UnderDoG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μην ξαναλέμε τα ίδια στο Fifa 2006 έχει γίνει τρομερή δουλειά και αυτο μπορεί να το δεί ο καθένας. Βέβαια μερικοί που ξέρουν καλα το pro σου λένε που να πάω τώρα να μάθω fifa θα με ....σουνε.Εντάξει ρε παιδιά πάντα υπάρχει η πρώτη φορά για όλα :-P
ksessalonikios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 underdog,epaiza fifa apo to 96 mexri to 2003 fanatika (mias kai gia pc den ypirxe tipota allo aksiologo)apo to 2004 mexri tis meres mas,diladi apo tote poy kykloforise to PES, ta dokimazw mpas kai brw kana stoixeio poy na me kentrisei to endiaferon se sxesi me to PES,peritto na pw oti akoma to psaxnw . Episis den diafwnei kaneis oti sto fifa 06 exei ginei tromeri doyleia...sta grafika YG: afiste mas sto skotadi mas na paizoyme mono pes
abakas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ένας φίλος μου όμως με Pentium IV, 2.6 GHz και κάρτα ATI Radeon 9200 Pro έχει πρόβλημα στα μενού. Με το που φορτώνει το FIFA δεν μπορεί να διαλέξει language γιατί από μόνο του κυλάει συνεχώς το μενού χωρίς αυτός να πατάει κανένα πλήκτρο. Για να μπει τελικά περιμένει πότε θα "περάσουν" από πάνω τα αγγλικά και πατάει στα γρήγορα enter. Και στα επόμενα μενού όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Ό,τι έχει βελάκι κινείται μόνο του και δεν μπορεί να επιλέξει ούτε ομάδα, ούτε τίποτα άλλο. Προσοχή προσοχή παρακαλώ!!! Νομίζω πώς βρήκα την αιτία για το πρόβλημα που απασχολεί τόσο κόσμο. Κάποια συσκευή USB το FIFA την καταλαβαίνει σαν Joystick ή gamepad!!! Στο pc του φίλου μου αποσυνδέσαμε όλες τις USB συσκευές. Δεν έφταιγε ούτε εκτυπωτής, ούτε σκάνερ, ούτε webcamera. Το πρόβλημα ήταν στο USB καλώδιο του UPS! Μόλις το βγάλαμε τα μενού στο παιχνίδι λειτουργούσαν κανονικά και επιτέλους ο φίλος μου κατάφερε να παίξει FIFA 2006!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.