deathlok Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 i kaliteri lisi einai na min to sikoneis. oloi bariountai meta apo ligo.dokimasmeni methodos.(giati nomizeis to protinoun kai tosoi... )
Subz3ro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν...Το θέμα είναι ότι με παρενοχλεί άγνωστος χωρίς απόκρυψη...Επειδή με έχει νευριάσει πολύ αυτή η κατάσταση..θέλω να εκδικηθώ... Αγοράκι είμαι planetman...(έχω δοκιμάσει να μην το σηκώνω...θέλω απλά να τον/την τσακίσω λίγο...) Τίποτα spam sms ?
giorgio_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 an thes poli na ton ekdikithis pigene to dikastika!!!!!!!!!!! ektos an ine kartokinito pou ine paketo!!!!
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Πρόταση : σήκωνε το τηλέφωνο αλλά μην το ακουμπας στο αυτί για να μην ακούς τις πιθανές βλακείες. Ο παρενοχλών θα πληρώνει και αυτό μπορεί να τον ... στενοχωρήσει :razz: Αυτό το έχω κάνει στην ... αδελφή μου που μια εποχή πέταγε το κινητό στη τσάντα τις και πατίοταν το speed dial και με έπερνε τηλέφωνο και η πλάκα είνε ότι και αυτή δε καταλάβαινε ότι με έπερνε τηλέφωνο. Της είχα πει να κλειδώνει το πληκτρολόγιο ή να με βγάλει από το speed dial και με είχε γράψει. Της έγραψα και εγώ μερικές ωρίτσες χρόνο ομιλίας (έχω ακούσει από κινητό παράδωση Μαθηάματος σε σχολείο) και έστρωσε. Νομίζω ότι για αρχή είναι μια καλή λύση.
androu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατί δεν τον παίρνεις κάποια στιγμή εσύ (με απόκριψη) να δείς ποιός/ποιά είναι ? Αλλη λύση: δίνεις εδώ Public το τηλέφωνό του και θα τον φτιάξουμε εμείς Θα παραιτηθεί κάποια στιγμή
Subz3ro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά....Θέλω μόνο να του διαλύσω το τηλέφωνο...Δε γίνεται ? Ιός, spam...ή κάτι τέτοιο..Επειδή έχω μια υποψία για το ποιος μπορεί να είναι, αυτός που υποπτεύομαι έχει κινητό symbian. Μπορούμε να κάνουμε κάτι ??
Gantalf_4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.iphone-forum.org kane register kai meta search kai kati tha vreis ;-)
ALR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 www.iphone-forum.org[/url'] kane register kai meta search kai kati tha vreis ;-) Ακόμα κι έτσι για να πάει ο Ιος στο κινητό του, πρέπει να έχεις ο ίδιος symbian ή να βρείς ένα κινητό symbian . Από εκεί και πέρα νομίζω δεν έχει βγεί εφαρμογή που να στέλνει κάποιον Ιο μέσω mms. Μόνω μέσω Bluetooth ή με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος-ιού γίνεται να εισβάλει ο ιός στο symbian κινητό. Άρα ούτε και αυτό μπορείς να κάνεις..
k_w_t Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Υπαρχει και αλλα λυση περνεις ενα μαρκαδορο και γραφεις αγγελια σεξουαλικου περιεχομενου με το τηλεφωνο σε διαφορα καρτοτηλεφωνα-δημοσιες τουαλετες κτλ!! ;)
planetman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 θέλω απλά να τον/την τσακίσω λίγο... Δεν ξέρεις αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι; Δεν έχετε μιλήσει;
-nick- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 nai, afou ksereis ton arithmo k pairnei xoris apokrypsh, phgaine se kapoio kartothlefono i se kapoion toixo kai grapse [69x xxxxxxxx] "Tsimpoykia me 10 eyro - zitiste tin maria" meta den thaxei xrono na se parenoxlei....
Herculess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Afoy den kserei ton arithmo - pairnei me apokripsi leme - pos the ton valei se aggelia?
-nick- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 ton kserei re ton arithmo:::: Λοιπόν...Το θέμα είναι ότι με παρενοχλεί άγνωστος χωρίς απόκρυψη
kostas3650 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Βάλε να παρακολουθούν το τηλέφωνό σου και προσπάθησε έτσι να μάθεις τον αριθμό που σε καλεί. Όποτε σε παίρνει τηλέφωνο να το σηκώνεις (ακόμα και 1" να το κρατήσει ανοιχτό θα πληρώσει 30"). Όταν πια μάθεις τον αριθμό του άρχισε για 1-2 μέρες τις αναπάντητες έτσι για να του σπάσεις τα @@,γιατί άμα το κάνεις για περισσότερο καιρό μπορεί να σου κάνει το ίδιο :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.