gbras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον σε ενα δικτυο οπου ολοι οι υπολογιστες ειναι windows 98 υπαρχει ενας που εχει τα xp. Ενω δουλευε μια χαρα ξαφνικα καθε φορα που ξεκιναει να ανταλαζει συνεχως πακετα με εναν απο τους υπολογιστες οποιος τρεχει και ενα προγραμμα gateway server. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι προβλημα hardware αλλα software. Που ακριβως δεν εχω καταφερει να βρω. Πριν κανω φορματ και του περασω τα win98 και σε αυτον ξερει κανενας τι μπορει να φταιει και εχει φαει τετοιο κολημα ο υπολογιστης? Παρεπιπτοντως αν απενεργοποιησω την καρτα δικτυου και την επανενεργοποιησω το προβλημα σταματαει και ξαναρχιζει παλι τυχαια μετα απο 1 - 2 ωρες... Χρησιμοποιοντας ενα network monitor προγραμμα δειχνει οτι απλα τρεχει το svchost και παραγει ολη αυτη την κινηση χωρις ομως να υπαρχει κανενας λογος...
evansdimo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζω οτι αυτο ειναι φυσιολογικο. Και σε μενα που εχω 2 Η/Υ συνδεδεμενους μεταξυ τους ανταλλασουν πακετα μεταξυ τους. Προφανως το κανουν για να τσεκαρουν την επικοινωνια μεταξυ τους. (Off topic) Πετρουπολη που μενεις? Και εγω απο το ιδιο χωριο ειμαι!
gbras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 oxi de milao gia tin fisiologiki kinisi. Milao gia toso megalo traffic pou kanei ton win98 ipologisti na sernetai.... Meno dipla sto kolimbitirio!!!
as223 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μια φορα το ειχα παθει κι εγω σε LAN 2 υπολογιστων με XP. Τελικα ειχα κανει χοντρη μ@λ@κια: Ειχα βαλει στον Α υπολογιστη ως gateway την IP του Β, και στον B την IP του A, κι ετσι συνεχως ανταλλαζαν πακετα εκμεταλλευομενοι ολο το bandwidth!!! Checkαρε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.