mazda Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 στο my computer--system restore-- και να γραψουν αν πρεπει να ειναι κλικαρισμενο η οχι το turn off system restore on all drivers και αν το disk space to use σtα ποσο τοις εκατο ειναι. <p>ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟ MY COMPUTER ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
adams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 File mazda den einai ayto...emena einai default max kai sta 2 partition
M.electronic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Σε αυτα που εχω περασει δεν ειναι τσεκαρισμενο το turn off system restore και το ποσοστο του disk space ειναι 13%.
doukas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Den einai energopoiimeno kai to disk space einai sto 12%.
Melven Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 oute se emena einai tikarismeno kai to disk space einai sto max (12%).
MY80- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Einai gegonos oti to SR polles fores meiwnei thn apodwsh tou sklhrou. Egw exw 2 partitions, mia gia to OS kai mia gia ola ta alla. Sthn partition tou OS to exw kai douleyei mias kai paizw poly syxna me registry/drivers kai tetoia pramata kai de thelw na apokleistw ama ginei tipota. Ekei einai sto max. Sto deytero partition to exw vgalei teliws.
pyro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 αυτο το ειχα παθει με μια beta version, 7μηνες πριν, εισει σιγουρος οτι ειναι final?
mazda Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 αυτο το ειχα παθει με μια beta version, 7μηνες πριν, εισει σιγουρος οτι ειναι final?<p> eimai apolita sigouros oti einai ta final... alloste ayto to provlima parousiastikje apo to pouthena ..ksafnika mia mera !!
pyro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 τοτε δες τι γινετε με το δισκο, που τον εχεις βαλει και τι, καλο ειναι να ειναι primary master,δες στο bios αν εχεις ενεργοποιοησει τα σχετικα (S.M.A.R.T. ktl)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.