Προς το περιεχόμενο

Evox dashboard + Drive + Xbox

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τώρα το δοκίμασα κι΄αυτό, αλλά πάλι τζίφος. Κάνει δύο διαβάσματα το pc drive και μετά σταματάει. Έγραψα τα αρχεία του evox σε philips cd-rw, taiyo dvd-r και philips dvd-rw+. Η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται. Δεν μπορώ άλλο.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να διαμορφωθεί ο καινούριος σκληρός και να περαστεί μέσα το evolution dashboard;

Δημοσ.

Φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο drive με τόσα media που έχεις δοκιμάσει. Ακόμη κι αν είναι, από κεί και πέρα, πώς θα διαβάζει τα backup παιχνίδια;

Μια τελευταία δοκιμή θα ήταν να βάλεις dvd από xbox κάποιου φίλου.

Τώρα για φόρτωμα: Αν έχεις γνωστό με στημένο σύστημα, πάρε ένα backup από κεί με ftp την partition C και φόρτωσέ την στο δικό σου. (Υποθέτω ότι το τσιπάκι σου επτρέπει να συνδεθείς με ftp).

...έβαλα στο xbox κάποιο άλλο σκληρό με το evox περασμένο και το xbox δουλεύει ρολόι.

Τελευταία λύση, η κλωνοποίηση του δίσκου που δουλεύει με το xboxhdm. Αν καταλήξεις εκεί, ευχαρίστως να δώσω λεπτομέρειες.

Καλή Τύχη.

Δημοσ.
otan 8a baleis to drive apo pc enopeitai oti den prepei na baleis to diskaki me to evox pou xeis grapsei gia to kanoniko dvd tou xbox meso qwix dioti den prokeitai na to diabasei

Re paidia min leme oti mas katebei.Fisika kai tha to diabasei to pc dvd rom to evox kai as einai se morfi x-iso.Apllws to pc dvd rom den borei na diabasei aythentika games.Min blekoume to thema perisotero kai berdeuoume to paidi.

Loipon iagouaros katebase ayto to arxeio kai etsi opws einai paigaine sto nero -->recorder-->burn image kai to kais se xamili taxitita.

Gia to dvd rom sou ksanalew:MIN BGALEIS TO KITRINO KALWDIO OUTE APO TO AYTHENTIKO DVD ROM TOU XBOX OUTE APO TI MITRIKI TOU XBOX.APLWS BGALE TO GRI KALWDIO KAI BALTO STO PC DVD ROM.BALE TO DVD ROM STO SLAVE KAI EISAI ETOIMOS.

Δημοσ.

DIMMER αυτό το αρχείο που μου έδωσες δεν κατεβαίνει. Έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει το evox σε pc dvd drive ή μιλάτε υποθετικά. Γιατί από το πρωί παιδεύομαι σε δύο xbox και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Τα κάνω όλα όπως μου έχετε υποδείξει.

Δημοσ.
Εκεί κατέληξα, στην κλωνοποίηση του δίσκου. Που θα βρω αυτό το πρόγραμμα; Αν μπορείς πες κάτι.

Χαίρομαι που τα κατάφερες ήδη χωρίς αυτό. Για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται, το πρόγραμμα (που είναι απόλυτα νόμιμο) υπάρχει στο xbox-scene.com. Στο section "Software", κάντε μια αναζήτηση για xboxhdm.

Πρόκειται στην ουσία για μια Live Linux διανομή, με ενσωματωμένη εργαλειοθήκη για διαχείριση δίσκων xbox.

Καλή διασκέδαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...