redxaris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 @redxaris exeis email.... des kai pes mou an einai alaksoume tipota i na prosthesoume kai meta na to baloume edw na to exoun kai ta alla paidia! Πηρα το μαιλ σου! Κοιτα πως το σκεφτομαι εγω! ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΣΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ και αν γινετε αν υπαρχουν καρτελες η καπος αλλιως για καθε μηνα και μια καρτελα που να δειχνει σε ποσοστα τι αλαγες του μηνα! Αν μπορουσα να εβαζα και τα εξοδα που εχω καθε μηνα θα ηταν super! Ελπιζω να σας κατατοπισα καθολου!
atvelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 vrika sta arxia mou to parades dokimase to >http://rapidshare.de/files/4681557/ParadesSetup.exe.html
dioptra999 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Πηρα το μαιλ σου! Κοιτα πως το σκεφτομαι εγω! ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΣΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ και αν γινετε αν υπαρχουν καρτελες η καπος αλλιως για καθε μηνα και μια καρτελα που να δειχνει σε ποσοστα τι αλαγες του μηνα! Αν μπορουσα να εβαζα και τα εξοδα που εχω καθε μηνα θα ηταν super! Ελπιζω να σας κατατοπισα καθολου! Ξαναδες το αρχείο που σου έστειλα τα έχει όλα αυτά που λές!!! Ξερεις πως μπορώ να το βάλω εδω να το δουν και οι άλλοι?
migel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει και το αρχείο εσόδων-εξόδων ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ( free ) του Χάρη Κακουλίδη , και είναι σε excel . LEFTA.zip
redxaris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει και το αρχείο εσόδων-εξόδων ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ( free ) του Χάρη Κακουλίδη[/url'] , και είναι σε excel . Παρα πολυ καλο αυτο!!! Αν μπορουσαμε να αλλαξουμε και να προσθεσουμε και καποια ''πραγματα'' στα εξοδα θα ηταν perfect!
redxaris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει και το αρχείο εσόδων-εξόδων ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ( free ) του Χάρη Κακουλίδη[/url'] , και είναι σε excel . Παρα πολυ καλο αυτο!!! Αν μπορουσαμε να αλλαξουμε και να προσθεσουμε και καποια ''πραγματα'' στα εξοδα θα ηταν perfect!
savnik20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αν μπορουσαμε να αλλαξουμε και να προσθεσουμε και καποια ''πραγματα'' στα εξοδα θα ηταν perfect! an theleis na allaksis kati pes moy na soy steilo PM
savnik20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αν μπορουσαμε να αλλαξουμε και να προσθεσουμε και καποια ''πραγματα'' στα εξοδα θα ηταν perfect! an theleis na allaksis kati pes moy na soy steilo PM
redxaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ναι θα με ενδιεφερε να αλλαξω καποια πραγματα αν μπορεις στειλε μου pm
redxaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ναι θα με ενδιεφερε να αλλαξω καποια πραγματα αν μπορεις στειλε μου pm
savnik20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ναι θα με ενδιεφερε να αλλαξω καποια πραγματα αν μπορεις στειλε μου pm sou esteila
savnik20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 ναι θα με ενδιεφερε να αλλαξω καποια πραγματα αν μπορεις στειλε μου pm sou esteila
fotisman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Κατα την αποψή μου το καλύτερο είναι το "οι παράδες μου", ελληνικό free και έχει πολλές δυνατότητες. Μπες εδώ: http://www.xarka.com/greek/programsgr.html και ψάξε για το "οι παράδες μου 1.3"
fotisman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Κατα την αποψή μου το καλύτερο είναι το "οι παράδες μου", ελληνικό free και έχει πολλές δυνατότητες. Μπες εδώ: http://www.xarka.com/greek/programsgr.html και ψάξε για το "οι παράδες μου 1.3"
keno_aeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τσέκαρε το www.mypocket.gr . Είναι μια καινούργια σελίδα με δωρεάν εγγραφή όπου μπορείς να καταχωρείς τα έσοδα και έξοδα του μήνα, να βλέπεις συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε διαγράμματα, να καταχωρείς υπενθυμίσεις και να τις λαμβάνεις μέσω email όταν εσύ επιλέγεις ακόμα και να διαχειρίζεσαι δανειακές συναλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.