Προς το περιεχόμενο

pentium 4 (s 775)/64 bit 640 (3.2 ghz)

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτόν τον επεξεργαστή έχω,δεν ξέρω σε σύγκριση με τους amd τι κάνει αλλά δεν έχω κανένα παράπονο ούτε σε παιχνίδια ούτε και σε βιντεοεφαρμογές.Από ταχύτητα πάει καλά και σε θερμοκρασίες από 39 εώς 44 με την Arctic Freezer7.Εάν σε αρέσουν οι intel πάρτο

Δημοσ.

ωχ προβλεπω παλι μαχη!!!!!!!!!!

Παντως ειναι καλος επεξεργαστης και θα μεινεις ικανοποιημενος!

απο τιμες δεν ξερω τι λεει!!

Δημοσ.

Τον έχω και είναι πολύ καλός.Αρκετά γρήγορος (2ΜΒ Cache),πολύ καλή θερμική συμπεριφορά (N0 Stepping) σε σχέση με άλλα steppings από prescott και λιγότερο απαιτητικός σε ισχύ (115 vs 84 watt idle) και ανεβαίνει πολύ εύκολα αν σε ενδιαφέρει το overclocking.

Τώρα σε σχέση με AMD Athlon 64 3200+ και πάνω δε ξέρω να σου πώ...

Δημοσ.

η χρήση είναι απλή!!! ταινίες,παιχνίδια + ότι άλλο προκύψει!!! απλώς θέλω κάτι καλό που να μην ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα και να κρατήσει φυσικά όσο γίνεται περισσότερο...!!!

Δημοσ.

Πάντως με Zalman 7700 που είχα πρίν το Peltier η θερμική συμπεριφορά του είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχεση με τον 550 LGA775 (3.4),Μάρτη μήνα είχα 40-42 βαθμούς.Μη ξεχνάς ότι έχει στα σύν το HT και τα 2MB Cache

.Είναι αρκετα καλός και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική,βέβαια 84w είναι αυτός και καμιά 70αριά μόνο ο AMD,συνεπώς αν σε ενδιαφέρει αρκετά η θερμική συμπεριφορα και οι παραπλήσιες επιδόσεις τότε στρέψου σε AMD.

Δημοσ.

ο αδερφός μου,είχε πάρει πέρυσι pc. pentium 4 (3.0 ghz) s 478 prescot.αλλάξαμε ανεμιστήρα που έκανε στην αρχή πολύ θόρυβο,βάλαμε zalman,σταμάτησε ο θόρυβος αλλά θερμοκρασία σκληρού το χειμώνα για παράδειγμα σε 15 λεπτά αφ' ότου το ανοίγαμε πήγαινε στους 52-58 !!!! για αυτό είμαι απαιτητικός και με την θερμοκρασία...

Δημοσ.

Για τον 640 μην φοβάσαι θερμοκρασίες.Σε εμένα με την μανίσια ψύχτρα και καλοκαίρι πάνω από 48 δεν είδα και με την artic freeze7 μέχρι 44.Και από ταχύτητες δεν θα έχεις πουθενά πρόβλημα.Άντε καλές αγορές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...