Προς το περιεχόμενο

Παρενόχληση...

Subz3ro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βάλε να παρακολουθούν το τηλέφωνό σου και προσπάθησε έτσι να μάθεις τον αριθμό που σε καλεί. Όποτε σε παίρνει τηλέφωνο να το σηκώνεις (ακόμα και 1" να το κρατήσει ανοιχτό θα πληρώσει 30"). Όταν πια μάθεις τον αριθμό του άρχισε για 1-2 μέρες τις αναπάντητες έτσι για να του σπάσεις τα @@,γιατί άμα το κάνεις για περισσότερο καιρό μπορεί να σου κάνει το ίδιο :-P

LOOOOOOOOOOOL, AFOU XSEREI TON ARITHMO ...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πιό πετυχημένο πάντως από τα μηνύματα που διάβασα έως τώρα είναι, το να βγάλεις στην φόρα το τηλέφωνο του/της εδώ. Δέν είναι τίποτα. Μία, δύο κλήσεις θα κάνει ο κάθε ένας μας και το πάρτι θα τελειώσει.

Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.

Δημοσ.

Αν το πας δικαστικα κατι γινετε το θεμα ειναι οτι θα φας αρκτο χρονο και λεφτα!

Το καλυτερο ειναι να στειλεις ενα μνμ και να τους πεις οτι εχεις την προθεση να μοιρασεις το τηλ του/της στο ιντερνετ και γενικα γυρω γυρω αν δεν σου πουν ποιος/α ειναι!!

Και μετα βλεπεις και πρατεις!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

χαλας τον χρονο σου να ψαχνεις ακραιες λυσεις.κανε αυτο που λενε τα παιδια.δωσε μας το τηλεφωνο του και θα φροντισουμε εμεις.προσωπικα σε παρομοια περιπτωση (αλλα εγω ειμαι κοριτσακι)εδωσα το κινητο μου να το απαντησει ο αδερφος μου.ο τυπος δεν ξαναπηρε απο τοτε.βεβαια αυτα που ακουσε δεν πρεπει να τα ειχε ξανακουσει!!!!

Δημοσ.
to thema einai na faei to periexomeno tou piatou ,oxi kai to piato mazi .

Και τι έγινε? Ας φάει και το πιάτο! Ίσως έτσι βάλει μυαλό και αποφασίσει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο . :)

• 3 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...