Προς το περιεχόμενο

Paycheck.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*** SPOILERS ***

Πως σας φανηκε η ταινια; απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι γεματο αποριες. ( τουλαχιστον για εμενα ) δεν καταλαβα τι εγινε με την μηχανη του χρονου που εφτιαξε. πως γινεται να τον βαζουν να φτιαχνει μια μηχανη που βλεπει τον χρονο, γνωριζοντας οτι θα μπορουσε ανετα να δει το μελλον του; ή του ειχαν απαγορευσει να την χρησιμοποιει; πως εκεινος εβλεπε το μελλον του και καταφερνε να βλεπει περα απο τους θανατους του; γιατι πρεπει να ειχε πεθανει 4,5 φορες. τι του ειχαν σβησει τελικα απο την μνημη; και τι εγινε με το χελιδονι στο τελος και το τζακ ποτ; ηταν το δελτιο που ειχε παιξει ή τα λεφτα που ηταν να παρει απο την δουλεια των τριων χρονων;

Help!

* τα extra feautures βοηθανε καθολου; γιατι εχει κομμενς σκηνες,διαφορετικο τελος και κατι αλλα βιντεο για την μηχανη του χρονου. μονο που στο DVD που μου εδωσε ενας φιλου δεν υπηρχαν! ( ελεος;; ) *

Δημοσ.

Το δελτίο ήτανε αυτό που είχε παίξει αν θυμάμαι καλά.Άλλωστε στο τέλος αν πρόσεξες έκανε και ένα flashback.Έχει καιρό που έχω δει την ταινία αλλά νομίζω ότι αυτό έγινε.

Δημοσ.

Βάλε και κανά spoiler warning.

Η ταινία ήταν καταστροφική,κρίμα την ιστορία του Dick.Ειδικά τις ερμηνείες των δυο leads τις βρήκα γελοίες.Επειδή και γω έχω καιρό να τη δω,θα απαντήσω αυτά που θυμάμαι:

spoilers

Το μέλλον του ίσως να τον άφηναν να το δει ενώ κατασκεύαζε τη μηχανή,μιας και μετά θα του έσβηναν τη μνήμη έτσι κι αλλιώς,οπότε θεώρησαν πως δεν θα είχαν κάποιο πρόβλημα στο να τον φάνε μετά.Όσο για τους θανάτους τι να σου πω,απλά έβλεπε ότι βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση και είχε φροντίσει να έχει μαζί του τα απαραίτητα αντικείμενα για να ξεφεύγει.Έτσι και αλλιώς,μπορεί να δει το θάνατο του κπαοιος,μιας και νομίζω πως αυτο συμβαίνει σε εναν από τους κακούς στο τέλος,λίγο πριν τα τινάξει στ'αλήθεια.

Δημοσ.

ναι αλλα το παραξενο ειναι οτι εβλεπε και τι γινοταν μετα τον θανατο του! αυτο δεν ειναι λιγο τρελο; και πως γινεται να φοβηθηκε τοσο πολυ στον τελευταιο θανατο που εβλεπε; ( εκεινο με την σφαιρα ) αν και τωρα που θυμαμαι καταφερε να τον αποτρεψει ( χωρις να το ξερει; ) με το ρολοι που φορουσε ( αλλα αν δεν το ηξερε πως το φορεσε; και αν το ηξερε γιατι φοβοταν τοσο; ) μηπως υπαρχει καποιο λαθος στην ταινια; και στο τελος τι εγινε με το περιστερι; ποιος ηταν ο αλλος που πυροβολησε τελικα τον κακο στο τελος και οι αλλοι σκυψανε; ποιος ηθελε να πυροβολησει στην πραγματικοτητα; και τα λεφτα που βρηκε απο ποιο πραμα ηταν; απο το λαχιο ή τα λεφτα που επρεπε να παρει απο την δουλεια;

δωστε τα φωτα σας!

Δημοσ.

SPOILERS!

Λοιπον ξαναειδα την ταινια και την καταλαβα σχεδον ολη εκτος απο μερικα πραματα.. το τζακποτ που κερδισε ποτε το επαιξε; και τι σημαινε το χελιδονι;

Το μέλλον του ίσως να τον άφηναν να το δει ενώ κατασκεύαζε τη μηχανή,μιας και μετά θα του έσβηναν τη μνήμη έτσι κι αλλιώς,οπότε θεώρησαν πως δεν θα είχαν κάποιο πρόβλημα στο να τον φάνε μετά.
καλα και δεν ηξεραν οτι θα εβλεπε οτι θα τον σκοτωναν;

και παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαξε το μελλον επειδη εβαλε ιο στην μηχανη. γιατι δεν εγινε φυτο στους 43°C; απ' οτι λενε στην ταινια δεν πεθανε οπως ειχε προβλεφθει επειδη εβαλε ιο στην μηχανη. δλδ το οτι χαλασε η μηχανη σημαινει οτι αλλαζει και το μελλον; ή τα τσιγαρα σταματησαν αμεσως εκεινη την συσκευη που εβλεπε την μνημη; πολυ παραξενη ταινια μου φαινεται..

εξακολουθουν να μενουν τα ερωτηματα για τους θανατους που εβλεπε..

μπορει να βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

να αυτο δεν καταλαβαινω. οι ηθοποιοι φτιαχνουν την υποθεση ή ο σκηνοθετης; δλδ αν επαιζε ο Tom Cruise θα αλλαζει τιποτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...