εγκατάσταση , στα παιχνίδια ή στις εφαρμογές , επιλέγεις αυτό που θέλεις και η εγκατάσταση έγινε .

Άλλος τρόπος είναι , εάν έχεις Card Reader αντιγράφεις στην κάρτα τα αρχεία στον φάκελο άλλος , βάζεις την κάρτα στο κινητό και απο το μενού επιλέγεις διαχείρηση αρχείων / Άλλος και απο εκεί κάνεις την εγκατάσταση , μετά σβήνεις το αρχείο που έκανες εγκατάσταση απο τον φάκελο Άλλος δεν χρειάζεται .

Το ίδιο υσχύει και με το καλώδιο της συσκευασίας.

Οπως κατάλαβες ο ευκολος τρόπος είναι με Bluetooth ή με τις Irda .

Επίσης πολλές πληροφορίες για το κινητό θα βρείς στο http://www.myphone.gr.

ΥΣ. στην υπογραφή μου θα βρείς οτι θέλεις απο προγράμματα/παιχνίδια .

Δημοσ.

Προφανώς η φώτο σου είναι απο το WinZip Classic , άρα το παιχνίδι ( Wacky Races ) είναι ήδη συμπιεσμένο σε μορφή .Zip

Όπως σου είπα και παραπάνω θα αλλάξεις την κατάληξη από:

Wacky_Races_k750i.zip σε Wacky_Races_k750i.jar και αυτό θα στείλεις .

Για να μην παιδεύεσαι σχετικά με την αλλαγή κατάληξης σου ανέβασα εδώ ένα προγραμματάκι ( Properties Plus 225 kb το οποίο δουλεύω πολλά χρόνια ) και στο δεξί κλίκ του ποντικιού κάτω απο την επιλογή Properties θά έχεις μια καινούρια επιλογή Properties Plus της οποίας δουλειά είναι να αλλάζει τις καταλήξεις αρχείων άμεσα ( το προγραμματάκι κάνει και κάποια άλλα λειτουργικά πράγματα που πιστεύω οτι θα τα βρείς χρήσιμα ).

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις .

Φιλικά .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την διαφήμιση φίλε μου , αλλά υπάρχουν πολλοί πιο καλύτεροι και με πιο πολλές γνώσεις στο αντικείμενο απο εμένα άρα δεν έχω ελπίδες για την SE . :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...