Iron_Druid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω ένα DVD Scooby-Doo το οποιο ΔΕΝ έχει ελληνικό Audio ούτε Ελληνικους subtitles. Επειδή η ξαδερφη μου που είναι μικρή με έχει πρήξει, ξέρετε κάποιον τρόπο να αλλάξω τους subtitles σε ελληνικους (δηλαδή να τους γράψω εγώ ο ίδιος). Μπορείτε να μου περιγράετε την διαδικασία ; ;-)
giankyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Υπάρχει το Subtitle Workshop με το οποίο που μπορείς να κάνεις Edit σε .srt, .sub κτλ. Άμα μπορείς να κωδικοποιήσεις το video και να κάνεις export τους αγγλικούς υπότιτλους σε ένα αρχείο, θα μπορέσεις να τους επεξεργαστείς κανονικά. Δεν το προτείνω όμως γιατί για μία ταινία 120' πχ, μπορεί να έχεις να κάνεις με 1000 υπότιτλους που σημαίνει κανένα 30ωρο μετάφραση. Για την ακρίβεια μετλώτιση χρειάζεται.. οπότε καταλαβαίνεις! Βλεβαια υπάρχουν και σελίδες που μπορείς να βρείς έτοιμους υπότιτλους για το xvid/divx σου και υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία τώρα πιά!
marios1957 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εχω ένα DVD Scooby-Doo το οποιο ΔΕΝ έχει ελληνικό Audio ούτε Ελληνικους subtitles. Επειδήη ξαδερφη μου που είναι μικρή με έχει πρήξει' date=' ξέρετε κάποιον τρόπο να αλλάξω τους subtitles σε ελληνικους (δηλαδή να τους γράψω εγώ ο ίδιος). Μπορείτε να μου περιγράετε την διαδικασία ; ;-)[/quote'] http://www.trustfm.net/divx/GuideAddDvdSubs.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.