Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Υπαρχει καποια λιστα ποια ξενα καναλια μπορουμνε να δουμε με ενα πιατο και ενα δεκτη ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 koitakse etoimh lista me ola ta fta pithanon na yparxei kapou sykentromenh, alla epeidh den to exo psaksei h pio eukolh lysh einai na pas sto lyngsat.com, na dialekseis to doryforo pou thes kai ekei tha deis OLA ta kanalia, omos dipla leei pia einai encoded kai pia FTA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστω...Θελει η κορη μου να γραψει κατι απο ενα...Τουρκικο καναλι αυριο βραδυ που δεν ξερω αν ειναι καν ελευθερο και ψαχνω φιλο να τον αγγαρεψω αν το βρω το καναλι αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 pes to kanali na sou po an einai eleuthero. Pantos to digiturk to paketo einai kleisto, yparxon omos kapia kratika kai alla FTA tourkika. Epishs o filos sou exei to piato strameno ston turksat?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 pes to kanali na sou po an einai eleuthero. Pantos to digiturk to paketo einai kleisto, yparxon omos kapia kratika kai alla FTA tourkika. Epishs o filos sou exei to piato strameno ston turksat?? showtv απο οτι μου λεει λεγεται...Ευχαριστω. :smile: :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos65 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Το ShowTV είναι ανοιχτό στον Turksat στις 42°Ε συχνότητα 11068V, sr 4000 και FEC 5/6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Το ShowTV είναι ανοιχτό στον Turksat στις 42°Ε συχνότητα 11068V, sr 4000 και FEC 5/6. Ευχαριστω ...Το επομενο βημα να βρω καποιον να μπορει να γραψει κατι... Κανε παιιδια να δεις καλο !!!!! :-x :-x :-x :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Βρηκα ενα φιλο που "βλεπει" astra και horbit μονο...Δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει απο εκει το showtv ??? Ευχαριστω. :neutral: :neutral: :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s.xaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 einai ena kanali pou grafeis minimata kai pezei video mousikis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 einai ena kanali pou grafeis minimata kai pezei video mousikis? Ιδεα δεν εχω...Η κορη μου θελει κατι να γραψει γιατι θα ειναι εκει ο μ@λ@κ@ς ο Ρουβας αυριο για καποιο show... :-x :-x :-x :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotchagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ο δορυφόρος λέγεται Turksat και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που πιάνει ο φίλος σου Γιάννη. Απλά αν ο φίλος σου έχει μοτεράκι να γυρνάει το πιάτο του, θα πρέπει να το γυρίσει στη 42 μοίρα ανατολικά (αυτά είναι τα στοιχεία 42°Ε συχνότητα 11068V, sr 4000 και FEC 5/6. που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Για περισσότερα γιατί δεν μπαίνεις στο http://www.satleo.gr να ενημερωθείς; (Τι; Θέλει να γράψει τον Ρουβά; Ε ρε "αρρώστια"!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ο δορυφόρος λέγεται Turksat και δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που πιάνει ο φίλος σου Γιάννη. Απλά αν ο φίλος σου έχει μοτεράκι να γυρνάει το πιάτο του' date=' θα πρέπει να το γυρίσει στη 42 μοίρα ανατολικά (αυτά είναι τα στοιχεία 42°Ε συχνότητα 11068V, sr 4000 και FEC 5/6. που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Για περισσότερα γιατί δεν μπαίνεις στο http://www.satleo.gr να ενημερωθείς; (Τι; Θέλει να γράψει τον Ρουβά; Ε ρε "αρρώστια"!) [/quote'] Ευχαριστω...Θα τον ρωτησω αλλα δεν νομιζω να εχει μοτερακι... :-x :-x :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Το ShowTV είναι ανοιχτό στον Turksat στις 42°Ε συχνότητα 11068V, sr 4000 και FEC 5/6. Και για επαναφορα σε nova ποια ειναι η συχνοτητα ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos65 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες επαναφορά σε nova (έσβησες τα κανάλια της στο δέκτη; ) αλλά όλες τις συχνότητες που χρησιμοποιεί και όλα τα κανάλια που βρίσκονται στο πακέτο μπορείς να τα δεις εδώ, http://www.lyngsat.com/packages/nova.html Δεν έχω nova αλλά νομίζω ότι η κεντρική συχνότητα που χρησιμοποιεί για αναβαθμίσεις κλπ είναι 10930. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Εννοω οτι αν γυρισει καποιος το πιατο να πιανει turksat πως θα το κανει μετα να ξαναβλεπει nova κλπ καναλια ???? :-? :-? :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.