Προς το περιεχόμενο

μεταφορά λειτουργικού απο VMware

subdee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να μεταφέρω μια εγκατάσταση Fedora Core 4 απο το VMware σε μια κατάτμηση στο σκληρό μου;

βέβαια θα μπορούσα απλά να αντιγράψω τα αρχεία αλλά θα πρέπει να αλλάξω ουκ ολίγα αρχεία .conf για να συμβαδισουν με το υλικό του η/υ.

καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα την ερώτηση, θέλεις δηλαδή να αλλάξεις την τοποθεσία του virtual machine στο δίσκο (π.χ. από το C:\virtual machines\fedora στο d:\fedora); Αν ναί απ' όσο έχω καταλάβει αντιγράφεις το folder που περιέχει το virtual machine και μετά το ανοίγεις από την καινούργια τοποθεσία. ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει και μπορεί να κάνω λάθος αλλά στη θέση σου αυτό θα δοκίμαζα.

Δημοσ.

1. Με το utility filedisk του VMWare κάνεις τον εικονικό σκληρό να φαίνεται σαν να είναι κανονικός σκληρός του Η/Υ.

2. Με ένα cloning πρόγραμμα όπως το Acronis κάνεις copy τον εικονικό σκληρό στο πραγματικό partition.

3. Βάζεις grub και κάνεις reboot.

Υποτίθεται ότι θα βρει τις καινούργιες συσκευές κατά την εκκίνηση, τουλάχιστον αυτό μου είχε κάνει το Mandrake.

Φυσικά αν το VMWare το έχεις κάτω από linux δεν χρειάζεσαι τις ιστορίες με το filedisk, κάνεις απλά copy τα αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...