kSiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 λοιπόν τα βιντεοκλάμπ se7en σήμερα 1 σεπτεμβριου διοργανώνουν τουρνουά psp με τον νικητή να κερδίζει ένα psp. οι παίκτες διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα σε 3 γύρους και παίρνουν τον χρόνο του καλύτερου.. λοιπόν έτσι και εγώ πήγα έκανα χρόνο σκατά, 02:29:.. το συμπέρασμα είναι ότι ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ !!!! είναι τέλοιο.
privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 To olo systhma tou diagwnismou sucks Einai 100% bebaio oti ta psp 8a katalhxoun se atoma pou to exoun hdh afou 8a mboroun na kanoun aplhsiastous xronous se sxesh me allous (symberilambanomenou kai emena :razz: ) pou pianoun gia prwth fora sta xeria tous thn konsola ayth Poio dikaio 8a htan mia klhrwsh
dreaming123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα privateer... Εγω έκανα 1,23(άντε να έκανα μέχρι 1,19 το καλύτερο σε 3 γύρους) και όλοι κάπου εκεί κειμένονται στο 1,20-29 και 2 άτομα είχανε 1,14 και 1,15 αυτοί η είναι πολύ καλοί,η το έχουνε,η τους άφησαν να δοκιμάσουνε πάνω απο 3 γύρους η δεν μπορεί να παίζει και να βάζουνε αυτοί κάποιο χρόνο ώστε να το πάρουνε η οι ίδιοι η φιλαράκια τους? Μια κλήρωση η καλύτερα οι 10 πρώτοι πελάτες δωρεάν psp όπως έγινε στον κωτσόβολο!!!
gassim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 αυτό με τον κωτσόβολο ήταν φοβερή κίνηση, το πρόβλημα είναι οτι δεν το ήξερε κανένας.
Icecut Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia mhn eimaste ypervolikoi dioti ex8es phga sta seven edw sthn patra kai eixe kati paidaki 11 xronwn pou eixane kanei xronous 1:11.Egw otan to epai3a prwth fora ekana 1:15,eimai ws wras sthn 8ada alla de nomizw na katalh3w ston teliko.To psp telika to agorasa noikiasa kai to ridge racer kai twra eimai sto 1:05.Opws kai na exei pote de 3ereis ti ginetai!
kSiS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 χεχέ ωραίος.... ρε παιδιά σίγουρα μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι κ την ίδια πίστα γιατί εδω κανείς δεν έκανε κάτω απο 2. εγώ 2:29
Icecut Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Epeidh rwthsa ti paizei me tis pistes kai ta ama3ia,akouste:apo thn odhgia pou exoune prepei na paizete thn trith pista(meta th deuterh pou einai locked)me to prwto ama3i,ena kokkino!Auta..edw sthn Patra exoune kanonisei meta3y tous epeidh kanane m@+++ia se ena 7 kai pai3ane kai krathsane xronous apo kati paidia me all'ant'allwn ama3ia kai pistes gia na mh trexoune na paizoune oloi sthn prwth pista.Twra me to ama3i einai ena mperdema alla anyway,an kaneis einai apo Patra kai den exei pai3ei as paei na pai3ei giati h 1h pista einai paneukolh.Sthn trith ginetai to mperdema...
dreaming123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 kSiS μάλλον θα σε έβαλαν σε άλλη πίστα εκτός αν το πήγαινες απο τοίχο σε τοίχο... Icecut έχεις δίκιο για το χρόνο σήμερα το είδα και εγώ το έκανε ένας πιτσιρικάς όπως έμαθα οτι είχε και nitro...
Axelfc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Ποσο καιρο κραταει αυτος ο διαγωνισμος παιδια?
Icecut Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Mexri tis 8 tou mhnos einai h prwth fash,apo tis 8 mexri tis 11 einai oi telikoi,dhladh oi 8 kalyteroi xronoi pou prokrinontai kai paizoun meta3y tous,pio sygekrimena o 1 me ton 8 2-7 klp klp
theoritikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 αυτό με τον κωτσόβολο ήταν φοβερή κίνηση, το πρόβλημα είναι οτι δεν το ήξερε κανένας. Τι έκανε ακριβώς ο Κωτσόβολος? Ο δικός μου χρόνος στο seven Τρικάλων είναι 1.27 Αμφιβάλω αν θα μπω στην 8άδα!
dreaming123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Έδωσε σε 5 καταστήματα 4 στην Αθήνα 1 στην Θεσσαλονίκη στους 10 πρώτους πελάτες psp δωρεάν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.