Προς το περιεχόμενο

Η "μασονεία" του hotmail :P

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαρεθει να παίρνω κάθε τοσο emails από το Hotmail με γελοία πράγματα του στυλ "ο ευκολος τρόπος να βάλετε contacts" κλπ..

Παω να το κάνω update να μην μου στέλνουν τέτοια email (τα θεωρώ μιας μορφής spam) και διαβάζω κάτω κάτω στο email το εξής:

Free Hotmail users: If you do not wish to receive Hotmail member letters, you may close your Hotmail account. Thank you for being a Hotmail member.

Δηλαδή εμείς οι τζαμπατζίδες η μόνη λύση ειναι "αν δε γουστάρετε κλείστε το account σας.."

ΡΕ ΟΥΣΤ!

Δημοσ.

με ολο τον ογκο των spam mails Που μου ερχονται καθημερινα, τα 1-2 της hotmail τον μηνα δε φαινονται.

απλα τα δηλωνω και αυτα ως spam!:razz:

ενα click παραπανω ειναι man!:wink:

Δημοσ.

επετρεψε μου να διαφωνησω.

στο yahoo μου ερχονται πολλα παραπανω spam mail.

στο hotmail μου ερχονται 2-3 την μερα ενω στο yahoo πανω απο 10!

το spam filter τους ειναι για κλαματα.

Δημοσ.
με ολο τον ογκο των spam mails Που μου ερχονται καθημερινα' date=' τα 1-2 της hotmail τον μηνα δε φαινονται.

απλα τα δηλωνω και αυτα ως spam!:razz:

ενα click παραπανω ειναι man!:wink:[/quote']

Το κακό ειναι ότι όσες φορές το έχω κάνει δεν λειτουργεί.. Ίσως έχει βάλει φίλτρο το hotmail ώστε να μην το αφήνει να γίνει spam mail...

Καλα ρε συ πόσα spam σου έρχονται? Εμένα στο εταιρικό (που δεν το ξέρει και άνθρωπος παρά μόνο 5-6 εταιρείες) μου έρχονται αρκετά, αλλα στο hotmail ΚΑΝΕΝΑ. Απίστευτο? Κιόμως! Και στα περισσότερα forum χρησιμοποιώ το hotmail γι'αυτον ακριβώς τον λόγο! :D

Δημοσ.

Θυμάμαι το πρώτο μου email στο hotmail το είχα κανει το '98, αλλά το 2002 που δεν είχαν spam filter γινόταν "Ο" χαμός. Και το εγκατέλειψα. Και εφτιαξα άλλο και απο τότε τίποτα. Έχει σημασία που το δημοσιεύεις, και δεν εννοω μονο σε site αλλά πχ εγω τα emails που στέλνω σε φίλους μου ΑΣΧΕΤΟΥΣ απο pc τα στέλνω απο συγκεκριμένο account που ξέρω οτι και να κολλήσουν ιούς (που στάνταρ κολλάνε) και να μου στείλουν 30 email το δευτερολεπτο δεν με νοιάζει! :D

Δημοσ.

predator θα διαφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Στο yahoo! ότι σου έρχεται και το θεωρείς άχρηστο το δηλώνεις αμέσως σαν spam και πηγαίνει στην ομαδική αλληλογραφία που είναι ο φάκελος με όλα τα spam. Το κακό είναι ότι όταν γίνεσαι μέλος σε κάποια ιστοσελίδα και σου στέλνουν διάφορα, ο αριθμός τους είναι ατελείωτος, όμως το yahoo! τα απομονώνει γιατί τα εκλαμβάνει σαν spam! Εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κάποτε είχα hotmail! Ναι μεν όλα τα άχρηστα πήγαιναν στον φάκελο junk, αυτό που με ενοχλούσε με την συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν η αργοπορία στο να ανοίξει να δεις την αλληλογραφία σου και στην άλλη τόση αργοπορία να ανοίξει τα μηνύματα για να τα διαβάσεις! Βέβαια ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του' ανάλογα τι τον εξυπηρετεί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...