Προς το περιεχόμενο

FIFA 06 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά, όπως προανέφερα τα pes με έχουν κρατήσει 2 ολόκληρα χρόνια (περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι νομίζω) και φυσικά δεν το συγκρίνω με κανένα από τα προηγούμενα fifa για τους λόγους που είπατε. Πώς όμως συμπεράνατε μέσα σε λίγες ώρες παιχνιδιού με το νεό fifa, ότι έχει σταθερούς τρόπους με τους οποίους σκοράρεις; Και εγώ λίγο έπαιξα, αλλά δεν μπήκαν δύο ίδια γκολ, και νομίζω ότι δεν μπορεί να το συμπεράνει αυτό κανείς τόσο γρήγορα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και εγώ το pes5 θα κάτσω να παίξω. Το fifa θα το εγκαταστήσω μόνο σε περίπτωση που ακουστούν πάρα πολλά καλά λόγια.

Δημοσ.

ρε παιδιά, όπως προανέφερα τα pes με έχουν κρατήσει 2 ολόκληρα χρόνια (περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι νομίζω) και φυσικά δεν το συγκρίνω με κανένα από τα προηγούμενα fifa για τους λόγους που είπατε. Πώς όμως συμπεράνατε μέσα σε λίγες ώρες παιχνιδιού με το νεό fifa, ότι έχει σταθερούς τρόπους με τους οποίους σκοράρεις; Και εγώ λίγο έπαιξα, αλλά δεν μπήκαν δύο ίδια γκολ, και νομίζω ότι δεν μπορεί να το συμπεράνει αυτό κανείς τόσο γρήγορα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και εγώ το pes5 θα κάτσω να παίξω. Το fifa θα το εγκαταστήσω μόνο σε περίπτωση που ακουστούν πάρα πολλά καλά λόγια.

Δημοσ.

Παιδιά κατέβασα κι εγώ το FIFA 2006 Demo και μου αρέσει πολύ (μανιακός ων του FIFA από το 2001) αν και ακόμα δεν έχω συνηθίσει καλά τον χειρισμό του.

Γι' αυτό άλλωστε είναι τα demo, για να μαθαίνουμε το χειρισμό μέχρι να βγει η full έκδοση ;)

Ένας φίλος μου όμως με Pentium IV, 2.6 GHz και κάρτα ATI Radeon 9200 Pro έχει πρόβλημα στα μενού. Με το που φορτώνει το FIFA δεν μπορεί να διαλέξει language γιατί από μόνο του κυλάει συνεχώς το μενού χωρίς αυτός να πατάει κανένα πλήκτρο. Για να μπει τελικά περιμένει πότε θα "περάσουν" από πάνω τα αγγλικά και πατάει στα γρήγορα enter. Και στα επόμενα μενού όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Ό,τι έχει βελάκι κινείται μόνο του και δεν μπορεί να επιλέξει ούτε ομάδα, ούτε τίποτα άλλο.

Του είπα και κατέβασε τα τελευταία drivers της κάρτας του αλλά το πρόβλημα δεν διορθώνεται. Έχετε μήπως καμιά ιδέα τι τρέχει; Θέμα ασυμβατότητας της κάρτας γραφικών; Η πλάκα είναι ότι δοκίμασα το FIFA 06 demo και σε έναν υπολογιστή με ακόμη παλαιότερη κάρτα γραφικών (Radeon 9000) και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υ.Γ. Αν το θέμα σηκώνει τη δημιουργία ξεχωριστής ενότητας ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ τους moderators να το φροντίσουν.

Δημοσ.
Παιδιά κατέβασα κι εγώ το FIFA 2006 Demo και μου αρέσει πολύ (μανιακός ων του FIFA από το 2001) αν και ακόμα δεν έχω συνηθίσει καλά τον χειρισμό του.

Γι' αυτό άλλωστε είναι τα demo' date=' για να μαθαίνουμε το χειρισμό μέχρι να βγει η full έκδοση ;)

Ένας φίλος μου όμως με Pentium IV, 2.6 GHz και κάρτα ATI Radeon 9200 Pro έχει πρόβλημα στα μενού. Με το που φορτώνει το FIFA δεν μπορεί να διαλέξει language γιατί από μόνο του κυλάει συνεχώς το μενού χωρίς αυτός να πατάει κανένα πλήκτρο. Για να μπει τελικά περιμένει πότε θα "περάσουν" από πάνω τα αγγλικά και πατάει στα γρήγορα enter. Και στα επόμενα μενού όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Ό,τι έχει βελάκι κινείται μόνο του και δεν μπορεί να επιλέξει ούτε ομάδα, ούτε τίποτα άλλο.

Του είπα και κατέβασε τα τελευταία drivers της κάρτας του αλλά το πρόβλημα δεν διορθώνεται. Έχετε μήπως καμιά ιδέα τι τρέχει; Θέμα ασυμβατότητας της κάρτας γραφικών; Η πλάκα είναι ότι δοκίμασα το FIFA 06 demo και σε έναν υπολογιστή με ακόμη παλαιότερη κάρτα γραφικών (Radeon 9000) και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υ.Γ. Αν το θέμα σηκώνει τη δημιουργία ξεχωριστής ενότητας ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ τους moderators να το φροντίσουν.[/quote']

Opos grafo kai ego kai kapios filos stin pio prin selida ... to problima den einai oute me kartes oute me tipota allo!! Einai me to KEYPAD/JOYSTICK pou profanos exei . 'H to aposindeei apo to pc ... i to kanei calibration mesa apo to control panel ton windows :)

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια τα κόρνερ μου θυμίζουν παλαιότερες εκδόσεις FIFA (2001, 2002) που σου εμφανίζει απλά ένα κόκκινο βέλος και στοχεύεις κατά προσέγγιση. Φάουλ ακόμα δεν μου έτυχε να εκτελέσω :)

Δημοσ.

re paidia egw eixa to prob kai to anefera stin proigoumeni selida,alla den exw kanena joystick panw kai tpt paremferes pou na thelei rithmisi!Ki egw auto tha skeftomoun an eixa kapoio pad i otidipote alla den exw tpt ap ola auta!Ti borw na kanw?

Δημοσ.
re paidia exw provlima sto paixnidi.... sta menu den borei na statheropoiithei kapou mia epilogi...Einai diladi sa na exw patimenw kapoio koubi aristera kai paei sinexws pros ta aristera to menu.... ti na kanw?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εχω κι'εγώ και ΔΕΝ εχω joystick ή joypad ή οτιδήποτε άλλο.. Απ'οτι βλέπω σε ξένα forums αυτό το πρόβλημα το έχουν κι'αλλοι. Μάλλον η ΕΑ βιάστηκε να κυκλοφορήσει το demo και το έβγαλε με bug.

Δημοσ.

Να πω κι εγώ λοιπόν ότι ο φίλος μου ΔΕΝ έχει ούτε joystick ούτε gamepad. Αν είναι τελικά bug του FIFA γιατί δεν το κάνει σε όλους και το κάνει μόνο σε μερικούς υπολογιστές;

Δημοσ.

Ιδιο προβλημα με το μενου και εδω...Λυθηκε αφού αποσύνδεσα το ασυρματο ποντικι και εβαλα ενα κανονικο.

Οσο για το παιχνιδι τωρα...βελτιωμενο αλλα τπτ το ιδιαιτερο και παλι...μια απτα ιδια οπως παντα.

Πλακα ειχε για 1-2 αγωνες,τωρα ας ξανανοιξουμε το PES για να παιξουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...