EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Βάλε να παρακολουθούν το τηλέφωνό σου και προσπάθησε έτσι να μάθεις τον αριθμό που σε καλεί. Όποτε σε παίρνει τηλέφωνο να το σηκώνεις (ακόμα και 1" να το κρατήσει ανοιχτό θα πληρώσει 30"). Όταν πια μάθεις τον αριθμό του άρχισε για 1-2 μέρες τις αναπάντητες έτσι για να του σπάσεις τα @@,γιατί άμα το κάνεις για περισσότερο καιρό μπορεί να σου κάνει το ίδιο :-P LOOOOOOOOOOOL, AFOU XSEREI TON ARITHMO ...
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Το πιό πετυχημένο πάντως από τα μηνύματα που διάβασα έως τώρα είναι, το να βγάλεις στην φόρα το τηλέφωνο του/της εδώ. Δέν είναι τίποτα. Μία, δύο κλήσεις θα κάνει ο κάθε ένας μας και το πάρτι θα τελειώσει. Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.
redxaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αν το πας δικαστικα κατι γινετε το θεμα ειναι οτι θα φας αρκτο χρονο και λεφτα! Το καλυτερο ειναι να στειλεις ενα μνμ και να τους πεις οτι εχεις την προθεση να μοιρασεις το τηλ του/της στο ιντερνετ και γενικα γυρω γυρω αν δεν σου πουν ποιος/α ειναι!! Και μετα βλεπεις και πρατεις!!!!!!!!!!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. to thema einai na faei to periexomeno tou piatou ,oxi kai to piato mazi .
ZAN DARK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 χαλας τον χρονο σου να ψαχνεις ακραιες λυσεις.κανε αυτο που λενε τα παιδια.δωσε μας το τηλεφωνο του και θα φροντισουμε εμεις.προσωπικα σε παρομοια περιπτωση (αλλα εγω ειμαι κοριτσακι)εδωσα το κινητο μου να το απαντησει ο αδερφος μου.ο τυπος δεν ξαναπηρε απο τοτε.βεβαια αυτα που ακουσε δεν πρεπει να τα ειχε ξανακουσει!!!!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 to thema einai na faei to periexomeno tou piatou ,oxi kai to piato mazi . Και τι έγινε? Ας φάει και το πιάτο! Ίσως έτσι βάλει μυαλό και αποφασίσει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο .
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 doulia den eixe o d..olos mamouse ta paidia tou...... an dineis synexeia se mia vlakia ,ginese kai si vlakas.. opote petixenei ayto pou eithele o protos vlakas dil. o farser.
Cocobillys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 subz3ro αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την αστυνομία θα σου έλεγα να κάνεις στεγνή μήνυση στον κάτοχο του αριθμού.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Εδω και 2 χρονια θα το εχει λυσει το θεμα ή θα εχει αυτοκτονησει, δε νομιζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.