Προς το περιεχόμενο

FIFA 06 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατέβηκε...Έχω παίξει 4-5 παιχνίδια 45λεπτα...ειναι πολύ μπροστά σε σχέση με το 2005 και μπορώ να πώ και σε σχέση με όσα pro(2,3,4) έχω παίξει ως τώρα.

Πραγματικά πρέπει να ειναι πολύ καλό...

Κατεβάστε το και γράψτε κι εσείς εντυπώσεις...

Δημοσ.

Σίγουρα έχει κάνει και αυτο κάνει μπάμ σε όποιον βέβαια δεν ειναι προκατελειμένος και το λέω εγώ που το pro 3 και λίγο το 4 τα είχα λιώσει.

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια κατά την γνώμη μου, το είδα, το έπαιξα, το βαρέθηκα και πολύ σύντομα θα το κάνω uninstall. Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω...

Δημοσ.

Αδυνατώ να το κατεβάσω λόγω σύνδεσης και θα περιμένω να τω παίξω μόλις βγει από κάνα φίλο, όπως πάντα. Παρόλο που μιλάμε για pc games, θέλω να πω το εξής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με ώθησε να γράψω ήταν η λέξη "προκατεiλημμένος", που διάβασα παραπάνω και προφανώς εδώ αναφέρεται σε αυτούς που προτιμούν τη σειρά PES. Με συγχωρείτε αλλά ακούγεται αστείο από τα χείλη φίλων του FIFA που χρόνια τώρα δεν ήθελαν ούτε καν να ακούσουν για άλλο αθλητικό παιχνίδι εκτός αυτών της ΕΑ sports. Όλοι με το FIFA ξεκινήσαμε και αργά ή γρήγορα το παρατήσαμε γιατί απλά βρέθηκε κάτι πολύ καλύτερο και διαφορετικό. Παρακαλούσαμε φίλους και γνώστους: "-Δοκίμασε και αυτό", "-Μπαααα" ήταν η απάντηση", "-Ρε δοκίμασε και το ISSPRO", "-Σιγά τη μ@λ@κί@, γραφικά είναι αυτά;" "-Ρε δώσε του μια ευκαιρία", τίποτα!!! Εκεί, κολλημένοι. Μέχρι που μετά από μερικά χρόνια όλα τα πιτσιρίκια στη γειτονία είχαν ένα cd του ISSPRO στα χέρια, έως και σήμερα. Νομίζω ότι τώρα πια οι πιστοί "οπαδοί χωρίς λόγο" (τους ονομάζω) είναι ελάχιστοι. Αυτά για το "προκατειλημμένοι". Πάντως ήταν τρομερά δύσκολο για πολλούς να ξεφύγουν από το FIFA, λες και τους κρατούσε με μάγια! Τι κακό ήταν αυτό. Καμιά φορά το μυαλό αντιδρά περίεργα...

Δημοσ.

kirileman έχεις δίκιο οτι πολλοί δεν ήθελαν καν να ακούσουν για αλλο ποδοσφαιράκι πλην του fifa και μερικοί εξακολούθησαν να το παίζουν αν και ήξεραν οτι ειναι κατώτερο του pro όμως αν όντως ήσουν φίλος της σειράς fifa και το εγκατέλειψες λόγω της ρεαλιστικότητας του pro ειλικρινά πιστεύω οτι στο fifa 2006 θα βρείς αυτα που ζητούσες.

Κίνηση έχει πολύ αληθινή,δικαιώματα πάρα πολλα(27 επίσημες κατηγορίες)ακόμα και στο team management την ώρα του παιχνιδιού(και εκει ήταν καλύτερο το pro)έχει αρκετά συστήματα να δοκιμάσεις καθώς και επιλογή man marking.

anyway όσοι πίστευαν οτι η EA έκανε ενα βήμα μπροστά με το fifa 2005 τώρα πιστεύω οτι θα έχουν χάσει τα λόγια τους...

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι έιναι σαφώς καλύτερο απο τον προκάτοχο του κυρίως σε θέμα gameplay και ρεαλιστικότητας .

Τα γραφικά του έιναι άψογα ως συνήθως όπως και ο ήχος είναι βελτιωμένος...

Τώρα σε σύγκριση με το Pro πιστεύω οτι είναι καθαρά υποκειμενικό τι θα αρέσει στον καθένα προτείνω πάντως να τα δοκιμάσετε και τα δύο

Δημοσ.

Underdog, δυστυχώς έχω μάθει να καταλαβαίνω με μια ματιά τι παίζει με το FIFA. Υπάρχει μια σύγχυση για το θέμα της ρεαλιστικότητας. Προσωπικά (και νομίζω ότι έτσι σκέφτονται οι οι περισσότεροι τώρα πια που έχουν πάψει να εντυπωσιάζονται από τα γραφικά) δεν με ενδιαφέρει ο ρεαλισμός των animation αλλά ο ρεαλισμός στην κίνηση των ομάδων στο σύνολό τους. Τι να το κάνω, δηλαδή, αν οι παίχτες όταν τους κοιτάζεις μοιάζουν με αληθινούς ποδοσφαιριστές όταν κάνουν χαζομάρες στο γήπεδο; ΑΙ, με άλλα λόγια. Είδα το video του γκολ του Rooney από τη σελίδα του 3dgamers και για μία ακόμα φορά οι αμυντικοί πέρα βόσκουν. Ο δεύτερος πλησιέστερα στον παίχτη που εκτελεί το πλάγιο για κάποιο λόγο αφήνει τον επιθετικό που φυλάει και μετά από ένα μπλέξιμο η μπάλα φθάνει στο rooney στον οποίο ο αμυντικός ανοίγει το χώρο κάνοντας άκρη με πλάγια βηματάκια, σαν να του λέει "βάρα μεγάλε, βάρα". Τα ίδια Παντελάκη μου... Είναι πολύ δύσκολο να εντυπωσιαστώ τώρα πια όταν ο ανταγωνιστής προσφέρει, χρόνια τώρα!!!, one touch control, (2-3 touches control), τέλειο AI, τέλεια κίνηση μπάλας, τέλεια συστήματα, χαρακτηριστικά παιχτών και ομάδων που πραγματικά φαίνονται στο γήπεδο (team chemistry???, που τα σκέφτεται αυτά η EA), τέλειο σύστημα ελευθέρων χτυπημάτων (ακόμα ψάχνονται στην EA sports), και συνολικά ένα παιχνίδι που σου προσφέρει κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία. Έφτασα τα 30 και ακόμα να δω γμτ ένα αξιοπρεπές FIFA (να μην βγάλω χολή τώρα και για το άθλιο ΝΒΑ live). Με άλλα λόγια, σχεδόν έχουμε βαρεθεί, που λέει ο λόγος, την αρτιότητα της σειράς PES και φαίνεται αστείο κάθε φορά που η ΕΑ ανακαλύπτει την Αμερική. Ειδικά με αυτή την ΕΑ, όοοοοοοοτι παιχνίδι βγάλει αυτή η εταιρεία καλό και άγιο, τέλεια γραφικά, animations κλπ αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω στα reviews ότι υστερεί στο A.I.

Διαβάστε και δω πχ για να δείτε ότι και άλλοι έχουν αντίστοιχες απόψεις ακόμα και αν γουστάρουν τα FIFA.

http://previews.teamxbox.com/xbox/1145/FIFA-Soccer-06/p2/

Δημοσ.

Λοιπον δεν πιστευω οτι αυτα τα λογια βγαινουν απο το στομα μου :P

Ωντας μεγαλος λατρης του pes και κατακριτης του fifa εδω και αρκετα χρονια (μπορειται να δειτε τις αποψεις μου για αυτο και σε αλλα post εδω στο insomnia) δεν πιστευα οτι ειναι δυνατον να αλλαξει κατι.

Παρα ταυτα καθοτι πιστευω οτι δεν ειμαι προκατειλλημενο ατομο ειπα για μια ακομη φορα να κατεβασω το demo του fifa2k6.

Αυτη την φορα θα ελεγα οτι ηταν αν μη τι αλλο ευχαριστη η εκπληξη που με περιμενε :)

Αρκετα πιο στρωτο gameplay, καλυτερες πασες καλυτερη κινηση με η χωρις την μπαλα στον χωρο και σιγουρα θα περιμενω και την full version να δω πιο πολλα.

Παντως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο αυτο που ειδα και χαιρομαι που για πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο η ΕΑ με εξεπληξε ευχαριστα..

Δεν θα μπω σε συγκρισεις με το pes4 καθως χρειαζεται καιρος για να δεις αν οντως αξιζει να συγκριθει σαν ποδοσφαιρακι μαζι του, παντως σιγουρα θα ειναι μια πολυ ευχαριστη εναλλακτικη λυση πλεον και αυτο μονο θετικο ειναι για ολους εμας παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη. :)

Δημοσ.

και εγω συμφωνώ....το demo του fifa06 δεν είναι καθόλου άσχημο....δείχνει σαφώς ένα άρτιο ποδοσφαιράκι σε σχέση με τα προηγούμενα fifa και αρκετά ρεαλιστικό....θα το δούμε στην τελική version πως θα είναι....πάντως σα η εντύπωση είναι θετική

Δημοσ.

και εγω συμφωνώ....το demo του fifa06 δεν είναι καθόλου άσχημο....δείχνει σαφώς ένα άρτιο ποδοσφαιράκι σε σχέση με τα προηγούμενα fifa και αρκετά ρεαλιστικό....θα το δούμε στην τελική version πως θα είναι....πάντως σα η εντύπωση είναι θετική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...