palawiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 18 ευρώ αλλά πρόσεξε λόγω του μεγάλου όγκου του για να χωρέσει στην μητρική μου -Gigabyte GA-8I955X Royal-,την έβαλα ανάποδα με τον ανεμιστήρα από επάνω αλλιώς έβρισκε στο τσιπ της μητρικής.Καλή για τα λεφτά της και αρκετά ήσυχη.
PETROS13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 θα το δοκιμάσω για την ώρα χωρίς αυτή.αν ανεβάσει θερμοκρασία θα τη βάλω..
STELARAS_O Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν μας πείς και για τι χρήση τον θες, δεν μπορούμε να σου πούμε ποιος επεξ. σε συμφέρει περισσότερο. Ta γνωστα για φτιαξιμο καφε,πλυσιμο ρουχων κλπ
STELARAS_O Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν μας πείς και για τι χρήση τον θες, δεν μπορούμε να σου πούμε ποιος επεξ. σε συμφέρει περισσότερο. Ta γνωστα για φτιαξιμο καφε,πλυσιμο ρουχων κλπ
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 επ εσύ STELARAS_O, για έλα δω. Κάτι μου είχες πεί να βάλουμε όποια benchmarks θέλω και να κοντράρουμε τα PC μας. ΓΙατί χάθηκες ???
STELARAS_O Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 επ εσύ STELARAS_O' date=' για έλα δω.Κάτι μου είχες πεί να βάλουμε όποια benchmarks θέλω και να κοντράρουμε τα PC μας. ΓΙατί χάθηκες ??? [/quote'] Για Κοντρα σε στυλ AMD-INTEL(ΠΟυ κροκαλεσε η amd eixa pei) ψαξε τα post ουτε ξερω τι ειναι benchmarkks Παντως σου ευχομαι να τερματισεις το παιχνιδι γιαι ηλικιες 5-15 ετων που δινει δωρο η amd με καθε αγορα cpu
billpeppas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Για Κοντρα σε στυλ AMD-INTEL(ΠΟυ κροκαλεσε η amd eixa pei)ψαξε τα post ουτε ξερω τι ειναι benchmarkks Παντως σου ευχομαι να τερματισεις το παιχνιδι γιαι ηλικιες 5-15 ετων που δινει δωρο η amd με καθε αγορα cpu αυτό λες? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=885677&postcount=30 χμ...funny. Ναι, το game που δίνει η AMD το τερμάτισα ήδη δύο φορές. Αυτό που δεν δίνει η Intel δεν έχω τερματίσει ακόμα.
Stratos2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω παλι βλεπω απελπισια .... Καλος ειναι ο INTEL αλλα καλυτερος ειναι ο AMD και εγω θα τρεξω να παρω IBM-PowerPC G5 ...xmmm. Το θεμα ειναι τι θες να κανεις με τον PC σου αλλα και ποσα "γραμμαρια χαρτι" βασταει η τσεπη σου .
STELARAS_O Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Pentium 4 640 (3,2 GHz) 64bit (s775) η AMD Athlon 64 3500+? billpeppas Θελω την δικη σου αντικειμενικη γνωμη
Gabriel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Είχα P4-640,που ανέβαινε με αέρα στα 4 GHz-πολύ καλός επεξεργαστής και με σχετικά βελτιωμένη κατανάλωση (84W Idle δίνει η Ιntel) Παρόλα αυτά αν αγόραζα έναν από τους 2 αυτή τη στιγμή,αυτός θα ήταν AMD 3500+... Λιγότερα Watt,πιό διαχρονική πλατφόρμα,ταχύτατος επεξεργαστής,κρατάς και τις DDR1.Το μόνο ίσως μείον που και μένα με κρατά στην Intel (Pentium D 820 Dual Core έχω τώρα) είναι ίσως η καλή διαχείριση των threads-Λέγε με Hyperthreding.Αυτό πλέον-και σε υπερθετικό βαθμό-το έχει και η ΑΜD με τους X2 αλλά το κόστος για έναν Χ2-3800+ είναι δυσβάσταχτο...
STELARAS_O Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Τι λεει το Pentium D 820 Dual Core μεγαλη διαφορα με το P4-640?(βεβαια θελει και τις νεες motherboards)
Gabriel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μπά δεν υπάρχει καμία διαφορά.Στις eφαρμογές και στα benchmarks είναι σαφώς πιό κάτω,το καλό είναι ότι δε κάνει έυκολα "μπουκώματα" κατά το άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών. Άλλα τι να συζητάμε βρέ παιδιά για AMD και Intel από τη στιγμή που τα δουλεύουμε σε 32-bit λειτουργικά συστήματα του 2001? Συζητήταμε για 64-Bit επεξεργαστές και 2πλούς πυρήνες αλλά φαίνεται ότι η ισχύς τους,έχει παραμείνει ανεκμετάλλευτη...
206CC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μπά δεν υπάρχει καμία διαφορά.Στις eφαρμογές και στα benchmarks είναι σαφώς πιό κάτω' date='το καλό είναι ότι δε κάνει έυκολα "μπουκώματα" κατά το άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών.Άλλα τι να συζητάμε βρέ παιδιά για AMD και Intel από τη στιγμή που τα δουλεύουμε σε 32-bit λειτουργικά συστήματα του 2001? Συζητήταμε για 64-Bit επεξεργαστές και 2πλούς πυρήνες αλλά φαίνεται ότι η ισχύς τους,έχει παραμείνει ανεκμετάλλευτη...[/quote'] poli sosta ta les ... tha eithela na simpliroso oti ,sto anoigma polaplon efarmogon o amd ti kanei ??? mipos kanete mia stash gia kafe kai synexizete meta???? oi AMDades, poses fores exete dei thn pagomenh oikona perimenontas ton epeksergasth na teliosei tis ergasies tou??? ps. den mou arfesoun ta psemata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.