giorgos_rom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 pos mporo na kano egkatastash sta paixndia??? se poio fakelo sto kinito prepei na ta peraso??? prepei na ta xeziparo prota?????
migel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Πρώτα απο όλα τα αρχεία πρέπει να έχουν οποσδήποτε κατάληξη ~~.jar , εάν έχεις αρχεία τα οποία έχουν κατάληξη .zip απλά άλλαξε την κατάληξη σε ~~.jar ή αποσυμπίεσε το αρχείο και μέσα του μπορεί να έχει το ~~.jar . Τώρα για να τα περάσεις στο κινητό ο εύκολος τρόπος είναι ή με υπέρυθρες ή με bluetooth . Μόλις στείλεις το αρχείο θα σε ρωτήσει που θα κάνεις την εγκατάσταση , στα παιχνίδια ή στις εφαρμογές , επιλέγεις αυτό που θέλεις και η εγκατάσταση έγινε . Άλλος τρόπος είναι , εάν έχεις Card Reader αντιγράφεις στην κάρτα τα αρχεία στον φάκελο άλλος , βάζεις την κάρτα στο κινητό και απο το μενού επιλέγεις διαχείρηση αρχείων / Άλλος και απο εκεί κάνεις την εγκατάσταση , μετά σβήνεις το αρχείο που έκανες εγκατάσταση απο τον φάκελο Άλλος δεν χρειάζεται . Το ίδιο υσχύει και με το καλώδιο της συσκευασίας. Οπως κατάλαβες ο ευκολος τρόπος είναι με Bluetooth ή με τις Irda . Επίσης πολλές πληροφορίες για το κινητό θα βρείς στο http://www.myphone.gr. ΥΣ. στην υπογραφή μου θα βρείς οτι θέλεις απο προγράμματα/παιχνίδια .
giorgos_rom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 gia des auto... pio apo ola prepei na steilo sto kinito?????
migel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Προφανώς η φώτο σου είναι απο το WinZip Classic , άρα το παιχνίδι ( Wacky Races ) είναι ήδη συμπιεσμένο σε μορφή .Zip Όπως σου είπα και παραπάνω θα αλλάξεις την κατάληξη από: Wacky_Races_k750i.zip σε Wacky_Races_k750i.jar και αυτό θα στείλεις . Για να μην παιδεύεσαι σχετικά με την αλλαγή κατάληξης σου ανέβασα εδώ ένα προγραμματάκι ( Properties Plus 225 kb το οποίο δουλεύω πολλά χρόνια ) και στο δεξί κλίκ του ποντικιού κάτω απο την επιλογή Properties θά έχεις μια καινούρια επιλογή Properties Plus της οποίας δουλειά είναι να αλλάζει τις καταλήξεις αρχείων άμεσα ( το προγραμματάκι κάνει και κάποια άλλα λειτουργικά πράγματα που πιστεύω οτι θα τα βρείς χρήσιμα ). Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις . Φιλικά .
ksessalonikios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 migel pisteyw prepei na se proslabei i SE sto tmima toy help center amesa,kai edw kai sto myphone se opoia aporia exei kapoios apo katw yparxei ki ena post soy
migel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ για την διαφήμιση φίλε μου , αλλά υπάρχουν πολλοί πιο καλύτεροι και με πιο πολλές γνώσεις στο αντικείμενο απο εμένα άρα δεν έχω ελπίδες για την SE .
giorgos_rom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 xilia euxaristo.. to programa einai polu kalo.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.