Προς το περιεχόμενο

Opera

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα τον Όπερα παρά μονο τοuς ΙΕ καί Netscape.Κατέβασα όμως τον τελευταίο Όπερα καί μάλιστα χωρίς διαφημίσεις.Έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά γρήγορος αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται από πλευράς ασφάλειας.Μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά, τουλάχιστον όσοι χρησιμοποιείτε τον συγκεκριμένο browser,καί κυρίως σε τι μπορεί να πλεονεκτεί έναντι των άλλων?

Δημοσ.

Εγω που τον χρησιμοποιω παντως γυρω στα 2 χρονια πια μπορω να σου πω οτι ειναι σαφεστατα πιο γρηγορος απο ολους τους browsers. Αυτο και μονο ειναι ενας καλος λογος για να τον κρατησεις. Προβληματα ασφαλειας δεν ειχα ποτε.

Δημοσ.

Αν πας Εργαλεία > Γρήγορες Προτιμήσεις, θα δεις τι είναι ενεργοποιημένο, τι δεν είναι και γενικά το κουμάντο σου το κάνεις εκεί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Προσωπικά όταν μπαίνω για παράδειγμα σε σελίδες με mp3, εκεί πετάγονται άλλες 20 στο καπάκι και βλέπεις μια μπάρα γεμάτη με σελίδες ποικίλου και ...'επιμορφωτικού' περιεχομένου κι άκρως επικίνδυνες από θέμα ιών και παρασίτων. Από τότε που έβαλα τον Opera μπλοκάρισα τα pop-ups, και τα cookies και ησύχασα. Θα διαπιστώσεις κάποια στιγμή ότι όπου μπαίνεις πάνω δεξιά θα αναδείονται πινακάκια. Αυτά είναι τα λεγόμενα pop-ups που δεν αφήνει ο Opera να τρυπώσουν' που πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Ο Opera για μένα, με τα εργαλεία που έχει είναι -λίγο υπερβολικό βέβαια- σαν firewall από μόνος του!!! :wink:

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το Opera 8.02 και θα ηθελα να με βοηθησετε καθως και εγω ειμαι καινουργιος στο θεμα Opera.

1) Μου κλεινει η συνδεση πολλες φορες μονη της.(Μηπως θελει καποιο ρυθμησμα?)

2) Τα e-mail. Υπαρχει καποιο προβλημα με Yahoo κια Hotmail? Δεν συνδεοντε? Τι πρεπει να κανω?

Απο το Mail.ainigma.gr κατεβαινουν στον υπολογιστη κανονικα. Με το Hotmail και Yahoo δεν συνδεοντε.Δηλαδη να ερχοντε τα e-mail στο pc και μετα να τα διαβαζω Ofline.

Ελπιζω να με βοηθησει κανεις καθως ειδηκα αυτο με τα e-mail το χρειαζομαι επειγοντος. Αν δεν γινετε κατι ας μου πεις καποιος το καλυτερο προγραμα για e-mail .Ευχαριστω απο Κερκυρα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο thread παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τον νέο opera.

Όσον αφορά το gmail , δεν βγαίνουν κάποιες επιλογές ποπυ υπάρχουν σε IE και FF, όπως το εμπλουτισμένο κείμενο.

Ξέρει κανένας πως και αν διορθώνεται;

Υ.Γ: Πολύ γρήγορος ο opera αλλά ο FF νομίζω είναι πιο λειτουργικός..!

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να αφαιρεσω καποια bookmarks που ειχε μονο του όπως το Amazon.com και Εbay.com?

Δημοσ.

Λοιπόν πήγαινε: bookmarks-manage bookmarks-view-full view-κάνε κλικ σε όποιο bookmark δεν σού αρέσει καί μετά πάτα delete.Αυτό ήταν.Μετά αν θες τα επαναφέρεις γιατί πάνε στο φάκελο Trash.

Mε την ευκαιρία να ρωτήσω καί εγώ όποιον ξέρει.Πως παραμετροποιεί κανείς τις toolbars δηλαδή ψάχνοντας γιά το αντίστοιχο κουμπί του ΙΕ μετάβαση,το 'go', δεν το βλέπω.

Ανοίγοντας επίσης τη σελίδα της otenet αυτή δεν ανοίγει σωστά.Κάνοντας δεξι κλικ σε μιά σελίδα κάτι πρέπει να παίζει το 'validate' γι αυτό το πρόβλημα.Τέλος πάντων και πολλά άλλα.Πολύ καλος browser αλλά πολύ δουλειά για να τον φέρεις στα μέτρα σου.Μ' αρέσει καί αυτό που έχει να σου λέει δηλαδή όλα τα downloads καί που ακριβώς τα έχεις αποθηκεύσει!

Α καί κάτι άλλο.Σε παρόμοιο topic γιά το Οπερα εδώ στο Ινσόμνια,κάποιος είχε πρόβλημα με το pdf plugin,Τα αρχεία pdf δεν ανοίγουν λέει σε ξεχωριστό παράθυρο δηλαδή το acrobat δείχνει να μην συνεργάζεται με τον Όπερα.Γι αυτό λέει αναγκάζεται να τα αποθηκεύει καί ύστερα να τα ανοίγει με acrobat.

Δημοσ.
Mε την ευκαιρία να ρωτήσω καί εγώ όποιον ξέρει.Πως παραμετροποιεί κανείς τις toolbars δηλαδή ψάχνοντας γιά το αντίστοιχο κουμπί του ΙΕ μετάβαση,το 'go', δεν το βλέπω.

tha pas View->Toolbars->customize

ekei sto buttons stin katigoria Browser View tha vreis to GO ;) apla drag n drop apo ekei se opio simio to thes sta bars tou opera

Ανοίγοντας επίσης τη σελίδα της otenet αυτή δεν ανοίγει σωστά.Κάνοντας δεξι κλικ σε μιά σελίδα κάτι πρέπει να παίζει το 'validate' γι αυτό το πρόβλημα

se mena doulevei ok...perigrafeis ligo kalitera to prob? kai kana screen tha me voithage ;)

Σε παρόμοιο topic γιά το Οπερα εδώ στο Ινσόμνια,κάποιος΄είχε πρόβλημα με το pdf plugin,Τα αρχεία pdf δεν ανοίγουν λέει σε ξεχωριστό παράθυρο δηλαδή το acrobat δείχνει να μην συνεργάζεται με τον Όπερα.Γι αυτό λέει αναγκάζεται να τα αποθηκεύει καί ύστερα να τα ανοίγει με acrobat.

edosa idi liso kai ekino to post pws to kaneis na ta anoigei me tin mia apla antigrafo ti eipa kai ekei ;)

Find the file "nppdf32.dll" in the plug-in's folder (it can usually be found in C:\Program Files\Adobe Acrobat\Reader\Browser). Copy this file to Opera's Plug-ins directory (by default C:\Program Files\Opera\Program\Plugins).

apla oi programatistes tis adobe exoun valei sto setup na pernaei aftomata ston fakelo tou IE (an kanete search gia na vrite to dll tha dite oti einai idi ston fakelo tou IE ) eno gia ton opera den exoun provlepsei...

oso gia ton firefox apo oti ksero koitaei ta plugins tou IE pragma pou tha to theorousa tripa an to ekane o opera

afta gia texniki voithia :PPPP

Δημοσ.

Εδώ μπορείς να δείς τις διαφορές με τον ΙΕ.Η πρώτη είναι όπως εμφαν'ίζεται με τον Οπερα.

Καί τελικά τι γίνεται με τα pdf files?Έκανα το copy past τού dll αλλά κάτι μού πετάει όταν πάει να ανοίξει αρχείο pdf.Συγκεκριμένα γεμίζει με παραθυράκια πού λένε όλα νομίζω ότι απαγορεύεται η ενέργεια αυτή?

capturewiz0097jr.th.jpg capturewiz0107na.th.jpg

Δημοσ.

apo to javascript console tools->advanced

http://a619.g.akamai.net/7/619/2022/v001/ww3.shoshkeles.com/web/i3k/timelines/00033741/ooqa.js'>http://a619.g.akamai.net/7/619/2022/v001/ww3.shoshkeles.com/web/i3k/timelines/00033741/ooqa.js

Unknown context

Syntax error while loading: line 21 of linked script at http://a619.g.akamai.net/7/619/2022/v001/ww3.shoshkeles.com/web/i3k/timelines/00033741/ooqa.js :

ipTimeline);else document.write(fullString);};else daReport(

---------------------------------------------------^

idi ekana report to prob ;)

kalo einai na xrisimopite to help-> Report Site Problem...

einai poli kali litourgia kai exei diksei sto parelthon oti ta pernoune poli sta sovara oi cevelopers tous kai ta diorthonoun ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...