Προς το περιεχόμενο

FIFA 06 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά...για ηρεμήστε λίγο..είπαμε ωραίο παιχνίδι το pes πολυ μπροστά για την εποχή του αλλα δεν μπορεί πέρα απ αυτο όλα τα αλλα να ειναι μούφα.

Δηλαδή δεν κατάλαβα τι πρέπει να έχει ενα ποδοσφαιράκι για να ειναι καλύτερο ή ισάξιο του pes?Μήπως να μπαίνει και ο user μέσα να παίζει?

Το παιχνίδι έχει ρεαλιστική κίνηση,πολύ όμορφα γραφικά,εκατοντάδες διαφορετικές καταλήξεις φάσεων,ο τερματοφύλακας έχει πολλές διαφορετικές κινήσεις αφου μπορεί απ το να μπλοκάρει την μπάλα,να την διώξει,να την αποκρούσει και να του φύγει.

Ακόμα έχει πολλά συστήματα και για τους πιο απαιτητικούς πιστεύω έχει man marking επιλογή...Τι άλλο θέλουμε δηλαδή...το μόνο που έχει καλύτερο το pes σαυτον τον τομέα ειναι οτι μπορείς να βάλεις τους παίχτες όπου ακριβώς θές ενω στο demo του fifa τουλάχιστον δεν έχω δει τέτοια επιλογή διαθέσιμη...

Για να μην πούμε για τα δικαιώματα των ομάδων,εμφανίσεις και τα λοιπά...

Είπαμε καλό το pes αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ayto me ena patchaki lynetai ;-) :grin:

File mou katse na paizeis fifa. de soupe kaneis tipota...

Esy xaneis...

PS. Eimai kathara yper tou PES sto PS2!!

Sto PC den maresei na paizw podosfairaki. Einai kathara pareistiko game :wink:

Δημοσ.

epeksa kana 2 wro kai pera apo ta poly kala grafika xrwmata kinhseis....

mou fanhke arketa dyskolo

oi amyntikoi einai poly pio grigoroi kai se prolavainoun gia plaka

enw sto pes etsi kai fygeis mprosta dyskola se pianoun

de nomizw oti prosferetai gia theamatiko podosfairo

opws nomizw oti kai to pes 3 htan pio thematiko apo to pes4

Δημοσ.
βρε άσε τι θα παίζω εγώ το θέμα δεν ειναι αυτό..το θέμα ειναι οτι εγω δεν αποκλείω το pes5 πριν καν το δώ...

Kai kala kaneis.

1. Katarxas oles oi kritikes pou diavases pio prin exoun ginei pio poly vash ebeirias apo prohgoumenes ekdoseis!

2. Exei bgei to demo tou neou fifa (panw katw etsi thanai) to opoio den einai kai kati tromera alliwtiko apo tis prohgoumenes ekdoseis tou...

3. Exei bgei to Winning Eleven 9 = Iapwnikh ekdosh tou neou PES (pou panw katw etsi thanai) kai einai akomh pio kalo apto palio.

To mono pou menei einai na bgei to anathematismeno kai na kleisei pali stomata.... ;-)

enw sto pes etsi kai fygeis mprosta dyskola se pianoun

Sto neo opws eipa kai pio prin thanai akoma pio dyskolo.

Pleon oi paiktes symmetexoun me olo tous sto swma sto paixnidi, sprwxnodai, voutane katw (opws oi olybiakoi... :mrgreen: ) ,

otan trexeis einai akoma pio eukola na sou parei kapoios th bala,

kai oi balies den pernane toso eukola opws prin.

To offside eixei ginei teleio me thn kitrinh grammh na ginetai kokkinh thn stigmh pou feygei h bala apto podi tou paikth kai o allos einai offside.

Ti allo na pw...

Δημοσ.
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κι'εγώ και ΔΕΝ εχω joystick ή joypad ή οτιδήποτε άλλο.. Απ'οτι βλέπω σε ξένα forums αυτό το πρόβλημα το έχουν κι'αλλοι. Μάλλον η ΕΑ βιάστηκε να κυκλοφορήσει το demo και το έβγαλε με bug.

to idio akrivos provlima exo ki ego kai telika den katafera na xaro to paixnidi.......

Δημοσ.

Δηλαδή δεν κατάλαβα τι πρέπει να έχει ενα ποδοσφαιράκι για να ειναι καλύτερο ή ισάξιο του pes?Μήπως να μπαίνει και ο user μέσα να παίζει?

Το παιχνίδι έχει ρεαλιστική κίνηση' date='πολύ όμορφα γραφικά,εκατοντάδες διαφορετικές καταλήξεις φάσεων,ο τερματοφύλακας έχει πολλές διαφορετικές κινήσεις αφου μπορεί απ το να μπλοκάρει την μπάλα,να την διώξει,να την αποκρούσει και να του φύγει.

Ακόμα έχει πολλά συστήματα και για τους πιο απαιτητικούς πιστεύω έχει man marking επιλογή...

Είπαμε καλό το pes αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα...[/quote']

UnderDoG όλα αυτά που λες δεν είναι στοιχεία για τα οποία κάποιος μπορεί να βροντοφωνάζει επειδή μετά από χρόνια ενσωματώθηκαν στο FIFA γιατί όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, δεμένα σε ένα εκπληκτικό σύνολο και χωρίς το φαινόμενο του pre-programmed παιχνιδιού (που χαρακτηρίζει το FIFA) αλλά κυρίως, χωρίς καν να διαφημίζονται ως η φοβερή ανακάλυψη (πχ first touch από ΕΑsports), υπάρχουν χρόνια τώρα στο PES. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πρέπει πλέον να καταλάβουν ότι δεν είναι ηλίθιοι ή παλαβοί αυτοί που αφήνουν το FIFA για να παίξουν με ομάδες και παίχτες με αστεία ονόματα και χειρότερα γραφικά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και αυτός δεν είναι άλλος από το GAMEPLAY, που όχι μόνο είναι καλό αλλά είναι τόσο καλύτερο ώστε να υπερκαλύπτει τις όποιες δεδομένες αδυναμίες (δικαιώματα, περιγραφή, γραφικά)!!! Τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Και δεν υπάρχει κανένας φανατισμός. Προτιμάμε απλά το καλύτερο. Οι συγκρίσεις πάντως είναι αναπόφευκτες και αναγκαίες, όταν μιλάμε για ένα από τα δύο παιχνίδια.

Δημοσ.

ειμαι μεγας οπαδος του iss απο την εποχη του pes2 στο playstation 1 αλλα επειδη δεν ειχαμε δει εκδοσεις για υπολογιστη μεχρι το pes 3 παρακολουθουσα και φιφα.επαιξα προσφατα το demo του φιφα 06,νομιζω οτι η διαφορα με το 2005 ειναι αισθητη,τα παντα γενικα φαινονται πιο αληθινα,οχι στην οψη αλλα στη διαδικασια του παιχνιδιου.παρολα αυτα οι εντυπωσιακες τριπλες φαινονται να ειναι μονο...εντυπωσιακες,χωρις ουσια,το τρελλο φαλτσο της μπαλας σε σεντρες και σουτ εξακολουθει να σε κανει να νομιζεις οτι φυσαει τρελλος αερας στο γηπεδο κτλ.οσο κι αν βελτιωθει το φιφα παντως δεν πιστευω να μπορεσει να κανει καποιον που παιζει pes να το γυρισει στο φιφα.ενω το αντιθετο το εχουμε δει πολλες φορες.διαφορετικη προσεγγιση στο παιχνιδι παντως ΕΑ και ΚΟΝΑΜΙ δυσκολο να πεις για το πιο ειναι καλυτερο.μαλλον το gameplay του pes εχει πιο φανατικους οπαδους

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως μερικοί θέλουμε και τα μπλιμπλίκια (γραφικά), ονόματα, περιγραφή κλπ. Οπότε τι κάνουμε? Απλό είναι...βρίσκουμε κάτι άλλο και δεν παίζουμε ποδοσφαιράκια :P

Δημοσ.

Oλα οραια, ολα καλα, αλα αν δεν εχει το ελληνικο προταθλημα...

εχει οσφπ, εχει παο, εχει και παοκ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ, NΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ EA Sports! ΝΤΡΟΠΗ... :/

Δημοσ.

Εγω παντως αδυνατω να παιξω οτιδηποτε αλλο εκτος απο FIFA.Θελω ακριβως αυτα που αναφερατε,τις ντριμπλες,τα animations, και γενικα θελω εφε και φρου-φρου.

Εβλεπα το ISS με κατι τρεχούμενα ανθρωπάκια,μια μπαλα σαν καρπούζι,και ποτε δεν κατάλαβα γιατί αρεσε στον κόσμο!

Δημοσ.
Εβλεπα το ISS με κατι τρεχούμενα ανθρωπάκια,μια μπαλα σαν καρπούζι,και ποτε δεν κατάλαβα γιατί αρεσε στον κόσμο!

Akrivws giayto den to katalaves....

An de to epaikses kai mono to evlepes...

Sou synistw padws (afou saresei) na synexiseis na yposthrizeis to fifa,

gia na synexisei kai to PES

na exei enan ypotypodh adagwnisth kathe xrono! ;-)

Δημοσ.

Δίκιο έχει, κάτι παιδάκια ήταν που έτρεχαν άγαρμπα πάνω κάτω. Και γω τα ίδια έλεγα όταν το είχα πρωτοδει. Όταν το έπαιξα για πρώτη φορά, μου σπασε τα νεύρα. Δεν καταλάβαινα γιατί οι πάσες μου δεν πήγαιναν ακριβώς εκεί που ήθελα, γιατί οι τερματοφύλακες δεν έπιαναν κάτι πολύ σιγανά συρτά σουτάκια, και γενικά γιατί δεν γινόταν ακριβώς ότι ήθελα τη στιγμή που το ήθελα με τον "άψογο" προγραμματισμένο τρόπο που είχα τόσα χρόνια μάθει από το FIFA. Μόλις είδα φάσεις όπως ο παίχτης να διώχνει ανάποδα πάνω από το κεφάλι του την μπάλα ή να πετάγεται και να κάνει άστοχες κεφαλιές-ψαράκια ή να πιέζεται και να εκτελεί αδύναμα σουτ από φαινομενικά καλές θέσεις και άλλα πρωτοφανή, κατάλαβα τι έχανα τόσο καιρό.

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια ρε σεις παίδες;!

Τί θα γίνει τέλος πάντων;! :)

ʼλλο πράγμα το simulation και άλλο πράγμα το arcade...

ʼλλο πράγμα το P E S 3 και άλλο πράγμα το F I F A...

Ένας ξάδερφος στο στρατό κατάφερε να περάσει PSOne στην πύλη που φύλαγε σκοπιά

για να παίζει ISS Pro τότε... :) Είναι τρελοί οι κολλημένοι με το PES... Για το άνωθι

υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...