redxaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια σας παιδια,επειδη οι γνωσεις μου στο office ειναι περιορισμενες θα μπορουσε καποιος να που μου πως μπορω να φτιαξω ενα εγγραφο απο access η excel που να με βοηθαει να κραταω τα εσοδα-εξοδα ενος γραφειου? Δεν ξερω ακριβως πως θελω να ειναι αυτο θελω να εχει εσοδα-εξοδα,αιτια,ημερομ,και λεπτομεριες! Αν μπορει καποιος και εχει ορεξη ας μου στειλει μια φορμα θα με βοηθουσε αφανταστα! [email protected]
kgliat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Αν το βρεις, ανέβασέ το γιατί το χρειαζόμαστε κι άλλοι
atvelos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 gia thes edo http://www.taxheaven.gr/ pigaine sta downloads inai to site to logiston.
kwstas_salonikios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αμα πας στο dir που άνοιξε το office στο start menu θα βρείς το "Δημιουργία εγγράφου του Office" εκεί μέσα υπάρχουν έτοιμα πρότυπα, αν θυμάμαι καλά σε όλες τις εκδόσεις, στο 2003 που εχω εγω έχει και link για να βρείς πρότυπα απο την Microsoft.
Adavis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 gia thes edo http://www.taxheaven.gr/[/url'] pigaine sta downloads inai to site to logiston. Δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως έχεις το link ακριβώς;
kgliat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως έχεις το link ακριβώς; Δεν μπόρεσες να το βρεις γιατί..δεν υπάρχει! Εκτός αν δεν το βρήκαμε κι οι δυό μας... Κάποιο άλλο αρχειάκι ίσως; Δε μας βοηθά και το google
atvelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 molis aniksi to site kato apo thn euresi lei downloads mpes eki kai des.
savnik20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 molis aniksi to site kato apo thn euresi lei downloads mpes eki kai des. μπορεις να βαλεις το link του αρχειου;
dioptra999 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 @redxaris exeis email.... des kai pes mou an einai alaksoume tipota i na prosthesoume kai meta na to baloume edw na to exoun kai ta alla paidia!
giannis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 ego katevasa ayto pelsetup.zip Περιγραφή: Πρόγραμμα πελατολογίου,για διαχείριση πολλαπλών αρχείων με καρτέλες πελατών ή φίλων,με χρεωπιστώσεις κ.λ.π. alla den dooulevei gmt mipos to exei dokimasei kaneis? thnx
kgliat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 @redxaris exeis email.... des kai pes mou an einai alaksoume tipota i na prosthesoume kai meta na to baloume edw na to exoun kai ta alla paidia! Perimenoyme agapite file.. Diaforetika, den tha glytwseis to "steile kai se emena p.m. mparmpa"
dioptra999 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Perimenoyme agapite file.. Diaforetika' date=' den tha glytwseis to "steile kai se emena p.m. mparmpa" [/quote'] Ναι μαν θα το βαλω εδω σε λίγο... :-P :-P :-P πως μπορω να το βάλω εδω χωρίς όμως λινκ αλλα κανονικά ενεργό παραθυρο να μπορείς να κάνεις scroll όχι φοτο για το δείτε αρχικά και μετα βλέπουμε?
piroedros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα φίλε χρήστη. Έχεις κατά νου το PC-Money? Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ότι είναι κορυφαίο. Υπάρχει και νέα έκδοση και είναι free. Αν ενδιαφέρεσαι , στείλε μήνυμα. Φιλικά, Piroedros
kgliat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα φίλε χρήστη. Έχεις κατά νου το PC-Money? Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ότι είναι κορυφαίο. Υπάρχει και νέα έκδοση και είναι free. Αν ενδιαφέρεσαι ' date=' στείλε μήνυμα. Φιλικά, Piroedros[/quote'] Μore infos? Ελληνική έκδοση ή όχι; Link? Πολλά ζητά piroedre?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.