Προς το περιεχόμενο

ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ σε access-excel

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,επειδη οι γνωσεις μου στο office ειναι περιορισμενες θα μπορουσε καποιος να που μου πως μπορω να φτιαξω ενα εγγραφο απο access η excel

που να με βοηθαει να κραταω τα εσοδα-εξοδα ενος γραφειου?

Δεν ξερω ακριβως πως θελω να ειναι αυτο θελω να εχει εσοδα-εξοδα,αιτια,ημερομ,και λεπτομεριες!

Αν μπορει καποιος και εχει ορεξη ας μου στειλει μια φορμα θα με βοηθουσε αφανταστα! [email protected]

Δημοσ.

Αμα πας στο dir που άνοιξε το office στο start menu θα βρείς το "Δημιουργία εγγράφου του Office" εκεί μέσα υπάρχουν έτοιμα πρότυπα, αν θυμάμαι καλά σε όλες τις εκδόσεις, στο 2003 που εχω εγω έχει και link για να βρείς πρότυπα απο την Microsoft.

Δημοσ.
Δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως έχεις το link ακριβώς;

Δεν μπόρεσες να το βρεις γιατί..δεν υπάρχει! Εκτός αν δεν το βρήκαμε κι οι δυό μας...

Κάποιο άλλο αρχειάκι ίσως; Δε μας βοηθά και το google :(

Δημοσ.

ego katevasa ayto pelsetup.zip

Περιγραφή: Πρόγραμμα πελατολογίου,για διαχείριση πολλαπλών αρχείων με καρτέλες πελατών ή φίλων,με χρεωπιστώσεις κ.λ.π.

alla den dooulevei gmt

mipos to exei dokimasei kaneis?

thnx

Δημοσ.
@redxaris exeis email....

des kai pes mou an einai alaksoume tipota i na prosthesoume kai meta na to baloume edw na to exoun kai ta alla paidia!

Perimenoyme agapite file.. :)

Diaforetika, den tha glytwseis to "steile kai se emena p.m. mparmpa" :)

Δημοσ.
Perimenoyme agapite file.. :)

Diaforetika' date=' den tha glytwseis to "steile kai se emena p.m. mparmpa" :)[/quote']

Ναι μαν θα το βαλω εδω σε λίγο... :-P :-P :-P

πως μπορω να το βάλω εδω χωρίς όμως λινκ αλλα κανονικά ενεργό παραθυρο να μπορείς να κάνεις scroll όχι φοτο για το δείτε αρχικά και μετα βλέπουμε?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε χρήστη.

Έχεις κατά νου το PC-Money? Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ότι είναι κορυφαίο. Υπάρχει και νέα έκδοση και είναι free. Αν ενδιαφέρεσαι , στείλε μήνυμα.

Φιλικά,

Piroedros

Δημοσ.
Καλησπέρα φίλε χρήστη.

Έχεις κατά νου το PC-Money? Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και πιστεύω ότι είναι κορυφαίο. Υπάρχει και νέα έκδοση και είναι free. Αν ενδιαφέρεσαι ' date=' στείλε μήνυμα.

Φιλικά,

Piroedros[/quote']

Μore infos? Ελληνική έκδοση ή όχι; Link?

Πολλά ζητά piroedre? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...