Προς το περιεχόμενο

Παρενόχληση...

Subz3ro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με παρενοχλούν συνέχεια (παίρνουν χωρίς απόκρυψη)...Δεν ξέρω τι να κάνω...Έχω σύνδεση στην Cosmote εδώ και τρία χρόνια και δεν θέλω να αλλάξω αριθμό (τον έχουν πολλοί φίλοι,γνωστοί κ.λπ.)...Επειδή δεν μπορώ άλλο, υπάρχει καμιά υπηρεσία με spam SMS για να πάρω το αίμα μου πίσω ;

(Στείλτε προσωπικό μήνυμα αν δεν επιτρέπεται να ποστάρω κάτι τέτοιο)

Ευχαριστώ....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε πρώτη φάση σταμάτα να το σηκώνεις αν έχει απόκρυψη μέχρι να βαρεθούν, μετά κοίτα αν υπάρχει για το κινητό σου κάποιο προγραμματάκι που να κάνει autoreject κλήσεις (με βάση το νούμερο) π.χ. αν σε παίρνουν από απόκρυψη να μην χτυπάει καν...

Δημοσ.
Είσαι κοριτσάκι;

??????? Tι σημασία έχει το φύλο με το πρόβλημα που έχει αναφερθεί; Αν είναι αγοράκι να..βρίζει; lol

Δημοσ.

Αφού στο αρχικό μήνυμα αναφέρει "(παίρνουν χωρίς απόκρυψη)" , το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την απόκτηση ενός κινητού με Symbian OS και την εφαρμογή

call filter που πολύ απλά βάζεις τα νούμερα σε ενοχλούν στην black list , ενεργοποιείς την εφαρμογή και δεν πρόκειται να σε ξανα ενοχλήσουν ποτέ! ;)

Δημοσ.

μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε?

βασικά εγώ θα κανόνιζα ραντεβού.....άλλα θα είχα φέρει μαζί μου και 5-6 τεράστιους!

Δημοσ.
μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε?

βασικά εγώ θα κανόνιζα ραντεβού.....άλλα θα είχα φέρει μαζί μου και 5-6 τεράστιους!

δηλαδή αυτη ήταν σοβαρή απάντηση;

Δημοσ.

συμφωνω με ALR.προγραμματακι ή αστο να βαραει μεχρι το πρωι.καποια στιγμη θα βαρεθουν και θα σταματησουν.εμενα που μου τηλεφωνουσαν με αποκρυψη τι να πω και που να ψαξω???

Δημοσ.

subzero, ακου τι θα κανεις....

πας σε ενα καταστημα cosmote, ζητας να παρακολουθησουν την γραμμη σου για μια εβδομαδα (δλδ να σου στειλουν μια λιστα εισερχομενων κλησεων) και να στα στειλουν στο σπιτι....

αν θες και λιστα εισερχομενων που εχουν ηδη γινει, μπλεκεται πολυ το πραγμα.....

Δημοσ.
subzero' date=' ακου τι θα κανεις....

πας σε ενα καταστημα cosmote, ζητας να παρακολουθησουν την γραμμη σου για μια εβδομαδα (δλδ να σου στειλουν μια λιστα εισερχομενων κλησεων) και να στα στειλουν στο σπιτι....

αν θες και λιστα εισερχομενων που εχουν ηδη γινει, μπλεκεται πολυ το πραγμα.....[/quote']

αφου παιρνουν χωρις αποκρυψη.σε τι να χρησιμοποιησει την λιστα?

Δημοσ.

Πρόταση : σήκωνε το τηλέφωνο αλλά μην το ακουμπας στο αυτί για να μην ακούς τις πιθανές βλακείες. Ο παρενοχλών θα πληρώνει και αυτό μπορεί να τον ... στενοχωρήσει :razz:

Δημοσ.

Αν ειναι το ίδιο νουμερο και εχεις νοκια ακομα και το πιο απλο, βαλε ενα group μονο αυτο που δεν θα χτυπαει οταν παίρνει... απλο. Το μονο που θα κανεις ειναι απλα να βλεπεις την αναπαντητη. Με τους providers πάντως δεν θα βγάλεις άκρη και ουτε θα σου μπλοκάρουν συγκεκριμένο νουμερο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...