tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπερα,ειχα εγαταστησει πριν καιρο μια διανομη linux(fedora core 3) γιατι την χρειαζομουν για ενα μαθημα στο πανεπιστημιο.Επειδη τον τελευταιο καιρο σταματησα να ασχολουμαι με linux και επειδη ειχα ελλειψη αποθηκευτικου χωρου ειπα να μετατρεψω τους σκληρους του linux (2 partitions ηταν,το 1ο για Swap και το 2ο για την εγκατασταση κλπ.) παλι σε NTFS οπως ηταν πριν! Στην εγκατασταση του linux εβαλα τον GRUB loader και σε καθε restart με ρωτουσε ποιο θα κανω boot(linux or winxp) . Τωρα ομως δεν το βγαζει αυτο!!! Λεει οπως και πριν "Grub loader loading stage 2" kai meta αντι να βγαλει την επιλογη να διαλεξω λειτουργικο μου βγαζει DOS command line ¨ grub > .... " και εχει διαφορες εντολες στο help! τι να πατησω και γιατι το βγαζει αυτο?? PLZ παιδες οποια βοηθεια γιατι το εχω αναγκη το pc τωρα!! τωρα βρηκε να το παθει το κερατο μου!! Ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκα!!!! Εψαξα και πριν κανω ποστ αλλα δεν μπορεσα να βρω αυτο που ηθελα και το βρηκα μολις τωρα!! Η λυση ειναι EΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.