Προς το περιεχόμενο

Edit Subtitles

Iron_Druid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα DVD Scooby-Doo το οποιο ΔΕΝ έχει ελληνικό Audio ούτε Ελληνικους subtitles. Επειδή

η ξαδερφη μου που είναι μικρή με έχει πρήξει, ξέρετε κάποιον τρόπο να αλλάξω τους subtitles σε

ελληνικους (δηλαδή να τους γράψω εγώ ο ίδιος). Μπορείτε να μου περιγράετε την διαδικασία ; ;-)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει το Subtitle Workshop με το οποίο που μπορείς να κάνεις Edit σε .srt, .sub κτλ. Άμα μπορείς να κωδικοποιήσεις το video και να κάνεις export τους αγγλικούς υπότιτλους σε ένα αρχείο, θα μπορέσεις να τους επεξεργαστείς κανονικά. Δεν το προτείνω όμως γιατί για μία ταινία 120' πχ, μπορεί να έχεις να κάνεις με 1000 υπότιτλους που σημαίνει κανένα 30ωρο μετάφραση. Για την ακρίβεια μετλώτιση χρειάζεται.. οπότε καταλαβαίνεις!

Βλεβαια υπάρχουν και σελίδες που μπορείς να βρείς έτοιμους υπότιτλους για το xvid/divx σου και υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία τώρα πιά!

Δημοσ.
Εχω ένα DVD Scooby-Doo το οποιο ΔΕΝ έχει ελληνικό Audio ούτε Ελληνικους subtitles. Επειδή

η ξαδερφη μου που είναι μικρή με έχει πρήξει' date=' ξέρετε κάποιον τρόπο να αλλάξω τους subtitles σε

ελληνικους (δηλαδή να τους γράψω εγώ ο ίδιος). Μπορείτε να μου περιγράετε την διαδικασία ; ;-)[/quote']

http://www.trustfm.net/divx/GuideAddDvdSubs.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...