Προς το περιεχόμενο

pinacle studio 9.3

KeLeMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω το παραπανω προγραμματακι ....

Το προβλημα μου ποιο ειναι?

Εχω μια καμερα και στις διακοπες μου τραβηξα καποια πλανα τα οποια θελω να περασω στον υπολογιστη μου και να τα γυρισω σε DVD η MPEG ....

Συνδεω την καμερα μεσω USB και το βιντεο περναει κανονικα στο pc μου .... Το μονο κακο? ΧΑΛΙΑ ποιοτητα μιλαμε δεν βλεπεται....

Εχω βαλει παντου HIGH QUALITY και εχω προσπαθησει σε AVI και MPEG format

Γιατι βρε παιδια? Γνωριζει κανενας?

Μηπως φταιει ο τροπος συνδεσης στο pc moy? Η καμερα εχει ακομα εξοδο Svideo kai DV...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Aρα παιζει ρολο και με ποια θυρα θα μεταφερω την εικονα ...

Χμμμ

Ευχαριστω πολυ παιδια

Σιγουρα δεν εχω κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις ετσι?

Τα εχω βαλει ολα highest quality

Στην τηλεοραση μου η καμερα παιζει πολυ καλα....

Δημοσ.

To USB που έχει η κάμερα δεν ειναι USB2, αλλά 1, και χρησιμοποιείται κυρίως για να μεταφέρεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ακόμα και αν δεν τις αποθηκεύει σε ξεχωριστό memory stick, τις αποθηκεύει ως "παγωμένη" εικόνα 7sec μέσα στην κασετούλα miniDV ωστε να τις τραβήξεις μετά εσύ.

Πάρε ενα καλώδιο DV και σύνδεσέ την στο PC!! :)

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου ότι για λόγους που δεν ειναι της στιγμής να αναλύσουμε (ψάξε για video flicker αν θες) το video σου στις γρήγορες σκηνές θα κάνει "γραμμές" (flicker).

Αν θες μόνο να το περάσεις σε DVD, αγνόησε τις, στην τηλεοραση ΔΕΝ φαίνονται.

Αν θες να φτιάξεις και βιντεάκι για το pc (πχ mpeg ή avi) τότε χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που κάνει reduce image flickering, όπως το πολύ καλό Vegas... (sony, αλλά και η παλιά εκδοση Sonic Foundry Vegas 4 ήταν μια χαρά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...